Joe Penny

Joseph Edward Penny Jr.

7,8
358 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Penny

Pierwszy raz usłyszałam o tym aktorze, gdy zaczęłam oglądać serial "Gliniarz i prokurator" w 2007 roku. Od tamtej pory jest jednym z moich ulubionych aktorów. Niedawno na TVP1 leciał film "Nocne polowanie" z 1994 r. (Zagrał psychopatę podającego się za szeryfa, który porwał dwoje ludzi)ale niestety nie widziałam:(. Chciałabym żeby znów nadawano Gliniarza i prokuratora. Grał tam bystrego, przystojnego detektywa, który potrafił rozwikłać nawet najbardziej skomplikowaną zagadkę.

samosia94

Ile masz lat?

samosia94

Ale ze mnie gapa. Za późno spojrzałam na Twój nick.

rosemary_6

Ok a co ma do mojej wypowiedzi wiek?

samosia94

Ja dużo wcześniej słyszałam o tym aktorze ( też z tego serialu) i po prostu chciałam sprawdzić czemu Ty "poznałaś" Joe Penny dopiero w 2007 r. Wiem to głupie.

rosemary_6

Tak poznałam dopiero wtedy :D i pomimo upływu tylu lat, nadal wracam do tego serialu, bo obecnie nadawają na TV PULS. Fajnie tak wrócić do wspomnień, i trochę pośmiać się z siebie, bo jak głupia leciałam prosto z gimnazjum by nie przepuścić ani jednego odcinka :D

samosia94

Gliniarz i prokurator, Drużyną A, Mcgaywer to seriale mojego dzieciństwa. Kiedy oglądam je teraz to od razu przypominam sobie tamte wspaniałe czasy.

rosemary_6

mojego też

samosia94

Smarkulo ja się wychowałem na tym serialu jak były TYLKO 2 kanały