Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
khjc

Pod jakim względem?

neo_angin

Pod względem aktorskim.

khjc

"Śmiechłem". Najlepsza aktorka młodego pokolenia i za miesiąc prawdopodobnie odbierze swojego Oscara.

Myślałem, że będzie coś o wyglądzie.

neo_angin

Oscara? Jennifer jest ostatnią osoba która powinna go odebrać ._.
I jest wiele lepszych aktorek od niej.

khjc

W młodym pokoleniu nie ma. Jest zdecydowaną faworytką więc musisz się z tym pogodzić.

neo_angin

*druga najlepsza po Ellen Page

khjc

Co ty robisz na filmwebie? Jesteś okropna.

Anaissa

To że jesteś jej 'fanką' nie znaczy że mozesz mnie oceniać..

khjc

Ale można oceniać takie bezpodstawne oceny. Zresztą jak widać jesteś głupim trollem ,który ocenia wszystkie filmy z Jennifer Lawrence na 1. Spoko

kulusinio

masz oczywiście prawo mieć swoje zdanie... ale wymień mi jakąś aktorkę z młodego pokolenia, która przebija Jennifer swoimi osiągnięciami i grą aktorską, potrafisz?

kaczuchaa

Nie. Jennifer jest najlepsza. Chyba nie zrozumiałaś mojego komentarza..

kulusinio

Kristen Stewart jest super aktorką. Zobaczcie choćby "Azyl" czy "The Runaways", o "Zmierzchu" nie wspominając. I choć nie jest klasyczną pięknością, na swój sposób jest śliczna.

sandra_endoor

... ... ... ... ... ... ... ... ...
tak to skomentuje, sandro

sandra_endoor

Kristen jest super aktorką? WTF?

sandra_endoor

W zmierzchu ? ha xD dobre.

sandra_endoor

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha xd

kaczuchaa

Kristen Stewart i jej 5 części zmierzchu. Wykazała się tam fantastyczną mimiką.

chapy

kulusinio, to nie było do Ciebie, tylko do koleżanki, która zaczęła temat :p a ja się z Tobą zgadzam, że Jennifer jest najlepsza. hahahah chapy, faktycznie, mimika Kristen jest genialna

kaczuchaa

No ja właśnie nie mogę zrozumieć jak w ogóle można ją porównywać z Kristen Sewart ale spoko.. :) a Pan/i ,,sandra_endoor'' trochę mnie rozbawiła powyższą wypowiedzią :D

chapy

Jeżeli przeczytasz książki S. Meyer to zobaczysz, że Bella Swan to introwertyczka, która jest zamkniętą w sobie dziewczyną, że boi się uśmiechnąć, ma problem z nawiązywaniem znajomości itp. Jak można lepiej zagrać introwertyka i nieśmiałą dziewczynę? Serio, krytykować najłatwiej, pomyśleć nad istotą roli, w której grała ta aktorka - już nie. Kristen bardzo dobrze zagrała rolę Belli; właśnie na "takiej" mimice ta rola polegała i cóż - taką rolę zagrała.

Ale tu dyskutujemy o gustach, kto kogo bardziej lubi itp. Macie prawo sądzić inaczej, ale dlaczego tak zjadliwie się nabijać?

P.S. Nie mam na imię "sandra", iangrapher, to mój nick.

sandra_endoor

Kto tu się nabija? Przecież opisujemy ją w samych superlatywach.

sandra_endoor

Tylko ,że Ty podałaś przykład jak zagrała w Zmierzchu ale niestety ona gra w każdym filmie tak samo. Jakby jej twarz była z botoksu i ciagle siedziała na kiblu.

kulusinio

W "Dzikim plemieniu" z 2005 zagrała całkiem nieźle. Potem przestała się starać chyba ;)

sandra_endoor

właśnie, nie mówimy tylko o 'Zmierzchu'. widziałam z Kristen też inne filmy i żaden nie powalił mnie jej grą aktorską

sandra_endoor

ja czytałam zmierzch i gra kristen w zmierzchu jest daleka od doskonałości nawet w połowie nie pokazała charaktery belli na twarzy ma tyle emocji co kołek drewna . Jennifer jest ZAJEBISTA

niki00113

*charakteru

niki00113

>Bella
>charakter

LOL.

kaczuchaa

A może Emma Stone ?

