Jeffrey Dean Morgan

8,3
21 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jeffrey Dean Morgan

Nie znam tego aktora , nie oglądam serialu "Chirurdzy" ale obejrzałąm film "P.S. Kocham Cię" i ... brak mi słów , jest niesamowicie pociągający , seksowny , ma piękne oczy i zniewalający uśmiech spodobał mi się tak bardzo , że od momentu gdy pojawił się w filmie do jego końca czekałam aż ponownie się pojawi i miałam nadzieję na jakieś super zakończenie tych dwoje w objęciach , niestety zabrakło mi tej sceny :(((( Jeffrey jest bardzo przystojnym mężczyzną aż się chce na Niego patrzeć uśmiech sam pojawia się na ustach jak się widzi takie cudo :)))

laura1108

w 100% popieram :) Jeff jest wspaniały, a ten jego "szczery uśmiech od serca" xD no coś cudownego ;) W "P.S..." świetna mina po pocałunku z Hilary ;D tez rozczrowało mnie to zakończenie:/ moim zdnaiem jego talent się marnuje:/ a szkoda ;p Pozdrawiam

bebky

Uwielbiam go za role Danny'ego w "Chirurgach", później, gdy zaczęłam oglądać "Supernatural" i dowiedziałam się,ze tez tam gra, nie mogłam doczekać sie, gdy go pokażą. Tak, ewidentnie coś w sobie ma! Mam do niego słabość :D

nuria_2

Oj powinnas zobaczyc Watchmen'ów.
Mozliwe ze go nawet znienawidzisz :D

jantar20123

Rozumiem,że tak dobrze zagrał :) Bo z tego co czytała to gra tam newatywną postać