Joanna Trzepiecińska

7,6
4 649 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Trzepiecińska

Zauważyliście, że ta kobieta sapie? Kiedy mówi, je, czy wydaje jakiekowielk dźwięki, towarzyszy jej borsucze sapanie. Nie znodzę jej. Moim zdaniem jest sztuczna i pozbawiona talentu aktorskiego!!!!

magulia

Podobnie jak ty jesteś pozbawiona inteligencji. Pozdrawiam.
Trzepiecińska jest super

R_a_d_z_i_o

Trzepiecińska jest wspaniała ,co to ma być za argument ,że sapie?Coś sobie coś na siłę wkręca ,jakąś głupotę straszną.

magulia

tak zgadza się. Bardzo ciężko oddycha jak łapie powietrze też to zauważyłam;p I wcale nie jesteś głupia, pozdro

magulia

"sztuczna i pozbawiona talentu aktorskiego"

Bravo.

Sapie??
Wiesz, jakoś nie zauważyłam. A co do talentu jest dobrą aktorką.
A założyciel tematu to pewnie jakiś pozbawiony mózgu osobnik

EM_DE_KE_AS

Bo co, bo ty uważasz że jakaś marna aktorzyna gruba po 40 jest ,,rewelacyjna'' to inni muszą być pozbawieni mózgu? A jesteś pozbawiona wzroku i słuchu w takim razie <lol>

Szmminka

Nikt tak idioto nie mówi. Tylko żeby nie czepiać czegoś czego nie ma. Przypominam że aktorzy w wieku dojrzałym sa najlepsi. Poza tym nie lecz na niej kompleksów. Przynajmniej ona nie wygląda na tyle lat ile ma. Aha...a marną aktorzyną to jest Żakowa a nie ona

R_a_d_z_i_o

mmm jaka perwersja idioto I like it <lol2> Idioto kochany

Szmminka

Rozumiesz znaczenie słowa perwersja oraz innych słów które wypowiadasz?
Idiotyczna może być twoja rodzinka a do mnie tak nie mów.

R_a_d_z_i_o

o nie kolego przegiOłeś, nie dość że jesteś totalnym gównem to jeszcze będziesz obrażać moją rodzinę, do mnie możesz sobie pisać co chcesz bo i ta plunę na ciebie ale o twojej rodzinie chu.u nic nie wspomniałam. Jesteś po prostu żałosny i tępy IDIOTO!!!!!!zresztą ktoś taki nie ma rodziny na pewno

R_a_d_z_i_o

nie no Latarina nie ma co się bulwersować na takiego dzieciaka to nawet splunąć nie warto. Poza tym czy można serio traktować słowa kogoś kto wypowiada się tylko na temat głupich polskich seriali i władcy pierścieni (zobacz w jego profilu) i w ulubionych ma praktycznie same bajki<lol2>.
Radzio zastanów się do kogo piszesz, bo taki dzieciak jak ty z dorosłymi nie ma co gadać.

Wracając do tematu to 1/10 dla tej Pani, za kompletny brak talentu aktorskiego i marne gry aktorskie. Oczywiscie moje zdanie! Pozdro

Power_Attraction

Jezu aż mnie uspokoiłaś, ale jak widzę takie gnoje to mi się ciśnienie podnosi, na szczęście widać że to jakiś dzieciak, skoro ogląda muminki<lol2>, dzięki za wskazówkę odnośnie profilu gnoja:)

Szmminka

Dziecinko. Jakbyś nie wiedziała na tej stronie daje się do ulubionych nawet bajki, które kiedyś się oglądało:) Twoja nazwa wskazuje na twoją osobowość.
Ps. Władca pierścieni dostało mnóstwo Oscarów. Tylko osoby ograniczone odwołują się do filmów i seriali z kogos profilu. Widac WP nie jest na twoim poziomie inteligencji(na takim niskim). A co do seriali, każdy ma swój gust o którym się nie dyskutuje. Zauważ kto pierwszy do kogo powiedział idioto

R_a_d_z_i_o

Aha. I za ta rodzinę sorry. Rzeczywiście przesadziłem

R_a_d_z_i_o

no włąsnie dobrze że zauważyłeś że to ty pierwszy powiedziałeś do mnie ,,idioto'' przynajmniej potrafisz się przyznać do błędy, no a co do całości to tłumaczy się winny, <lol2>

Szmminka

No nie powiedziałbym dobra, ale sorry

R_a_d_z_i_o

to spójrz na swoje wypowiedzi wyżej, wszystko jest czarne na białym!
Cytuję;,,Nikt tak idioto nie mówi''

Szmminka

mmm jaka perwersja idioto I like it <lol2> Idioto kochany

Dobra juz trudno

R_a_d_z_i_o

no tak ja to powiedziałam po tym jak ty mi to powiedziałeś, głupio ci?
No juz trudno racja

R_a_d_z_i_o

no tak rozumiem. Tylko po cholerę się prosi o odcinki muminków w tym wieku????:|(chociaż pierun wie ile ty masz lat nie więcej niż 18 tak obstawiam) zresztą twoja sprawa

Szmminka

Też nie uważam jej za dobrą aktorkę, ale nie widzę co tu ma do rzeczy wiek.
Niektórzy aktorzy im starsi tym są lepsi (np.Janusz Gajos), a inni
zatrzymują się w rozwoju (np. moim zdaniem Jerzy Stuhr).

magulia

I tak uważam, że jest utalentowaną aktorką. Bardzo dobrze gra a do tego jest piękna. Mimo lat jej uroda nie przemija. Malo w polskim kinie tak pięknych aktorek jak pani Joanna.

EM_DE_KE_AS

Czasem gdy nieodpowiednio padnie na nią światło widać jej na szyi zmarszczki.

Assurbanipall

Ojeeeej przecież nie ma już 20 - stu lat...