rybosony

W jaki sposób Emma Stone ją przebija? Bo raczej nie osiągnięciami.

chapy

Masz trochę klapki na oczach, przecież Jennifer nie jest jedyną dobrą aktorką ! A Chociażby Emma Stone jest równie dobra jak ona.

rybosony

Pytanie było kto ją przebija, a nie kto jest równie dobry.

kaczuchaa

bardzo lubię jennifer, ale skoro już o aktorkach mowa, mnie ostatnio urzekła emma stone z tymi jej ogromniastymi gałami :)

Anaissa

Haha moze i dostała tego Oskara ale sie wywal;iła hahah :)

khjc

Wiedziałam że znajdą się błazny które będą się z tego śmiać...

Anaissa

Bo jest z czego :)

khjc

mam propozycje , założymy Tobie taką kieckę, wsadzimy w 10cm szpile i ruszaj do boju :D mimo wpadki, wybrnęła mistrzowsko, bo jest cholernie inteligentna i błyskotliwa :)

CiSzA_2

Pierwszy raz widze cos takiego, a w 10 cm szpilkach i długich sukniach chodzi mnóstwo osób na takich galach :)

khjc

to mało widziałeś :D dobrze, że Rene Zellweger wypadła na 102 :D nagrzana ledwo trzymała się na nogach, tu jest dopiero obciach, a to, że ktoś się potknął.. za to owacje na stojąco i nikt nie pękał ze śmiechu. Dziwne masz poczucie humoru..

khjc

Jeżeli oceniasz dwa filmy z Jennifer na 1 i to te z rolami nominowanymi do oscara, to proponuję aby porozmawiać o animacjach. Może w tej kategorii masz coś więcej do powiedzenia, bo z przy filmach aktorskich twoje wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu.

khjc

bardziej okropniejszą aktoreczką jest Natalie Portman . PS : Jennifer Lawrence jest zajebista !

użytkownik usunięty
Vintage_2

Obrażaj OK?
Do Natalie jeszcze jej kilka kilometrów brakuje....

nie sądzę .... -,-

użytkownik usunięty
Vintage_2

A ja sądzę...

Zgadzam się. Jak wiesz uwielbiam Jennifer ale Natalie nie dorasta do pięt. Może za kilkanaście lat.

użytkownik usunięty
Anaissa

Nikt nie zagrałby tak jak ona w CZARNYM ŁABĘDZIU :-)

nie porównujmy Portman do Lawrence, po pierwsze różnica wieku.. Portman raczej nie zalicza się już do tzw. młodego pokolenia ;) jest o 11 lat starsza.. jest dobra, nawet bardzo dobra, jednak porównując jej ostatnie role do Lawrence to bardzo marne kino.. niestety. A szkoda, bo miała świetny potencjał a po "czarnym.." nic ciekawego się nie pojawiło.. "thor" - istna porażka.. jeśli Portman będzie miała dobre propozycje, będzie i zachwyt.. za "Łabędzia" dostała Oscara i super, teraz czas na innych.. i nikt nie zagrałby tak jak Jennifer w "Poradniku.." :)

użytkownik usunięty
CiSzA_2

Być może... Wiem, w Thorze mi się nie podobała (w ogóle nie podoba mi się THOR)... Ale jak ja pamiętam jej pierwszą rolę w Leonie Zawodowcu... hymm CUD, MIÓD I BÓSTWO!

niestety to daleka przeszłość, choć zapada w pamięci.. czyli jak do tej pory mamy 2 filmy zapamiętane. Było jeszcze kilka ciekawych ról, ale mniej się o nich mówi. Mam wrażenie, że Portman "odsunęła" się od pracy a szkoda, bo jest godna uwagi.

użytkownik usunięty
CiSzA_2

Teraz podobno wychowuje dziecko, może za 5 lat znowu będzie trzeba jej kibicować... I na pewno będę jej kibicował ;D

i oby miała propozycje godne uwagi, bo jest bardzo dobrą aktorką a Oscar tylko to potwierdził, przyznam, że nie wyobrażam sobie innej pierwszoplanowej aktorki w "czarnym.." tak jak w "pozytywnym.." Jennifer. Obie są tak różne i w tak różnych filmach grają, że trudno je porównywać do siebie, ale każda na swój sposób jest niepowtarzalna :)