Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
MaryCullen

Za bardzo rzucają się w oczy.

Ps. Łatwo było się domyślić.

neo_angin

Zasłużony Oskar. Młoda, utalentowana, cała kariera przed nią.

suicide_machine

Zgadzam się w stu procentach, każdy kto poważnie (czyt. bez jakiś komicznych uprzedzeń) podszedł do Poradnika nie może powiedzieć, że Jen zagrała słabo, bo pokazała KLASĘ! Oscara byłam w jej przypadku pewna, a przed wejściem na scenę pomyślałam, że pewnie zaraz coś odstawi ;)
Teraz czekamy na Serenę!!!!

suicide_machine

Jen to piekna, naturalna dziewczyna.Nie jest naburmuszonym, wiecznie odpychajacym dziewuszyskiem.

neo_angin

Liczyłem na to. Przynajmniej jedna kategoria, w której mój typ pokrywa się ze zwycięzcą. Gratulacje dla Jen.

Robert_Sawyer

wiedziałem , że dostanie Oscara świetna była :)

dYDelf

świetna, uwielbiam ją za Igrzyska Śmierci i Poradnik :) dobre role

neo_angin

moim zdaniem nie zasłużyła na Oscara , ale przynajmniej nie dostała go Naomi Watts

neo_angin

Boże jak ja sie ciesze że ona go dostała :)
I oczywiście epic fall :D

neo_angin

A ja martwię. Znów Oskar niezasłużony, poszedł w ręce słabej aktorki noż.
Żal mi Dicapria, że musiał ustąpić miejsca komuś takiemu...Dosłownie policzek dla AKTORA tej klasy. Który to już raz, gdy najlepsi muszą obejść się smakiem, a triumfują takie "kwiatki".:/

WhiteDemon

to niech następnym razem wystąpi w filmie jako kobieta - może go nominują w kategorii aktorek skoro w tym roku twoim zdaniem musiał ustąpić miejsca Jennifer

julcia2805

Nie płaczcie nad cudzym ubolewaniem z powodu upadku Akademii. Za jakiś czas podzielicie to zdanie.

WhiteDemon

A niby DiCaprio zasłużył na oscara w tym roku i to w kategorii aktorka pierwszoplanowa?

neo_angin

Gdybyś odrobinkę wysilił zwoje tobyś się domyślił że nie o to mi chodzi...

WhiteDemon

Niestety Polski język jest trudny, ale nauczysz się z czasem, a może nawet gust filmowy się wyrobi :)

neo_angin

Gust mam najzupełniej dobry, o to niech Cię główka nie boli;) Nie polecę Ci byś zastanowił się nad swoim, bo do niektórych prawda nie ma dojścia.

WhiteDemon

O jezu! Uderzyłem w ciemno z gustem i jak się okazuje miałem rację.

neo_angin

Dalej wmawiaj sobie alternatywną rzeczywistość.

WhiteDemon

DiCaprio niedoceniony, ogromnie mi go szkoda. Aktor genialny.

mrs robinson

Szczerze wątpię w tą nominację do złotej maliny.. dziewczyna sie fajnie rozwija i jej kariera idzie w dobrym kierunku :P A co do roli Jen w PPM... wydaje mi się, że to jest jej najlepsza rola do tej pory .. a na pewno duży postęp w stosunku do "Winter's Bone" .... Gdzie też była nominowana, ale na szczęście nie wygrała :P

neo_angin

Bardzo się cieszę i żałuję że widziałam ją tylko w 2 filmach (Igrzyska i X-Men)

neo_angin

i ja gratuluję:)

neo_angin

Też się cieszę. Zasłużyła na Oscara. :)

neo_angin

Kreacja na siłę,o tym że Cooper wypadł sto razy naturalniej nie ma nawet co mówić.Boom na tą przeciętnie słabą aktorkę powinien minąć po jej "mistrzowskiej" przemowie na Globach.

Mr_Orange92

Co było złego w jej przemowie na globach.

W tym roku może drugi Oscar, a niestety sukces młodej osoby przyciąga marnych hejterów :)