Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
115 013 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Jestem bardzo ciekawa ilu jest ludzi, którzy tak jak jak lubią Joaquin'a. Jestem pod jego wielkim wrażeniem po obejrzeniu "Gladiatora" i "Zatrutego pióra". Widziałam większość jego filmów i moim skrommnym zdaniem to jeden z najwybitniejszym aktorów młodego pokolenia, dobiera naprawde ciekawe, złożone role i za to go cenie. Kiedy ktoś pyta się mnie o ulubionego aktora mówię:Joaquin Phoenix, a oni na to :...że kto? większość ludzi nie ma pojęcia kim on jest, co mnie strasznie irytuje..:) dlatego fani Phoenix'a wpisujcie sie, zobaczymy ilu nas jest, Pozdrawiam

vanityfair

Ja myślę, że w tym roku będzie Oscar za "Walk the line" - jak słucham i czytam o tym filmie, o przygotowaniach i o wielkiej pracy weń włożonej, to myślę, że inaczej być nie może =)) Pozdro.

NeoSocky

Fakt, gdzieś słyszałam plotki, że nominacja za WALK THE LINE jest bardzo prawdopodobna:)
Oby się sprawdziło!

krikra

Nic nie zostaje tylko - czekamy na Oscary 2006 =)) I trzymamy kciuki za Joaquina!! =))

vanityfair

Jest bardzo fajnym facetem i nie zmanierowanym aktorem. I jest śliczny..;-)) Pozdrawiam wszystkich jego fanów i jego też chociaż nie ma pojęcia że ja tu piszę o nim takie ciepłe słówka :-)

Sookie

[O właśnie, może mi ktoś tak poza tematem przybliżyć jego role w 'Drodze przez piekło' ? Bo nie mam mozliwości tego obejrzeć :( ]

Sookie

Ja też jestem fanką Joaquina Phoenixa i również jest moim ulubionym aktorem (zapewne się powtarzam- nie czytałam wszystkich wypowidzi) chociaż widziałam z nim tylko 4 filmy- ale juz po obejrzeniu pierwszego urzekł mnie swoją grą....... moi znajomi też robią dziwną minę kiedy mówie jak nzywa się mój ulubiony aktor.

pozdrowienia dla fanów Joaquina

Tami

Do Gyraphy: "Droga przez piekło" to świetny film, musisz go zobaczyć. Joaquin zagrał w nim narwanego gościa, chorobliwie zazdrosnego o swoją dziewczynę. Ta postać doprowadziła mnie do łez (ze śmiechu oczywiście), bo koleś udawał macho, a tak naprawdę był zwykłym, bojaźliwym czubkiem. Kapitalna rola!
Pozdrawiam

Sookie

Bardzo, bardzo dobry i utalentowany aktor!!! Naprawdę - jeden z moich ulubionych!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam - Kaileena

Sookie

A ja go uwielbiam jest boski a o jego oczkach juz niemowie :) jak bym go spodkała na ulicy to bym go zgwałciła:)hehe marzenia:)

Sookie

A ja go uwielbiam jest boski a o jego oczkach juz niemowie :) jak bym go spodkała na ulicy to bym go zgwałciła:)hehe marzenia:)

Sookie

Skoro to wpisy dla fanów, to mnie też nie może tu zabraknąć. Szkoda gadać o tym któe filmy z jego udziałem lubię, bo do wszystkich pałam wielką miłością. Dla mnie rekomendacją filmu jest już on sam w obsadzie. Ostatnio widziałam z nim "Hotel Ruanda" i żałowałam że grał tam tak krótko. Już nie mogę doczekać się "Walk the line". Na pocieszke ściągam różne filmiki z promocji filmu. POZDR

ziena

Pierwszy raz widziałem go w Gladiatorze gdzie zagrał wspaniale. Potem widziałem kilka filmów z nim i w żadnym nie zawiódł moich oczekiwań. Ten gość jest skazany na sukces 9/10.

RipperJack

Pierwszy raz zobaczyłam go w filmie "Zatrute pióro"Jego rola na tyle mnie zainteresowała że sięgnęłam po "Gladiatora" i oniemiałam. Wspaniały film , kostiumy, muzyka, a przede wszystkim Phoenix.Poprostu poraził mnie swoją grą. Jednym słowem genialny. Jestem jego wielką fanką.

Sookie

I ja stałam się jego zagorzałą fanką po obejrzeniu "Zatrutego pióra" i "Gladiatora". On jest po prostu fajny...

Miluska

Uważam,że jest świetnym aktorem.Jego role wbijają się w pamięć.Widziałam go w kilku filmach i nawet jeśli pokazywał się tylko przez chwile (Osada)to grał wspaniale.Poruszyła mnie jego rola w "Powrocie do raju"-przejmujący film,no i oczywiście w "Gladiatorze".

Miluska

Uważam,że jest świetnym aktorem.Jego role wbijają się w pamięć.Widziałam go w kilku filmach i nawet jeśli pokazywał się tylko przez chwile (Osada)to grał wspaniale.Poruszyła mnie jego rola w "Powrocie do raju"-przejmujący film,no i oczywiście w "Gladiatorze".

Sookie

ojej...ile wpisów..;)
to prawda..genialny aktor o jakże intrygującej urodzie..(te oczy)...
Świetnie potrafi wcielić sie w każdą graną postać...moglabym pisac i pisać ale to co najważniejsze już zostało napisane..;)
Pozdrawiam...

Sookie

Gdy oglądnęłam "Zatrute piuro" dosłownie oniemiałam.. Genialny aktor młodego pokolenia!! niech ta cała reszta marnych aktorzyn uczy sie od mistrza!!

Sookie

Joaquin Phoenix ma wielki aktorski talent. Jestem jego wielką fanką i zawsze nią bede. Pozdrowienia dla fanów Phoenixa.

Sookie

Ja go oprostu KOCHAM zaozylam blog o nim zajrzyjcie :P najpiekniejszy-aktor.blog.onet .pl