Jeffrey Dean Morgan

8,3
21 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jeffrey Dean Morgan

Johna Winchestera oraz Denny'ego Duquetta, poza tym to spojrzenie... ten uśmiech... ale jak to jest, że go wszędzie zabijają, a potem pokazują jako ducha? gościu nie ma szczęścia, a mnie się serce kraja. Szczególnie związałam się z jego rolą w Grey's Anatomy. Był świetny i można powiedzieć że odczuwałam swego rodzaju żałobę po jego śmierci. Uważam, że facet zasłużył na coś więcej niż role SOON-TO-BE-DEAD. Mam nadzieję, że coś pokaże w "PS. I love you"

Silva

zgadzam się w 100%...smutno że go uśmiercili i w chirurgach i w supernatural:(

Silva

Jestem ciekawa co pokaże w filmie The Accidental Husband gdzie gra jedną z głównych ról. Zakładam, ze będzie w Polsce

Silva

W Chirurgach był świetny !!! Jako Danny miał piękny uśmiech.

Anda00

Myślę, ze ma taki naturalny XD

Anda00

Piękny uśmiech i te czarujące oczy... :) Świetnie grał w "Chirurgach" :)

Silva

Ja również mam nadzieję, że doczeka się roli godnej swojej osoby, która będzie do Danny'ego podobna, aczkolwiek przeżyje:)

P.S. Ja również sądzę, że uśmiech Danny'ego to jego naturalny uśmiech. Uważam też, że wygląda o wiele bardziej przystojnie bez wąsów:)

Pozdrawiam wszystkich fanów i jeżeli ktoś ma jego adres z fanmail.biz to proszę o jego podanie:):):)

The_Devil

Zdecydowanie najlepiej wygląda bez wąsów, ale mimo wszystko zarośnięty :) JDM rządzi :D

Silva

No nie... z tego co zrozumiałam to w "The Watchmen" postać, którą gra Jeffrey ginie na początku. Powiedzmy szczerze, facet nie ma szczęścia...

Silva

I znowu zabity... "Jeffrey Dean Morgan dołączył do obsady filmu "Shanghai"(...)Morgan zagra Connora, Amerykanina zabitego w Szanghaju na krótko przez atakiem Japończyków na Pearl Harbor."
To specjalnie dla ciebie Freja... Ty tak lubisz jak go uśmiercają ;)

aaricia

Bardzo śmieszne K. bardzo... buhahahaha

Silva

Wiedziałam, że się ucieszysz... :D

aaricia

Facet gra świetnie i jest przystojny,ale to jego uśmiercanie w prawie każdymi filmie jest już śmieszne.W Chirurgach miał świetną rolę,ale oczywiście nie pograł długo;)

_malena_

Przynajmniej w The Accidental Husband go nie załatwili...

Bardzo miłą niespodzianką było to, że poprowadził specjalny odcinek sezonu 3 Grey's Anatomy - Every Moment Counts.

Poza tym z tego co wiem od jego fanek, które go spotkały to Jeff jest słodki i bardzo miły. Chętnie rozdaje autografy i robi sobie zdjęcia, jak również zagada :)

Bardzo mi się spodobało kiedy przeczytałam jak jedna kobieta (jego fanka) spotkała go ostatnio (2 tygodnie temu) w Central Parku (JDM kręci film w NY).
Kobieta ma fisia na jego punkcie i kiedy go zobaczyła zapomniała z wrażenia jego imienia i zaczęła wołać: "Denny! Denny!".
Jeff się odwrócił, uśmiechnął i patrzył jak leci kobieta z rozwianym włosem i drze się "Denny!". Jak już do niego doleciała to poszła z tekstem: "Denny... Czy to na prawdę ty?" A on na to:"Tak to ja". LOL Jaki obciach, ale pewnie też bym się tak samo zachowywała. On jest boski :) Ma talent i wygląd.

Silva

Już oficjalnie wiadomo, że Jeff PONOWNIE, gościnnie pojawi się w nadchodzącym sezonie Grey's Anatomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silva

Zgadzam się, jest naprawde bardzo ujmujący i musze powiedzieć że po raz pierwszy zobaczyłam go w roli Danny'ego w Grey's Anatomy. Od razu się nim zachwyciłam - świetny aktor a przy tym kawał przystojniaka :)

Silva

Ja również jestem nim zauroczona :) Właśnie postarałam się o kilka filmów z jego udziałem... szkoda że niektóre z filmów tak ciężko znaleźć :(

Kasiek_21

Podoba mi się ten wywiad z JDM - jego śmiech mnie powalił xD
http://pl.youtube.com/watch?v=1U2iva4ymKk&feature=related

Kasiek_21

Tego nie widziałam wcześniej, ale świetny wywiad. Fajny był kawałek z tymi kobietami co się rozpłakały na jego widok i on je pocieszał :P
Słodki facet :)