Joanna Trzepiecińska

7,6
4 729 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Trzepiecińska

Niezbyt utalentowana i niezbyt urodziwa. Nie przepadam za tą osobą ,ani jako aktorką ani jako kobietą.

użytkownik usunięty
benedykt67

A ja się z Tobą nie zgodzę!
W serialu RODZINA ZASTĘPCZA rolę Alicji Kosoń (Alutka)zagrała świetnie:)

benedykt67

Nudny już jesteś. Pewnie sam wyglądasz jak gó.....

użytkownik usunięty
benedykt67

Kompletnie mój typ kobiety.

Piękna i utalentowana

R_a_d_z_i_o

Tak jest!

Też mi się podoba. Może są piękniejsze aktorki, ale w oczach, uśmiechu i mimice pani Joanny widać inteligencję, dojrzałość, skromność. W przeciwieństwie do wielu innych aktorek, które potrafią pokazywać tylko nagie części swojego ciała. Ale może mi się tylko wydaje...

dingo21

Zgadzam się, piękna i wartościowa kobieta :)

dingo21

wskaż ładniejszą w jej wieku

dingo21

Gdybyś Ty tak tylko miał, to mogłoby się tylko wydawać, ale jest nas baaardzo wielu, więc po prostu masz rację!

benedykt67

Twój komentarz jest bez sensu, zero argumentów. Kogo obchodzi czy ktoś ci sie podoba czy nie to nie to forum.

benedykt67

Bardzo utalentowana i bardzo piękna :D A rola Alutki to po prostu mistrzostwo ;)

benedykt67

Uroda czy talent , to pojęcia względne - każdy ma swoje upodobania. Uważam, że u pani Joanny wyraźnie widać syndrom wina ;) tzn.atrakcyjność jest wprost proporcjonalna do lat :) Jeśli chodzi o aktorstwo, to prawdę powiedziawszy, zacząłem ją kojarzyć dopiero po roli Alutki ;( "Sztukę Kochania" widziałem dawno i jakoś w szczególności nic mi w pamięci nie zapadło, ale wyrazistość (czasami może aż nazbyt) gry w "rodzinie" była dla mnie fenomenalna - nie ujmując oczywiście innym aktorom z tego serialu. W którymś wątku, ktoś napisał o jej grze "wygłupy w tasiemcu". Hmmm, podobnie wyrażano się o Waldusiu z "kiepskich", ale myślę, że zwłaszcza w tak banalnych rolach widać nie banalny talent aktorów! Wielką przyjemnością by było zobaczyć panią Joannę na żywo, w teatrze...ech. :)

benedykt67

ładna i utalentowana, ale prywatnie bardzo niemiła i trudna w współpracy (często podkreślane przez ludzi, którzy mieli "przyjemność" z nią pracować)

vilee

zgadzam się z tobą że jest ładna i utalentowana, ale jest miła żebyś wiedział , wiem coś o tym ponieważ widziałam ją kiedyś w Zielonej górze miała recital i była przemiłą osobą.

kinomanka_13

dla fanów owszem, napisałam, że jest niemiła i trudna we współpracy

vilee

no i co z tego że jest nie miła ? Trochę muszą być nie mili jak się ktoś mocno przyczepi, mam nadzieję że to jest nie prawda ? A jeżeli jest to prawda to nic dziwnego że po zakończeniu serialu ,, Rodzina zastępca " woogle jej nie widać tylko w teatrze, ciekawe jak ją w teatrze znoszą jak w filmie, czy serialu jej nie znoszą ? Albo taki Malajkat, Polk,Zamachowski i Wodecki ją znoszą jak twierdzisz że jest nie miła chociaż oni złego słowa o niej nie powiedzieli wiem bo obserwuje ich wypowiedzi. Jak ktoś ci mówi niewłaściwe informacje, albo ktoś drugi i nie jest to pewne to nie należy tego komentować. A jeżeli jest to prawda żę Pani Joanna jest nie miła to nie chce jej znać ani jako aktorki, ani jako osoby a aktorką jest moją ulubioną więc niech się postara.

benedykt67

Marny z ciebie krytyk.
I juror.

benedykt67

W roli Alutki jest świetna. Bardzo przekonująca. I to nie fotomodelka, nie musi się podobać jako kobieta.

agiem

właśnie zgadzam się i nie wierzę w to że gwiazdorzy, ponieważ nie dawno była gościem w TVP KULTURA gdzie był prowadzony wywiad z Malajkatem i Pani Joanna całkiem sympatycznie się wypowiadała.

benedykt67

haha, proszę jak zadziałała prowokacji i to tyle lat :)

benedykt67

Możesz jej nie lubić, każdy ma swoje upodobania, ale do licha nie pisz, że "nie jest utalentowana"! To kto jest? za taką Alutkę to ho ho... ile nagród powinna dostać! Wykreowała bardzo wyrazistą, niezapomnianą postać uwielbianą przez wielu widzów, a beztalencia czegoś takiego nie potrafią