Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

im więcej się o nim dowiaduję tym mam większe wrażenie że Johnny to kompletny wariat! Pokręcony świr i szaleniec! Jest na prawdę zdrowo szurnięty, kopnięty i co tam jeszcze chcecie! Może to właśnie dlatego jest takim dobrym aktorem i wszyscy (łącznie ze mną) go tak uwielbiają-oryginalność przyciąga. Och...gdyby wszyscy kontrowersyjni i szokujący swym zachowaniem wariaci byli tacy uroczy jak on po świecie chodziłoby wielu przystojniaków...

_Anika_

hehe... masz racje ;D jest zajebisty ale i troche.... tylkko komu to przeszkadza? ;) bo napewno nie mi ;) pozdro!

użytkownik usunięty
_Anika_

to fakt jest mocno kopnięty;) ale to najpiękniejszy świr jakiego widziałam;) jest super........co tam że lubił trochę zaszaleć...(opium)...czy też 100 letnia wodka za pol miliona dolarow..... ale moim zadaniem jest naj..naj..naj facetem i najlepszym aktorem na świecie!!!!!!!!!!!!

_Anika_

zgadzam sie z Toba, chociaz ja bym powiedziala nie "swir" ale po prostu "dzieciak" ;) jest po prostu oryginalny. lubie takich ludzi, ktorzy nie boja sie byc inni. jest tez genialnym aktorem, no po prostu mistrz! facet ma cudowny talent aktorski. niektore filmy, nawet jesli sa mierne, warto obejrzec chocby ze wzgledu na to,, ze gra w nich Johnny Depp! bo obojetnie jakiej raoli by nie dostal on i tak zagra fantastycznie! a w "Piratach" przeszedl samego siebie! byl cudowny!!!

_Anika_

zgadzam sie z Toba, chociaz ja bym powiedziala nie "swir" ale po prostu "dzieciak" ;) jest po prostu oryginalny. lubie takich ludzi, ktorzy nie boja sie byc inni. jest tez genialnym aktorem, no po prostu mistrz! facet ma cudowny talent aktorski. niektore filmy, nawet jesli sa mierne, warto obejrzec chocby ze wzgledu na to,, ze gra w nich Johnny Depp! bo obojetnie jakiej raoli by nie dostal on i tak zagra fantastycznie! a w "Piratach" przeszedl samego siebie! byl cudowny!!!

_Anika_

zgadzam sie z Toba, ze Johnny to kopniety swir, jest po prostu oryginalny. lubie takich ludzi, ktorzy nie boja sie byc inni. jest tez genialnym aktorem, no po prostu mistrz! facet ma cudowny talent aktorski. niektore filmy, nawet jesli sa mierne, warto obejrzec chocby ze wzgledu na to,, ze gra w nich Johnny Depp! bo obojetnie jakiej raoli by nie dostal on i tak zagra fantastycznie! a w "Piratach" przeszedl samego siebie! byl cudowny!!!

_Anika_

tasslehoff

cuż moge powiedzieć chyba tylko tyle ZNAK POWTÓRZENIA ZNAK POWTÓRZENIA ZNAK POWTÓRZENIA ZNAK POWTÓRZENIA ZNAK POWTÓRZENIA.....:P

_Anika_

Jest szurnięty i za to go koffam!!! :D Ale to przezwisko "świr" nadały mu role w których grał. Zawsze wcielał się w rolę psyhopatów, szaleńców i szurniętych i przez to takim też go okrzyknięto. W sumie on sam z jego poczuciem humoru mówi, że taki właśnie jest.