Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
Vintage_2

napisałem gratuluje inteligencji, a to żadna obraza bo nawet nie wiesz co mogę mieć na myśli. Jednak widzę, że jest coś na rzeczy skoro się oburzyłaś. Oczywiście Ty jak mnie obrazisz to tylko pokażesz swoją dorosłość i wyższość intelektualną =)

roach22

weż mi przestań wmawiać , że Natalie jest świetną aktorką bo ja jej nienawidzę za wszystko każdy ma prawo lubić inną aktorkę ty na pewno też jakiejś nie lubisz , a ja ci nie wmawiam że masz ją lubić tak jak ty mi . I mówienie że jestem zazdrosną nastolatką niby ma być dorosłę według ciebie ? Obrażanie kogoś jest wyższością intelektualną ? Aż tak jesteś dorosły żeby mnie obrażać ? według mnie twoje zachowanie jest dziecinne.

Vintage_2

skończmy tę rozmowę bo to staje się głupie.

Vintage_2

rozumując w Twój sposób, gdyby miał w awatarze mężczyznę byłby gejem.. i tak źle i tak niedobrze..

CiSzA_2

tssa nieprawdopodobne ale zarzucanie komuś , że jest hipokrytką też nie jest dobre.........

khjc

Proponuję obejrzeć "Poradnik pozytywnego myślenia" i "Do szpiku kości"

wilku004

ja również, to bardzo dobre filmy c: a co do Emmy Stone, to również ja lubię, ale ona gra raczej w 'lżejszych' filmach

kaczuchaa

Uważam że Emma Stone jak i Jennifer Lawrence są dobrymi aktorkami ale nie zapominajmy o takich dobrych aktorkach jak Emma Roberts czy Dakota Fanning (nie jestem wielką fanką zmierzchu ale ona grała też bardzo dobrze w innych filmach) :]

Cookie_Happiness

Emma jest niezła, podobała mi się w 'Sztuce dorastania', Dakota jest taka magnetyczna, też nie lubię zmierzchu, ale w roli Jane się sprawdziła, dobre są, jadnak nie ma co ukrywać, że nie mają takiego dorobku świetnych ról jak Jennifer c:

Cookie_Happiness

Z Dakotą Fanning polecam film "now is good" ; )

khjc

tez sie nad tym zastanawiam ....

khjc

Skoro Sandra Bullock znajduje się na 27 miejscu, to i Lawrence zasłużyła na topke. Nie mówiąc już o Kunis, która ma w swoim dorobku jedną (!) przyzwoitą rolę i nie dorasta Jennifer do pięt.

khjc

Po coś ten raking jest.. jak widać Jennifer znowu wskoczyła trochę wyżej więc coś to znaczy.. nawet na ,,takim'' filmwebie.

khjc

Kristen Stewart lepsza od Jennifer Lawrence?! Śmieszne. Jak można w ogóle porównywać dwie takie aktorki?
Kristen - Złota Malina dla najgorszej aktorki.
Jennifer - Złoty Glob oraz Oscar.
Przecież to jest całkowicie inny poziom.
Oglądałam parę filmów z Kristen (nie tylko Zmierzch) i w każdym filmie miała identyczny wyraz twarzy, rozdziawioną buzię, zero emocji.
Z Jennifer oglądałam Do Szpiku Kości, Poradnik Pozytywnego Myślenia oraz Igrzyska Śmierci i w każdym filmie zagrała rewelacyjnie, grała tak jak wymagała tego rola. Chociaż widziałam na ekranie tę samą twarz to odbierałam ją jako inną postać, bo w swoje role wcielała przeróżne emocje. Godna pogratulowania!
Zgadzam się jednak, że Emma Stone poniekąd dorównuje Jennifer Lawrence. Obie grają bardzo dobrze.

gloryy

polecam również "The poker house" oraz "Granice miłości"