Zgadzam się w stu procentach, każdy kto poważnie (czyt. bez jakiś komicznych uprzedzeń) podszedł do Poradnika nie może powiedzieć, że Jen zagrała słabo, bo pokazała KLASĘ! Oscara byłam w jej przypadku pewna, a przed wejściem na scenę pomyślałam, że pewnie zaraz coś odstawi ;)
Teraz czekamy na Serenę!!!!
Liczyłem na to. Przynajmniej jedna kategoria, w której mój typ pokrywa się ze zwycięzcą. Gratulacje dla Jen.
A ja martwię. Znów Oskar niezasłużony, poszedł w ręce słabej aktorki noż.
Żal mi Dicapria, że musiał ustąpić miejsca komuś takiemu...Dosłownie policzek dla AKTORA tej klasy. Który to już raz, gdy najlepsi muszą obejść się smakiem, a triumfują takie "kwiatki".:/
to niech następnym razem wystąpi w filmie jako kobieta - może go nominują w kategorii aktorek skoro w tym roku twoim zdaniem musiał ustąpić miejsca Jennifer
Niestety Polski język jest trudny, ale nauczysz się z czasem, a może nawet gust filmowy się wyrobi :)
Gust mam najzupełniej dobry, o to niech Cię główka nie boli;) Nie polecę Ci byś zastanowił się nad swoim, bo do niektórych prawda nie ma dojścia.
Szczerze wątpię w tą nominację do złotej maliny.. dziewczyna sie fajnie rozwija i jej kariera idzie w dobrym kierunku :P A co do roli Jen w PPM... wydaje mi się, że to jest jej najlepsza rola do tej pory .. a na pewno duży postęp w stosunku do "Winter's Bone" .... Gdzie też była nominowana, ale na szczęście nie wygrała :P
Kreacja na siłę,o tym że Cooper wypadł sto razy naturalniej nie ma nawet co mówić.Boom na tą przeciętnie słabą aktorkę powinien minąć po jej "mistrzowskiej" przemowie na Globach.