Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak to możliwe, że Johnny Depp spadł na 10 miejsce??!!Trzeba dać innym którzy są przed nim 1!!!

_AgAtEk_

Jak dla mnie to za nisko, ale nie powinnyśmy/powinniśmy robić tego tylko ze względu że na FILMWEBie jest na 10 miejscu. Ważne że dla nas jest na 1.

Jutynka

kolejny temat o niczym.

_AgAtEk_

ja pamiętam czasy kiedy był na 40, więc nie jest źle. :)

Marmolada_2

Ale już nie jest. Dzięki nam. No dobra dzięki Wam [ja dopiero dzisiaj załozyłam konto].

Jutynka

to witamy na filmweb, justynko :)

NonaT

a jesli juz mowimy o jystynce- ogladalas Sweeney Todd ze masz go w ulubinych? <lo2>

kamilakamila

Oglądałam, ale nie cały. Bez napisów, ale może to i lepiej. Koleżanka ściągnęła z internetu. Wiem, że w pewnym sensie to kradzież ale u nas ma być to dopiero pod koniec lutego.

kamilakamila

Dayah ja też już oglądałam. ściagnełam z neta. kiepska kopia bo kinowa ale obejrzałam.

kamilakamila

Dayah ma w tym momencie wała :)

_AgAtEk_

Jest na 10. miejscu przez ludzi takich jak "Jestem_Hania"-ale to mnie nie przeraża, bo nie wydaje się być zbyt inteligentna :)
I zgadzam się, ze nieważne co myślą inni-ważne, co Johnny dla nas znaczy :]
Nieważne dopóki go dotkliwie publicznie nie obrażają. :]

eM_Barrie

Podobno ściąganie rzeczy niedostępnych w Polsce nie jest przestępstwem, coś mi się obiło o uszy ^^'. Ale ja mimo wszystko wolę zaczekać na premierę :)

_AgAtEk_

Jest już w necie wersja dvd screener xvid pukka i jakoś jest już porządna.

_AgAtEk_

Niedawno Heath był przed Depp'em (i chyba jest nadal). I chyba wcale nie słusznie, bo ludzie docenili Jego talent dopiero po śmierci. To smutne :(