Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.....to bym mu dała ocene 100 ;D marzenie ;)

koska18

taaaaak! nareszcie! <33333333333333333333333333333333333333333333333333....

robimy offtopa?
(pytanie retoryczne).

użytkownik usunięty
Mada_gringo

Coraz więcej pokemonów na forum...;/

Jakbym mogła...

To skopałabym Ci dupsko.

Yoko_ono

Jakbym mogła...

To sprawiłabym, żeby sorki od "kochanej" biologii jutro nie było ;P.

Jakbym mogła...

To obejrzałabym "Las Vegas Parano" dziś, a nie czekała do niedzieli :/.

Jakbym mogła...

To spotkałabym się z kimś, zamiast siedzieć nad głupim zeszytem :(.

Ale fajna zabawa ;D.

Lady_From_Burton_World

Jakbym mogła...

to wykopałabym z planu lekcji geografię..i biologię....

From_Manga_World

Jakbym mogła, to Alison Mosshart byłaby już moją żoną, Stefan pastorem na naszym ślubie, a Molko Brian dziewczynką w różowej sukience podającą obrączki (wbrew temu, co wam wmawiają - on jest mężczyzną. naprawdę).

I umiałabym grać na gitarze tak dobrze, jak oni. I byśmy się znali. I mogłabym realizować moje jebane pomysły na teledyski do ich utworów. I poznałabym Tima, umówilibyśmy się na lunch i długo rozmawiali. Nakręciłabym własny film.

Gdybym mogła, kupiłabym wszystkie płyty, które są cudowne, a które tylko ściągnęłam, bo mnie nie stać. Bo twórcom się należy. Kupiłabym też wszystkie filmy, które chcę mieć. I książki.

Gdybym mogła, zrobiłabym sobie pracownię, gdzie miałabym mnóstwo farb, płócien i pędzli i malowałabym. Do skutku. I namalowałabym wszystkich, których tak bardzo cenię i chcę oddać ich wielkość.

Gdybym mogła, nakręciłabym teledysk do "Peeping Toma" i wysłałabym, a oni by odebrali. Gdybym mogła, zrobiłabym to samo ze "Speak in Tongues", ale przy pomocy z ludzi całego świata.

Gdybym mogła, wydłużyłabym dobę o jakieś czterdzieści osiem godzin, żebym miała czas na wszystko, co chcę zrobić. Gdybym mogła, zbudowałabym swoje własne, małe kino, które byłoby super tanie.

Ale przecież mogę. Tylko trochę starań...

użytkownik usunięty
Gehenn

gdybym mógł, zrobiłbym sobie drugi uśmiech.