gratulacje Joaq jestes najlepszy:)))))) Super super super :)))))
gratulacje dla Pana Phoenixa, trzymałam tez kciuki za Johnnego, ale raczej nie mial większych szans, Joaquin najbardziej zasłuzył, BRAVO!!!
Yihaaaaaaaaaa!!!!! Świetna wiadomość:))
Złoty Glob to jak pól Oscara, hłe hłe. Mam nadzieję, że Joaq dostanie też i tę drugą nagrodę.
Ale fajnie... :)
Yeah!!! Gratulacje dla Joaquina:D Może ktoś z Was oglądał rozdanie globów i mógłby zdać relacje z przemówienia Joaqa?
:D
jolene:)) ja oglądałam, a wiec po krótce;), jak Travolta czytał nazwiska nominowanych to przy Joaquinie było oczywiście najwięcej wrzasku hehe;)) Joaquin miał strasznie przestraszoną mine jak okazało sie ze to on wygrał ;), ucałował jakąś starsza kobiete która koło niego siedziała, ale to nie była jego mama, wydaje mi sie ze to była chyba jego menadzer, chyba, szkoda ze nie było nikogo z jego rodziny, jak wchodził na podium to chyba tylko rezyser go uściskał bo ich stolik był zaraz przy scenie. Mąż Reese Ryan Philippe poderwał sie i zaczął chyba krzyczeć do Joaquina że jest mu winny kasę, wydaje sie że założyli sie, czy Joaquin wygra i oczywiście Joaquin przegrał i dobrze ;)))
a samo przemówienie...najpierw z uśmiechem powiedział ze odda kasę ;) hehe pozniej zażartował że kto by przypuszczał że on odbierze nagrodę dla najlepszego aktora w komedii lub musicalu (miał pewnie na myśli to że rola Casha to raczej rola dramatyczna;) dziekował Johnnemu Cashowi i June Carter, aktorom, producentowi, i na koniec powiedział że pół tej nagrody należy do reżysera, nie pamietam co dokładnie powiedział ale cos ładnego ;))
tyle pamietam:))
P.S jolene ale masz super fote:)))
Piękna fotka, poprostu piękna;D
W mojej kablówce nie ma niestety pro7, calanal+ też nie mam, więc ... Maddy, OGROMNE DZIĘKI!!! :D mam nadzieję, że niedługo w internecie będzie można zobaczyć nagranie z Joaqiem odierającym Globa:))
pozdrawiam serdecznie:))))
Yess!! Oscar też musi być! :))
Oczywiście żadna z telewizji nie pofatygowała się nawet ze skrótem rozdania Globów.. to było chyba tylko na Canal+ ?
uuu... a ja bym sobie chętnie oglądnęła Joaqa z Globikiem w ręce ;0
Tu znalazłam pełno fot Joaquina z Globem;) - pasują do siebie, haha
http://www.dearjoaquin.com/gallery/thumbnails.php?album=389&page=1 [www.dearjoaquin.com/gal ...]
Gdzie mogłaś zobaczyć rozdanie Globów? Ale żałuję, że nie widziałam :( Brawo dla Joaq'a, wiedziałam, że dostanie!!!!! :* Ale radość!
Ja też obejrzałam skrót.. Joaquin oczywiście siedział gdzieś skromnie w kąciku, i jak ogłaszali nominacje, to reszta nominowanych była z siebie strasznie zadowolona. I tylko Joaq wyglądał, jakby chciał powiedzieć "ratunku, zabierzcie mnie stąd", hehe. A tu jednak on został nagrodzony:) Gdy Travolta go wywołał, Joaquin wyglądał, jakby był w lekkim szoku, lol.
Mam nagrany krótki filmik z Globów - zawiera fragment, od wejścia Travolty do zejścia Joaquina ze sceny. Jeśli ktoś jest chętny, mogę spróbować przesłać ten filmik YouSendIt albo jakoś podobnie.
hej Krikra:))
Gdybyś mogła mi przesłać na maila byłabym Ci baaardzo wdzięczna!!
tinyjoy@o2.pl
http://www.hfpa.org/videogallery/ [www.hfpa.org/videogalle ...] -tutaj można zobaczyć filmik z Joaquinem( i filmiki z innymi narodzonymi) udzielającym wywiadu prasie tuż po otrzymaniu narody
pozdrawiam
Mam propozycję - możesz być na gadu, jutro równo o 19.00 i mi wysłać ten większy? Mój numer to 1015589 =))
Gratulki dla Joaq'a! Od pierwszej chwili, gdy dowiedziałam się o tym filmie to czułam, że święci się coś dobrego :)
Dla tych, co nie wiedzą jeszcze - Joaq ma tez nominację do BAFTA - http://www.filmweb.pl/,Sztuka,spadania,,nominowana,do,nagrody,BAFTA%2C2006-01-19 ,news,News,id=26367 [www.filmweb.pl/,Sztuka, ...]
Hej, na stronie tej tutaj: http://www.dearjoaquin.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=30#GoldenGlo bes [www.dearjoaquin.com/mod ...] są filmiki do ściągnięcia ze Złotych Globów (po angielsku:) i różne inne Joaquinowe.
Widziałyście te wywiady z Joaquinem w różnych talkshowach? Dali tam fragment filmu, kiedy John/Joaq występuje w więzieniu - powiem Wam tyle, że powalił mnie ten fragment. Świetne. To znaczy - jakoś do tej pory kompletnie nie wyobrażałam sobie Phoenixa w takiej granej/śpiewanej roli. Teraz już mnie to nie dziwi:) A, i ciekawe było to, co Joaq mówił o tym, jak musiał zmienić swój głos;) - faktycznie, brzmi inaczej niż zwykle..
Teraz to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać filmu. Dobrze, że już tylko niecały miesiąc.
krikra, fajnie że podałaś ten link. Szukałam w necie filmików ze złotych globów. teraz wystarczy pościągać. Co do nagrody to też się ciesze, że dostała ją Joaquin, mam nadzieję, że będzie też oskar...szkoda że na film jeszcze trzeba czekać. Pozdro dla fanów Phoenixa
A co wywiadów - oto moje twierdzenie: Żeby mieć zagwarantowany świetny program trzeba mieć 1) Davida Lettermana lub Conana O'Briana 2)Bruce'a Willisa lub Joaquin'a Phoenix'a jako gościa i już jest polewka na maxa =))))))
E tam. Goleen Glob sie nie nalerzał dla tego drewniaka. Jurz lepiej gra Franczesko Toti nogami nirz on twarzo!
ze stronki, którą podała wcześniej kikra (www.dearjoaquin.com) polecam filmik z Joaq "Jay Leno 2006". Boki można zrywać:)). reszte jeszcze ściągam:))