Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Wg mnie jest utalentowanym aktorem, ale jak tak czytam w ciekawostkach to nigdzie nie ma, że został choćby wymieniony w plebiscycie na najseksowniejszego aktora.
Co o nim sądzicie?

lays19_91

Szkoda, że jest niedoceniany pod tym względem, bo wg mnie jest bardzo przystojny.

lays19_91

według mnie jest bardzo przystojny
ten wzrok! :)

lays19_91

też zauważyłam, że oczy ma świetne. Tak jakby były przepełnione złem (choć to może za sprawą jego świetnej gry aktorskiej i negatywnym wcieleń jak np w Gladiatorze)
Ogólnie pewnie jest niedoceniany również dlatego że jest niski, choć Johnny Depp niewiele wyższy a wiemy do czego nawiązuje.
Fajny jest. Po raz pierwszy poznałam go w "Znakach".

lays19_91

A wiesz, nigdy nie zastanawiałam się nad jego wzrostem,aż zajrzałam sobie do ciekawostek ,no i jest niższy ode mnie:)
Też go pierwszy raz zobaczyłam w Znakach.

lays19_91

ale kurcze on się kumpluje z tą idiotką Miley? Przecież dzieli ich prawie 20 lat różnicy! W sumie to ja nie jestem wiele starsza od niej, ale z zachowania to na pewno mam jakieś 5 lat do przodu.
Przecież to dziecko Disneya, dziecinna twarzyczka, pusto w głowie...
żal mi go że dokonuje takich mało trafnych wyborów ;/
A jakiego on jest wyznania? Wie ktoś?

lays19_91

coś mi się obiło o uszy, że jest protestantem( tak to się odmienia?) ale nie jestem pewna...a dlaczemu pytasz?:D
A co do qmplowania z Miley, to jego interes...a ona może nie jest taka pusta, chociaż ten jej serial, to...pomylka;/

lays19_91

a to jeszcze ujdzie, bo ja ogólnie myślałam że on jest w jakiejś sekcie.
A ktoś pisał: "z jego poglądami to się nie dziwie że nie może sobie nikogo znaleźć i jest sam".
Taki facet i sam?
To graniczy z absurdem!

Wczoraj oglądałam z moim facetem Gladiatora i podczas seansu to właściwie osoba siedząca obok mnie (czyt. mój facet) przestał istnieć i liczył się tylko Kommodus i Maximus -przystojniaki ;]

lays19_91

no podobno ma jakąś laske- Aria (z jakiegoś zespołu Paradiso Girl, czy jakoś tak...)
On jest weganinem i faktycznie, on i jego rodzice należeli kiedyś do skty Dzieci Boga( czy jakoś tal:))

No masz racje... przystojniaki z nich niezłe:)

lays19_91

to nawet lepiej że ma, bo jakby był sam to mój apetyt na niego by rósł ;)
jakby nie miał to bym się baaardzo dziwiła.

lays19_91

Tu jest jego dziewczyna...

http://www.flickr.com/photos/karenjpc/4596035450/in/photostream/

BlackAngel92

To nie jest przypadkiem ta laska z Życia na fali?? Bo kurcze trochę podobna ;p
http://www.filmweb.pl/o185314/Samaire+Armstrong

lays19_91

no to marna konkurencja ;]

lays19_91

marna? :)
Nie wygląda na taką brzydką dziewczynę:)

lays19_91

ale myślałam że ma jakąś ślicznotkę modelkę czy coś w tym stylu ;)
ale to nawet lepiej bo widać że facet nie ma pstro w głowie

lays19_91

nooo.... widocznie bierze to co jest...Z drugiej strony to ciekawe imię ma....Aria:)

lays19_91

on ma totalną psychozę w oczach i dlatego tak pociąga ;]

lays19_91

Ej bez przesady. Czy jakiekolwiek rankingi są jednoznaczne z tym, że ktoś jest przystojny, seksowny, gruby, chudy, ma przekrzywiony nos w lewą stronę o 3 stopnie? No dajcie spokój.
Ja uważam, że Joaquin jest mega przystojny. 3/4 Hollywoodu za nim latało. :P Ma świetną twarz...i te oczy! Nie wspomnę już o uśmiechu. :D Jak dla mnie jest super, no i przede wszystkim utalentowany. Klasa sama w sobie.

Jazmine

fakt,jest przystojny...ale najważniejsze jednak jest to, że jest swietnym aktorem i lubie w nim też to, że nie dał się zwariować i wciągnąć całkowicie w show biznes.... jak niektore gwiazdki...

A co masz na myśli pisząc "3/4 Hollywoodu za nim latało."