Jestem bardzo ciekawa ilu jest ludzi, którzy tak jak jak lubią Joaquin'a. Jestem pod jego wielkim wrażeniem po obejrzeniu "Gladiatora" i "Zatrutego pióra". Widziałam większość jego filmów i moim skrommnym zdaniem to jeden z najwybitniejszym aktorów młodego pokolenia, dobiera naprawde ciekawe, złożone role i za to go cenie. Kiedy ktoś pyta się mnie o ulubionego aktora mówię:Joaquin Phoenix, a oni na to :...że kto? większość ludzi nie ma pojęcia kim on jest, co mnie strasznie irytuje..:) dlatego fani Phoenix'a wpisujcie sie, zobaczymy ilu nas jest, Pozdrawiam
Ja myślę, że w tym roku będzie Oscar za "Walk the line" - jak słucham i czytam o tym filmie, o przygotowaniach i o wielkiej pracy weń włożonej, to myślę, że inaczej być nie może =)) Pozdro.
Fakt, gdzieś słyszałam plotki, że nominacja za WALK THE LINE jest bardzo prawdopodobna:)
Oby się sprawdziło!
Jest bardzo fajnym facetem i nie zmanierowanym aktorem. I jest śliczny..;-)) Pozdrawiam wszystkich jego fanów i jego też chociaż nie ma pojęcia że ja tu piszę o nim takie ciepłe słówka :-)
[O właśnie, może mi ktoś tak poza tematem przybliżyć jego role w 'Drodze przez piekło' ? Bo nie mam mozliwości tego obejrzeć :( ]
Ja też jestem fanką Joaquina Phoenixa i również jest moim ulubionym aktorem (zapewne się powtarzam- nie czytałam wszystkich wypowidzi) chociaż widziałam z nim tylko 4 filmy- ale juz po obejrzeniu pierwszego urzekł mnie swoją grą....... moi znajomi też robią dziwną minę kiedy mówie jak nzywa się mój ulubiony aktor.
pozdrowienia dla fanów Joaquina
Do Gyraphy: "Droga przez piekło" to świetny film, musisz go zobaczyć. Joaquin zagrał w nim narwanego gościa, chorobliwie zazdrosnego o swoją dziewczynę. Ta postać doprowadziła mnie do łez (ze śmiechu oczywiście), bo koleś udawał macho, a tak naprawdę był zwykłym, bojaźliwym czubkiem. Kapitalna rola!
Pozdrawiam
Bardzo, bardzo dobry i utalentowany aktor!!! Naprawdę - jeden z moich ulubionych!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam - Kaileena
A ja go uwielbiam jest boski a o jego oczkach juz niemowie :) jak bym go spodkała na ulicy to bym go zgwałciła:)hehe marzenia:)
A ja go uwielbiam jest boski a o jego oczkach juz niemowie :) jak bym go spodkała na ulicy to bym go zgwałciła:)hehe marzenia:)
Skoro to wpisy dla fanów, to mnie też nie może tu zabraknąć. Szkoda gadać o tym któe filmy z jego udziałem lubię, bo do wszystkich pałam wielką miłością. Dla mnie rekomendacją filmu jest już on sam w obsadzie. Ostatnio widziałam z nim "Hotel Ruanda" i żałowałam że grał tam tak krótko. Już nie mogę doczekać się "Walk the line". Na pocieszke ściągam różne filmiki z promocji filmu. POZDR
Pierwszy raz widziałem go w Gladiatorze gdzie zagrał wspaniale. Potem widziałem kilka filmów z nim i w żadnym nie zawiódł moich oczekiwań. Ten gość jest skazany na sukces 9/10.
Pierwszy raz zobaczyłam go w filmie "Zatrute pióro"Jego rola na tyle mnie zainteresowała że sięgnęłam po "Gladiatora" i oniemiałam. Wspaniały film , kostiumy, muzyka, a przede wszystkim Phoenix.Poprostu poraził mnie swoją grą. Jednym słowem genialny. Jestem jego wielką fanką.
I ja stałam się jego zagorzałą fanką po obejrzeniu "Zatrutego pióra" i "Gladiatora". On jest po prostu fajny...
Uważam,że jest świetnym aktorem.Jego role wbijają się w pamięć.Widziałam go w kilku filmach i nawet jeśli pokazywał się tylko przez chwile (Osada)to grał wspaniale.Poruszyła mnie jego rola w "Powrocie do raju"-przejmujący film,no i oczywiście w "Gladiatorze".
Uważam,że jest świetnym aktorem.Jego role wbijają się w pamięć.Widziałam go w kilku filmach i nawet jeśli pokazywał się tylko przez chwile (Osada)to grał wspaniale.Poruszyła mnie jego rola w "Powrocie do raju"-przejmujący film,no i oczywiście w "Gladiatorze".
ojej...ile wpisów..;)
to prawda..genialny aktor o jakże intrygującej urodzie..(te oczy)...
Świetnie potrafi wcielić sie w każdą graną postać...moglabym pisac i pisać ale to co najważniejsze już zostało napisane..;)
Pozdrawiam...
Gdy oglądnęłam "Zatrute piuro" dosłownie oniemiałam.. Genialny aktor młodego pokolenia!! niech ta cała reszta marnych aktorzyn uczy sie od mistrza!!
Joaquin Phoenix ma wielki aktorski talent. Jestem jego wielką fanką i zawsze nią bede. Pozdrowienia dla fanów Phoenixa.