To iz umie grac udowodnila nie raz, w filmach lub serialach takich jak np: Nad rzeka ktorej nie ma, Sztuka Kochania, Papierowe malzenstwo czy tez Rodzina zastepcza! Od niedawna pokazala tez jaka ma wielka skale glosu! oczywiscie chodzi mi o udzial w programie Jak Oni Spiewaja! Joanna spiewa pieknie, jej barwa glosu jest cudna! zycze jej wygranej!
Zgadzam się! Z programu na program jest coraz lepsza! Życze jej wygranej, jej ostatnie wykonanie "If You Don't Now Me By Now" było cudowne! Pozdr!
Tak, aktorką jest świetną. Co prawda nie oglądałam jej wielu filmach ale w Rodzinie Zastępczej jest po prostu rewelacyjna:)
Żartujesz, czy jak ? Mając taką himeryczną i strojącą fochy żonusię chwyciłbym ją za ryjek i tak długo walił o ścianę, aż wreszcie zakończyłaby swój nędzny żywot ! Przy takich babiszonach, jak Alutka byłbym za dostępem do broni bez ograniczeń - postawić pod ścianą i zrobić z niej sobie tarczę strzelniczą ! Wiem rzecz jasna, że serial to serial, ale podziwiam tego biednego Jędrulę, że jeszcze nie ubił tej baby bo ja bym się nie zastanawiał na Jego miejscu !
heh śmieszny jesteś chłopcze!
Ja oceniam Ją, jej role jej talent a nie postać, w którą się wciela!
Powodzenia z tą ideologią....
:)
Dziewczynko - chłopcze to sobie możesz mówić do kolegi z podwórka, bądź spod trzepaka - o ile takowych kolegów(żanki) posiadasz - w co wątpię ! Nie życzę sobie by osoby, których nie znam personalnie zwracały się do mnie per 'człopcze' nie znamjąc mnie ! Jasne ? A co do talentu to widziałem ją w kilku rolach i nie przypadła mi do gustu, a już napewno nie w takim stopniu, by, jak ty, piać na jej temat peany ! Bez pozdrowień, szacunku etc.