stabilnie aczkolwiek ciulowo
posucha w filmach, kiepski byl ten rok a wydawalo sie ze znacznie lepszy jak 2011
OSCAR DLA JENNIFER ?????
TO SĄ JAKIEŚ KPINY !!!!!
ONA ZASŁUGUJE NAJWYŻEJ NA MALINE, I NAPEWNO NIE ZŁOTĄ - RACZEJ ZGNIŁĄ !!!!
Na malinę nie miała szans bo twoja ulubienica( sądząc po nicku i zdjeciu) nie dała żadnych szans rywalkom w "wyścigu" o tą statuetkę :)
Nie ma co gdybać o filmach które jeszcze nawet nagrane do końca nie zostały. Pociesz się tym że Kristen za Sagę już nie dostanie :)
"Jestem pewna ze ją nominują za druga część igrzysk śmierci :)"
Właśnie piję sok.
Chcesz żebym się udławiła ze zgrozy?
A tak na serio - nie lubie jej. Nie trawie Jennifer Lawrence, dlatego jej tej nominacji do malin z całego serca życzę :)
Ale nie lubisz jej jako osoby, jako aktorki czy ogólnie? A tak właściwie to dlaczego jej nie lubisz i życzysz jej najgorszych rzeczy?
Nie lubie jej i jako aktorki i jako osoby. A dlaczego? Głownie przez Igrzyska Śmierci (jeden z najgorszych filmów jakie widziałam).
A to spoko - słowo Igrzyska Śmierci mówi mi wszystko. Jeden tytuł a wszystko staje się wyjątkowo jasne
Akurat zmierzch to ludzie hejtują jak popadnie - nawet nie musieli oglądać IŚ. Po prostu mam wrażenie że ludziom zmierzch zaczął bokiem wychodzić. Wszedzie tylko zmierzch i zmierzch - żaden portal nie mógł się obyć bez plotek o gwiazdach zmierzchu. Jak czegoś jest za dużo to się przejada. Mam nadzieję że nie przesadzą jak z Igrzyskami, pozatym gwiazdy Igrzysknie prowadzą szczególnie interesującego dla mediów życia no i wrzawa oscarowa przy Jen też powinna minąć więc może nie będziemy mieli przepychu igrzysk
Myślę, że ta rozmowa już straciła sens.
Wszystko co związane ze Zmierzchem ocenione na 10 lub 9, Barbie ocenione na 8, a takie Aniołki Charliego na 6. Barbie jest lepsze od Aniołków? A parodia Zmierzchu oceniona na... 1! Oczywiste.
Najśmieszniej wygląda, gdy wejdzie się w ludzi filmu. Jennifer Lawrence oceniona na 1 (Oscarowa aktorka), Alden Ehrenreich oceniony na 1 (aktor, który już jest nazywany drugim Leonardo DiCaprio), zaś każdy aktor ze Zmierzchu oceniony na 9, 10.
Ja rozumiem, że o gustach się nie powinno dyskutować, ale w tym wypadku to GRATULUJĘ WYSZUKANEGO GUSTU. -.-"
PS. Szanowałam kiedyś Zmierzch jako film, dość lekki, spokojnie się oglądało, nie uważałam za jakieś arcydzieło, zwykły małobudżetowy film. Nie wiem dlaczego, ale "pseudofanki" zrujnowały ten film w moich oczach, niestety. Mogłam znieść kiepską grę poszczególnych aktorów, na myśli mam szczególnie Kristen, ale nie potrafię znieść twierdzenia, że wszystkie filmy są "blee", tylko Zmierzch jest dobry. Jennifer Lawrence jest beznadziejna (Oscar), Kristen jest lepsza (Złota Malina).
Jennifer nigdy nie dorówna Kristen, a oscar dla niej to kpina! Jak tak dalej pójdzie to za rok małpa dostanie statuetkę !
Wyszło z ciebie to co zarzucałaś antyfanom Kristen. Widać w tobie złość,zazdrość i zawiść za to,że Jennifer jest lepsza i została nagrodzona najważniejszą nagrodą jaka może być dla aktora. Jennifer rzeczywiście nie dorówna Krsten...słabym poziomem gry! Nigdy nie zniży się do tego poziomu gry,bo ona przynajmniej umie grać,pokazywać emocje czego nie potrafi twoja idolka. Poza tym żałosne jest to twoje stałe udowadnianie świetności Kristen a marności Jennifer. Jeżeli cały świat ma odmienne zdanie od twojego to chyba coś jest z tobą nie tak. Pogódź się z tym faktem i przestań hejtować,bo w tej chwili jesteś zwykłym hejterem jak cała reszta.
Wiesz co, myśl sobie co chcesz ale trolle zazwyczaj wpadają na ta stronę na chwile robią swoje i juz. Zobacz od kiedy ja mam konto...
Nie jestem złośliwa ale wnerwia mnie juz wmawianie mi ze Kris jest beznadziejna.
Tyle w temacie.
