Uroda to kwestia gustu.Każdy ma inny.Mi na przykład Jessica Biel się podoba.Ale ktoś inny może mieć opinię przeciwną.Trudno tutaj znaleźć jakieś obiektywne kryteria oceny,żeby można było prowadzić w miarę sensowną dyskusję.Można wyrazić opinię i na tym koniec.
Co do gry aktorskiej natomiast uważam podobnie jak Ty.W ogóle mnie jej gra nie przekonuje.Gdybym miał ocenić całokształt jej dorobku to byłoby to poniżej przeciętnej.Na pewno nie jest to materiał na wielką aktorkę.
Jeśli już takie tematy powstają to niech każdy wyrazi swoją opinię, ale niech później nie przyczepia się jakiś głąb pisząc " pewnie zazdrościsz" bo to bezsensu...nie od dziś wiadomo, że każdy ma inny gust...
Zgadzam się, mocno przeceniona aktorka, teraz liczy się tylko sam wygląd i takie uważane są za największe gwiazdy.
Mi też się nie podoba i nie wiem dlaczego. Z niektórymi ludźmi po prostu tak jest. A Jessica jak dla mnie strasznie irytująca.
Mnie też sie nie podoba ani jej wygląd ani gra aktorska .Zawsze wygląda mi na sztywniarę nie ważne jakiej roli sie łapie.