Joanna Trzepiecińska

7,6
4 729 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Trzepiecińska

Pani Joanno, to było genialne! Ale w Sztuce kochania tez Pani super zagrała! młodzieńczy ideał kobiecości....

swoj_ze_swaja

w sztuce kochania i rodzinie zastępczej genialna. Szkoda że po zakończeniu produkcji Pani Joanna woogle nie pojawia się na ekranie. 2 lata temu była jedynie w jakiej to melodii teraz cisza.

kinomanka_13

to dziwne i denerwujące - jakieś beztalencia panoszą się na ekranie, a taka aktorka się marnuje... kpina po prostu

swoj_ze_swaja

zgadzam się z tobą, Pani Joanna ma talent i aktorski i muzyczno wokalny, byłam na jej recitalu w lipcu 2012 roku. Życzę jej wiele ról bo to genialna aktorka, rolą Alutki przypominała Kolińską z Alternatyw 4 która też od męża wymagała.

kinomanka_13

Świetna też była w Papierowym małżeństwie:) Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że pani Asia również śpiewa! Tylko mogę Ci pozazdrościć tego recitalu, bo sam bym chętnie się na taki przeszedł! Pozdrawiam!

swoj_ze_swaja

dzięki, niestety nie mam autografu ani zdjęcia od Pani Joanny a wiem że rozdawała i pozowała do zdjęć bo czytałam, ale ja byłam parę minut bo ja autobusem jechałam na ten recital to było w Zielonej Górze, pisałam do Pani Joanny na fejsie żeby mi wysłała zdjęcie z autografem pisałam że byłam na jej recitalu ale odmówiła bo napisała że autografy daję po spektaklach i po recitalach , jest mi do dziś przykro ale Panią Joannę i tak uwielbiam i cenię chociażby jaką jest genialną aktorką , jaka jesy sympatyczna, że nie jest celebrytką, za to jak wspaniale śpiewa (jestem melomanką więc zwracam u aktorów na uzdolnienie wokalno muzyczne) i za to że z Wodeckim się koleguje. Dzięki że mi przypomniałeś o jej roli w papierowym małżeństwie nie pamiętam kiedy ten film widziałam, widziałam fragment spektaklu czy musicalu królewna śnieżka i krasnoludki gdzie Trzepiecińska w 1994 roku grała królewne śnieżkę, a księcia grał Wodecki reż. to Ś.P Krzysztof Kolberger, szkoda że ta królewna śnieżka i krasnoludki nie jest spektaklem TV to bym zobaczyła jak zagrali, tak jedynie oglądam fragment tego spektaklu. Chciałabym drugi raz wybrać się na recital Pani Joanny bo genialnie śpiewa, a jak śpiewała Kaziu zakochaj się to ja i moja mama o mało z krzesła nie spadłyśmy polecam ci recital. Szkoda że Pani Joanna tak mało gra ostatnio zagrała w na wspólnej, dobrze że mam odcinek Jaka to melodia gdzie była Trzepiecińska, Wodecki i Woronowicz to sobie obejrzę, skoro nie jest mi dane zobaczyć Pani Joanny w żadnym filmie czy serialu, wiem tylko że gra w teatrze Polskim w Warszawie w spektaklu Królowa śniegu.