"Wmawianie", że jest beznadziejna. Szczegół, że od 5 lat, co rok, była nominowana do Złotych Malin, w tym roku wreszcie jedną zdobyła. To chyba o czymś świadczy, tak? Nagrody te przydziela ktoś kto zna się na tym trochę bardziej niż Ty, jak również OSCARY. Oglądałaś w ogóle Poradnik, żeby stwierdzić, że Jennifer nie zasłużyła? Bardzo zasłużyła, a krytycy to docenili, a ja zaznaczam po raz kolejny, że oni znają się na tym bardziej niż Ty.
Jako osoby? oooo widzę,że tu wychodzi żółć polska - krytykujesz kogoś obcego za to jaki jest na co dzień? Typowy Polaczek,to okropne. W ogóle jej nie znasz a jej nie lubisz? Ona przynajmniej nie sypia z reżyserami.
Proponuję obejrzeć Granice miłości,do szpiku kości czy Poradnik,za który dostała Oscara a którego pewnie nie oglądałaś. Może Igrzyska do ambitnym filmów nie należą,ale do najgorszych również,lecz jej rolę w tym filmie chwalili krytycy w wywiadach(przy krytyce filmu) więc to jest dowód na to,że Jennifer jest dobrą aktorką.Jeśli dopiero po tym nadal będziesz ją uważała za najgorszą aktorkę to znaczy,że jesteś zwykłym hejterem,który jej czegoś zazdrości. Na razie tak cię nie nazwę.
A nie zauważyłaś, że do Złotych Malin czasami nominowane są osoby niezasłużenie? Kristen oczywiście zapracowała sobie na nią, ale często dają nominację dla samej zasady. Np. Igrzyska Śmierci są przeciętne, ale Jennifer absolutnie nie jest zła. Pokazuje zupełnie inną grę aktorską w przeciwieństwie do Stewart.
Haha dokładnie :D a pseudofani zmierzchu niech płaczą po kątach ,że ich film otrzymał tyle nagród ahahaha
Chyba jednak Kristen na Malinę bardziej zasłużyła, nie odbierajmy jej tej przyjemności. :D Tak bardzo się Kristen starała, cały czas chodziła z otwartą buzią, w większości jej filmów przynajmniej, cały czas jedna twarz, zero mimiki, zero emocji. MALINA zasłużona. :D
Oscar i Glob dla Jennifer też zasłużony.
Ale pewnie stwierdzisz, że Akademia się nie zna, bo przecież Zmierzch jest najlepszy, prawda? :D
Bo jest najlepszy...
Ale ja nie twierdzę że akademia się nie zna, bo większosć statuetek powędrowała do odpowiednich osób, jednak oscar dla Jennifer to istne nieporozumienie. Ale cóż, widać takie czasy. Nie zdziwie się jeśli za rok małpa wygra statuetkę.
Objadałaś się zmierzchowym gównem i bełkoczesz. Napisz za parę lat jak już zrozumiesz jakie dno intelektualne osiągnęłaś.
No coś Ty! Nie masz większego pojęcia o kinie od MaryCullen! Przecież ona wie lepiej! Zmierzch jest najlepszy, a jakaś tam Akademia Filmowa, krytycy, którzy się tym zajmują się w ogóle nie znają! Film o wampirze, który nie żyje, serce mu nie pracuje, ale uprawiać seks i zrobić dziecko kobiecie mógł, co jest bardzo ciekawe, bo mnie uczyli, że bez ukrwienia nie dojdzie do erekcji, ale można by polemikować na ten temat. Poza tym, WAMPIRY BŁYSZCZĄ W SŁOŃCU ZAMIAST PŁONĄĆ, jak można wymyślić coś takiego?! To obraża wszystkie filmy o wampirach. :D
Ale na szczęście Zmierzch został nagrodzony 11 nominacjami na 10 kategorii do Malin, zdobył 7 nagród. :D cieszę się...
Oj tam oj tak zobaczycie jeszcze kristen powstanie "jak feniks z popiołów" i w przyszłym miesiącu wygra z Jennifer na gali.... Kids Choice
Mary, powiem wprost...
1. Nie masz bladego pojęcia o wartościowych filmach, ani o prawdziwie świetnych aktorach - ale nie mówię tu akurat o Jennifer (bo to stało się prowokacją do napisania tego postu).
2. Czcisz same badziewia, które kocha młode społeczeństwo - bez gustu, bez wiedzy o dobrym kinie.
3. Reprezentujesz sobą uwielbienie do kiczu i żenujące wypowiedzi na poziomie 12-latki.
Zmierzch to wydmuszka, a Stewart to drewniana celebrytka - pogódź się z tym.
A lub sobie co tam chcesz, mnie to w najmniejszym stopniu nie obchodzi.
Uświadamiam ci tylko, że preferując taki śmietnik filmowy i te wszystkie pożal się Boże gwiazdeczki, krytykując tak zacięcie choćby Jennifer Lawrence wypadasz po prostu śmiesznie. Nawet nie obejrzałaś tego filmu a już "wiesz wszystko i najlepiej". Dla mnie osobiście Oscara powinna dostać Jessica i był to dla mnie pewien szok, ale Jennifer jest zdolna i utalentowana - takie nastawienie do niej jest prymitywne. A to wszystko przez uwielbienie do nic nie umiejącej (no chyba że romansującej) Kristen. Żenada.