Johna Winchestera oraz Denny'ego Duquetta, poza tym to spojrzenie... ten uśmiech... ale jak to jest, że go wszędzie zabijają, a potem pokazują jako ducha? gościu nie ma szczęścia, a mnie się serce kraja. Szczególnie związałam się z jego rolą w Grey's Anatomy. Był świetny i można powiedzieć że odczuwałam swego rodzaju żałobę po jego śmierci. Uważam, że facet zasłużył na coś więcej niż role SOON-TO-BE-DEAD. Mam nadzieję, że coś pokaże w "PS. I love you"
Jestem ciekawa co pokaże w filmie The Accidental Husband gdzie gra jedną z głównych ról. Zakładam, ze będzie w Polsce
Ja również mam nadzieję, że doczeka się roli godnej swojej osoby, która będzie do Danny'ego podobna, aczkolwiek przeżyje:)
P.S. Ja również sądzę, że uśmiech Danny'ego to jego naturalny uśmiech. Uważam też, że wygląda o wiele bardziej przystojnie bez wąsów:)
Pozdrawiam wszystkich fanów i jeżeli ktoś ma jego adres z fanmail.biz to proszę o jego podanie:):):)
No nie... z tego co zrozumiałam to w "The Watchmen" postać, którą gra Jeffrey ginie na początku. Powiedzmy szczerze, facet nie ma szczęścia...
I znowu zabity... "Jeffrey Dean Morgan dołączył do obsady filmu "Shanghai"(...)Morgan zagra Connora, Amerykanina zabitego w Szanghaju na krótko przez atakiem Japończyków na Pearl Harbor."
To specjalnie dla ciebie Freja... Ty tak lubisz jak go uśmiercają ;)
Facet gra świetnie i jest przystojny,ale to jego uśmiercanie w prawie każdymi filmie jest już śmieszne.W Chirurgach miał świetną rolę,ale oczywiście nie pograł długo;)
Przynajmniej w The Accidental Husband go nie załatwili...
Bardzo miłą niespodzianką było to, że poprowadził specjalny odcinek sezonu 3 Grey's Anatomy - Every Moment Counts.
Poza tym z tego co wiem od jego fanek, które go spotkały to Jeff jest słodki i bardzo miły. Chętnie rozdaje autografy i robi sobie zdjęcia, jak również zagada :)
Bardzo mi się spodobało kiedy przeczytałam jak jedna kobieta (jego fanka) spotkała go ostatnio (2 tygodnie temu) w Central Parku (JDM kręci film w NY).
Kobieta ma fisia na jego punkcie i kiedy go zobaczyła zapomniała z wrażenia jego imienia i zaczęła wołać: "Denny! Denny!".
Jeff się odwrócił, uśmiechnął i patrzył jak leci kobieta z rozwianym włosem i drze się "Denny!". Jak już do niego doleciała to poszła z tekstem: "Denny... Czy to na prawdę ty?" A on na to:"Tak to ja". LOL Jaki obciach, ale pewnie też bym się tak samo zachowywała. On jest boski :) Ma talent i wygląd.
Już oficjalnie wiadomo, że Jeff PONOWNIE, gościnnie pojawi się w nadchodzącym sezonie Grey's Anatomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się, jest naprawde bardzo ujmujący i musze powiedzieć że po raz pierwszy zobaczyłam go w roli Danny'ego w Grey's Anatomy. Od razu się nim zachwyciłam - świetny aktor a przy tym kawał przystojniaka :)
Ja również jestem nim zauroczona :) Właśnie postarałam się o kilka filmów z jego udziałem... szkoda że niektóre z filmów tak ciężko znaleźć :(
Podoba mi się ten wywiad z JDM - jego śmiech mnie powalił xD
http://pl.youtube.com/watch?v=1U2iva4ymKk&feature=related