Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

najpierw zaczął szaleć, kopać sprzęty na scenie a potem klapnął na ziemię, wie ktoś co mu się wtedy stało?

LadyDasmader

A nie widziałaś chwilę wcześniej jak wziął prochy i popił alkoholem?

No to już masz odpowiedź ;-)

Ale Phoenix rewelacyjnie to zagrał...Ten dziki obłęd,i nieprzytomność w oczach-jak on nie dostanie Oscara to robie bojkot tej imprezy ;-)
Pozdrawiam!

Sara_von_Krolock

Marta, jeśli idzie o bojkot, to możesz na mnie liczyć;). Nie wyobrażam sobie, żeby Jaoquin nie dostał za "Casha" Oscara..

krikra

Ejjj...?? Marta..Co Ty mi tu pomysł z ''bojkotem Oskarów'' kopiujesz???
Hmmm..???? hehehe...
pozdr.

krikra

Ejjj...?? Marta..Co Ty mi tu tekst z ''bojkotem Oskarów'' kopiujesz???
Hmmm..???? hehehe...
pozdr.

_Jacinda_

Heh wybacz,ale kurczę jeśli on nie dostanie Oscara...to ja już więcej nie będę oglądała tej imprezy. KROPKA. ;-)
Pamiętajcie-w nocy z 5 na 6 marca siedzimy przed TV i skandujemy "Phoenix,Phoenix!!!",a jeśli bedzie nas więcej to nasze siły się skumulują i się uda!!
Pozdrawiam Was!

Sara_von_Krolock

To oj biedni moi sąsiedzi buahaha. Nie wiem jak wy, ale ja wtedy wyciągam gitarę i gram Cocaine Blues =)

NeoSocky

Popieram!!!
Gdybym tylko umiała grać na gitarze ;-(

Ale mogę zaśpiewać: (chociaż też nie potrafie;P)

Early one mornin' while makin' the roundsI took a shot of cocaine and I shot my woman downI went right home and I went to bed I stuck that lovin' 44 beneath my head

Got up next mornin' and I grabbed that gun took a shot of cocaine and away I runMade a good run but I run too slow they overtook me down in Juarez Mexico

Late in the hot joints takin' the pills in walked the sheriff from Jericho HillHe said Willy Lee your name is not Jack Brown
You're the dirty hack that shot your woman down
Said yes oh yes my name is Willy Lee if you've got the warrant just aread it to me
Shot her down because she made me slowI thought I was her daddy but she had five more

When I was arrested I was dressed in blackThey put me on a train and they took me backHad no friend for to go my bail they slapped my dried up carcass in that country jail

Early next mornin' bout a half past nine I spied the sheriff coming down the line
Talked and he coughed as he cleared his throat

He said come on you dirty heck into that district court
Into the courtroom my trial began where I was handled by twelve honest men
Just before the jury started out I saw the little judge commence to look aboutIn about five minutes in walked the man holding the verdict in his right hand

The verdict read in the first degree
I hollered Lordy Lordy have a mercy on me

The judge he smiled as he picked up his pin 99 years in the Folsom pen

99 years underneath that ground I can't forget the day I shot that bad bitch down

Come on you've gotta listen unto me lay off that whiskey and let that cocaine be

POZDROWIENIA!

Sara_von_Krolock

hihihihi....

"Love is a burning thing
and it makes a firery ring
bound by wild desire
I fell in to a ring of fire...

I fell in to a burning ring of fire
I went down,down,down
and the flames went higher.
And it burns,burns,burns
the ring of fire
the ring of fire.

The taste of love is sweet
when hearts like our's meet
I fell for you like a child
oh, but the fire went wild.."

kocham........................ ..

Sara_von_Krolock

W marcu to już chyba za późno na doping.. Akademia zdaje się, wybiera zwyciezców wcześniej... tylko że nikt o tym oczywiscie nie wie, no ale protesty w dzień rozdania nic nie zmienią;(
Może teraz pokrzyczymy? ;0

krikra

I pogramy i pośpiewamy (jedno i drugie pofałszujemy w moim przypadku buahaha)? =)))))))

NeoSocky

Poszlam wczoraj na Capote zeby zobaczyc "rywala" :) Bardzo dobrze gral ale Joaquinowi nikt nie dorowna. Ja tez juz dawno wymyslilam bojkot oscarow w razie niepowodzenia :)
Ale miejmy nadzieje ze nie bedziemy bojkotowac tylko swietowac z szampanem :))

Fabiana

Byłam we wtorek na "Walking The Line" i Phoenix był naprawdę rewelacyjny (Reese Witherspoon też). Nie forsował, nie starał się zagrać za wszelką cenę, dzięki temu wypadł baaardzo naturalnie. WIELKI PLUS za to, że sam śpiewał piosenki (widziałam program, w którym przyznał, że na początku trudno było mu osiągnąć tak niskie tony).
Co do Oscarów, mam zamiar je oglądać, ale w sumie nie ma co ich bojkotować, jesli pan Phoenix nie dostanie statuetki, bo powtarzam to za każdym razem, jesli chodzi o Oscary- nie są one subiektywne i marodajne jesli chodzi o ocenę gry aktora, czy tez całego filmu. Największą szansę na Oscara mają zawsze mniejszości seksualne, ludzie upośledzeni, czy niepełnosprawni. Tak więc mamy konkurencję w postaci "Capote'a" i "Tajemnicy Brokeback Moutain". Cóż..wiadomo, ża czasami ktoś się wyłamie z tego schematu, ale dla mnie do końca życia największym paradoksem pozostanie fakt, iż Johnny Depp nie został nagrodzony Oscarem, a także Oscar dla "Rocky'ego" zamiast "Taksówkarza".