Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czytałam prawie wszystkie te Fora i doszłam do wniosku, że większość to jacyś idioci. Ci którzy zakładają forum by pisać np.: Jaki on jest cudowny, piękny itp. albo też: Który film Deppa wam się najbardziej podobał? to jakieś niedorozwoje... Przecież takich Postów było już pełno po co zakładać takie samo? Ehh... Wiara ja was nie czaje...
Pzdr. Normalni! :*

xXWronQaXx

Nikt nie jest idealny no bo nie mówie, że jestem jakaś mądra albo coś, ale opanujcie się troche!

xXWronQaXx

Ty też w tym momencie zaśmiecasz forum. Takich tematów jak Twój jest pełno.

TODDka

No wiem, że było troche bo czytałam, ale:
po pierwsze nie chcą słuchać to trzeba przypomnieć
po drugie nie mam co pisać
po trzecie to pierwszy i post na ten temat z mojej strony...
Pzdr. :*

xXWronQaXx

"Jaki on jest cudowny, piękny itp. albo też: Który film Deppa wam się najbardziej podobał? (...) Przecież takich Postów było już pełno po co zakładać takie samo?"

Z tym się zgadzam, z tym co wycięłam - (...) - nie... Takich postów bylo dużo, tez nie wiem po co zakładają nowe, ale nie pisz od razu że to jakieś niedorozwoje.

Nieaktywny_2

No dobra troche przesadziłam, ale niech najpierw pomyślą zanim coś napiszą! :D (Tylko, żeby nikt nie myślał, że ja sie wymądrzam, ja też jestem głupia no ale na pewno mniej niż ci co zakładają wciąż takie same fora...) :D
Pzdr.!!! :*:*:*:*

xXWronQaXx

Tak szczerze powiedziawszy to pod twoim postem podpisuję sie i to obiema rękami.
Tematy "Za co go lubie?", "W jakim filmie wam sie najbardziej podobał" "Kto ma z nim plakaty" są spoko,nic do nich nie mam, ale wnerwiające to trochę,jak jedno i to samo powtarza się w odstępach kilkudniowych.
Jak tak ma byc,to może założyc normalnie forum o Johnnym dla jego fanek z Filmwebu i hej ho!

Wszyscy będą zadowoleni.
(a ja znając życie zerejestruję się na nim pierwsza xD xD xD)

taCoryje

Dobry Pomysł.......................! :D
<za krótki>

xXWronQaXx

A mi się chce śmiać z takich jak...Ty!;] Bo tacy jak Ty też zaśmiecają forum temtami typu "Boszsz...jacy wy jesteście gUpi!!!"... Jeśli chcesz się wypowiedzieć na ten temat znajdź podobny i się pod nim podpisz.. Chociaż, widać, lubisz błyszczeć...

"Pzdr. Normalni! :*"
omg...??
Ja pozdrawiam normalnych i nienormalnych!:P

lolek_lol

Emo? ;/

kamilakamila

haha... inteligentna odpowiedź.. ;] ZONK!

lolek_lol

Lolek nubzorze, nie mozna zaśmiecać tak forum, chyba nie wiesz co to oznacza, forum służy do tego żeby wypowiadac sie na dany temat, a ten akurat dotyczy tego żeby nie robić ciągle tych samych tematów, a jak te osoby muszą to robić to niech same wznawiają stare. Naprzykład ostatnio na 5 wdocznych tematów 3 były o grze z jakiego filmu to scena, normalnie żal dupe ściska, to jest dopiero zaśmiecanie forum. Nagle pojawiło sie kilka nowych osób na tym forum i już wielka dewastacja, proszę was, znajdzmy jakies nie wiem, nowinki lub nowe tematy do pogadania bo te juz mnie doprowadzaja do skrajnej depresji

Black_Smog

No może i masz racje (do autora tematu),ale to nie znaczy że możesz kogoś nazywać niedorozwiniętym...w końcu mogli nie dawno założyc profil,a całego forum nie przeczeszą,więc może nie wiedzieli...Pozdrowienia dla wszystkich! (oprocz fanek\fanow efrona)

Black_Smog

Bam, posłuchaj dobrze, bo 2 razy nie będę powtarzać.. Policz i powiedz, ile było tematów typu "jacy wy głupi jesteście! piszcie o normalnych rzeczach!".. Ja przymuję teraz, iż autor/ka tego postu chce zwyczajnie zabłyszczeć, gdyż wystarczy podpisać sie pod jednym z takich tematów i wyjdzie na to samo.;] Mi też się nie podobaja posty typu "Za co Go lubicie?" bądź "Gdybyście mieli 24 h do spędzenia z Dżonym co byście zrobili????xD :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:*:*:*:*:*:*:*:*", ale nie robię afery na cały FW, aby mnie zauważono, jaka ja to jestem "obrończyni uciśnionych".
Poza tym zajechało mi tym, iż autor/ka trochę się wywyższa-"i tak jesteście "niedorozwoje" wszyscy!!" Więc po co w ogóle sie udziela na forum skoro wokół same debile...?

xXWronQaXx

Po co piszesz o zaśmiecaniu forum skoro sam to robisz;/