Ludzie naprawdę mają jakieś kompleksy, jak piszą takie rzeczy np. Gra Natalie w Czarnym Łabędziu to DNO... Rozumiem że można mieć różne gusta, ale jak czytam takie posty ta aż krew mnie zalewa :@
mnie się podobała w "Czarnym.." , ale to jest zupełnie inny film, być może trudny do zrozumienia tak jak "Poradnik.." ale nie można napisać, że Portman była beznadziejna, bo tutaj się nie zgodzę. Przyznam szczerze, że na Lawrence wcześniej nie zwróciłam szczególnej uwagi.. przez przypadek obejrzałam "Do szpiku..", nawet nie zagłębiając się później w Oscary.. ale po obejrzeniu "Igrzysk.." zaczęłam obserwować jej role, nadrabiać jakieś tam zaległości. Pamiętajmy, że są to dwie, diametralnie różne osoby, które grają w diametralnie różnych filmach i nie można powiedzieć, że jeśli komuś film się nie podobał to aktorzy odwalający w nich kawał dobrej roboty byli beznadziejni.
Zapomniałem napisać o jej V jak Vendetta, w której także jest niepowtarzalna i zarazem cudowna :*
akurat ten film średnio mi się podobał, ale sama Portman była niesamowita :) no ale "Bracia" to film bardzo dobry, tylko w innym zupełnie klimacie
Z nią wszystkie filmy są świetne, ale nie mogę przeboleć dlaczego wzięła rolę w Thorze...
No niewiem... Chyba ty go masz, jak nie umiesz odróżnić dobrego aktorstwa od perfekcyjnego...
http://www.filmweb.pl/person/Mila+Kunis-40560/discussion/Ona+jest+zajebista%21%C 2%A0-2098772
Twoje wypowiedzi humanisto...
Pisze się kuźwa nie kuzwa...
Jak sam jej nie umiesz to nie pouczaj innych...
" kuzwa " jako błąd ortograficzny ? od kiedy ? bożeeee zamiast "ż " napisałam z i to jest niby błąd ortograficzny ?
Przejrzałem jeszcze kilka tematów w których się wypowiadasz, czepiasz się o szczegóły to teraz ja będę się czepiać:
http://www.filmweb.pl/person/Anne+Hathaway-46351/discussion/Anne+Hathaway-211459 9
(cytat twojego wpisu: aaa powiem ci jedno zazdrościsz bo nie masz aż tak pieknej jak Anne Hathaway -,- [pięknej])
http://www.filmweb.pl/person/Natalie+Portman-316/discussion/Nienawidz%C4%99+jej- 2077311
(cytat twojego wpisu:a i zapomniałam dodać to je pierwsz rozkręciłam tego posta bo tu nikt nie wchodził XD [co to znaczy "pierwsz"?])
http://www.filmweb.pl/film/Czarny+%C5%82ab%C4%99d%C5%BA-2010-526137/discussion/N ie+zas%C5%82uguje+na+Oskara.,1572786?page=2
(cytat twojego wpisu: no przepraszam żle zrozumiałam i tyle XD [żle?])
"NIE WIEM" jak ja jestem "miszczem" ortografii... To ciekawe kim ty jesteś?
po pierwsze to nie są żadne błędy ortograficzne tylko zwykłe przeoczenia i tyle . od kiedy niby nie dopisania jakiejś literki do słowa jest błędem ortograficznym ?
A od kiedy "niewiem" nie mogło być przeoczeniem co?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?
To może lepiej wróć do podstawówki i niech ci powie "prawdziwy" humanista co to są błędy ortograficzne...
Znowu zaczynasz? Jak wejdę na PC to ci wygarnę wszystkie błędy jakie popełniłaś! I to CHRONOLOGICZNIE!
to nie były błędy tylko przeoczenia ale faktycznie dzięki że zasugerowałeś/as mi żebym skończyłą tę konwersację.
weż się ogarnij czy ja tu kogoś wyzywam ? bożee już nawet nie można zwrócić uwagi komuś kto robi błąd . Przepraszam ale nie jesteś moją koleżaneczką dziewczynko żeby wyzywać mnie od " dziewuszek" , zresztą nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj !
Z pewnością koleżaneczką nie jestem, bo jestem facetem. Ale widać, że dar oceniania płci mam ja, a takie dziewojki jak ty tylko potrafią zwyzywać inną kobitę której zazdroszczą. =) peace
"nie jesteś moją koleżaneczką dziewczynko żeby wyzywać mnie od " dziewuszek"" a ciebie zwą hipokrytką, tak? =)
tssa jesteś chyba transseksualistą skoro masz kobietę na profilowym na filmwebie . Nie rozumiem twojego wpisu niby czego ja zazdroszczę ? i komu ciemnoto ? i kużwa wypraszam sobie takie słowa jak " dziewojki" nie znasz mnie i nie oceniaj . Jednym słowem zal mi Cię nie wiesz o co chodzi a wpieprzasz się w czyjś post gratulację za inteligencje.
najładniejsza kobieta(co najmniej) w hollywood w awatarze to objaw transseksualizmu? to ja gratuluję tobie inteligencji! post na publicznym forum czyli mogę odpowiadać so woli i wtrącać się do dyskusji. radzę zacząć myśleć logicznie, bo niestety inteligencją nie grzeszysz. pozdrawiam hipokrytko!
Tak , możesz uczestniczyć w poście ale żeby wpieprzac się w post nie wiedząc o co w nim chodzi i obrażać mnie to już przesada -,- Bo się rozpłączę , że nazwałeś mnie hipokrytą transseksualisto . Hahahaah najpiękniesza kobieta w Hollywood w życiu jej na oczy nie widziałam , a znam dużo aktorek . Tobie również brak jakiejkolwiek inteligencji . Weż mnie gościu przestań obrażać bo to się robi już trochę chamskie że mnie obrażasz ! A i dowiedz się co znaczy słowo " hipokrytka " potem pisz !
hipokrytka nie wie co znaczy hipokryta. smutne ale do przewidzenia. to Jessica Alba ignorantko. radzę wrócić do odrabiania przyrody.
hahaha lecz się transseksualisto jesteś żałosny -,- yyy nimby na przyrodzie uczy się o Jessice Albie ? no to jest zaskakujące .... !
nie zrozumiałaś wypowiedzi i znowu piszesz farmazony. pozdrawiam dziewczynko, ignorantko, hipokrytko.
jestem transem bo mam kobietę w awatarze( haha),a niedorozwojem jestem,bo? jeśli wyjaśnienie jest równie logiczne jak w pierwszym przypadku to z góry gratuluję inteligencji mała dziewczynko.
He he.
nazwałaś faceta transem, bo ma kobietę w awatarze. Co w tym nie tak? Lubie kobiety więc jestem transem? Podoba mi się więc wstawiłem ją w awatar, objaw transseksualizmu? Nielogiczne - farmazon, bzdury.
A teraz sprawdziłaś w google, moja droga ignorantko jak Alba wygląda? O nią też będziesz zazdrosna =)? Nie wiedzieć kim jest Alba nie można napisać "znam dużo aktorek", bo to zakrawa na ignorancje. I jakie głupie rzeczy piszę? Najechałaś na Natalie jak zwykła zazdrosna nastolatka(często spotykane na tym forum) więc zwróciłem ci uwagę. Za to jakie głupoty napisałaś próbując udowodnić, że tak nie jest już nie odpowiadam. Wybacz ale ja się zastanawiam dwa razy zanim dam "wyślij", i potem widać efekty. Ty chyba nawet nie wiesz co piszesz. Pozdrawiam. Proszę sobie darować ad personamy których nie jesteś w stanie uzasadnić. =)