Pani Joanno, to było genialne! Ale w Sztuce kochania tez Pani super zagrała! młodzieńczy ideał kobiecości....
w sztuce kochania i rodzinie zastępczej genialna. Szkoda że po zakończeniu produkcji Pani Joanna woogle nie pojawia się na ekranie. 2 lata temu była jedynie w jakiej to melodii teraz cisza.
to dziwne i denerwujące - jakieś beztalencia panoszą się na ekranie, a taka aktorka się marnuje... kpina po prostu
zgadzam się z tobą, Pani Joanna ma talent i aktorski i muzyczno wokalny, byłam na jej recitalu w lipcu 2012 roku. Życzę jej wiele ról bo to genialna aktorka, rolą Alutki przypominała Kolińską z Alternatyw 4 która też od męża wymagała.
Świetna też była w Papierowym małżeństwie:) Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że pani Asia również śpiewa! Tylko mogę Ci pozazdrościć tego recitalu, bo sam bym chętnie się na taki przeszedł! Pozdrawiam!
dzięki, niestety nie mam autografu ani zdjęcia od Pani Joanny a wiem że rozdawała i pozowała do zdjęć bo czytałam, ale ja byłam parę minut bo ja autobusem jechałam na ten recital to było w Zielonej Górze, pisałam do Pani Joanny na fejsie żeby mi wysłała zdjęcie z autografem pisałam że byłam na jej recitalu ale odmówiła bo napisała że autografy daję po spektaklach i po recitalach , jest mi do dziś przykro ale Panią Joannę i tak uwielbiam i cenię chociażby jaką jest genialną aktorką , jaka jesy sympatyczna, że nie jest celebrytką, za to jak wspaniale śpiewa (jestem melomanką więc zwracam u aktorów na uzdolnienie wokalno muzyczne) i za to że z Wodeckim się koleguje. Dzięki że mi przypomniałeś o jej roli w papierowym małżeństwie nie pamiętam kiedy ten film widziałam, widziałam fragment spektaklu czy musicalu królewna śnieżka i krasnoludki gdzie Trzepiecińska w 1994 roku grała królewne śnieżkę, a księcia grał Wodecki reż. to Ś.P Krzysztof Kolberger, szkoda że ta królewna śnieżka i krasnoludki nie jest spektaklem TV to bym zobaczyła jak zagrali, tak jedynie oglądam fragment tego spektaklu. Chciałabym drugi raz wybrać się na recital Pani Joanny bo genialnie śpiewa, a jak śpiewała Kaziu zakochaj się to ja i moja mama o mało z krzesła nie spadłyśmy polecam ci recital. Szkoda że Pani Joanna tak mało gra ostatnio zagrała w na wspólnej, dobrze że mam odcinek Jaka to melodia gdzie była Trzepiecińska, Wodecki i Woronowicz to sobie obejrzę, skoro nie jest mi dane zobaczyć Pani Joanny w żadnym filmie czy serialu, wiem tylko że gra w teatrze Polskim w Warszawie w spektaklu Królowa śniegu.