bosko! Bardzo lubie ten film, a zwłaszcza rolę Johnnego. Podoba mi się charakter postaci [i wyglad tez, oczywiście] :D
A dziś na Canal+ (wiem, nie wszyscy mają :( ) będzie Jeździec bez głowy. Trochę późno bo o 1:30 ale jednak. A w czwartek na tym samym kanale i też gdzieś tak koło pierwszej Rozpustnik :D
Będę oglądać na 100%!!!! Nareszcie Polsat sie postarał ;), chociaż ostatnio mile mnie zaskakuje- tydzień temu w niedzielę dali Rozważną i romantyczną z Rickmanem i Winslet, teraz za tydzień 9 wrota :).
Canal+ niestety nie posiadam :/ ale Jeźdźca bez głowy już widziałam. Szkoda tylko tego Rozpustnika...
Świetnie, już kiedyś widziałe, ale baardzo dawno temu i chyba nawet zasnołem na tym, ale teraz nadrobie straty.
Super!!!
Nawet nie wiecie jak się ciesze!
Do tych co ogladali...
czy tam byly jakies sceny erotyczne?
nie ze jestem jakas glupia fanka Johnny'ego,ale zapewne film bede ogladala z rodzicami.:d
z tego co pamietam to chyba tylko na końcu była:P i chyba gdzieś jeszcze w srodku;) a tam się przejmujesz, wszystko dla ludzi:P
O i czemu tak nie może być zawsze?
Film nocny o nocnej porze, ale [chwała za to] w piątek,
a nie jak zwykle po jakiś poniedziałkach albo wtorkach,
jak ostatnio "waleczne serce" ..
No ale i tak niezaśnięcie na ostatnim trwającym zapewne
15 min. bloku reklamowym emitowanym ok. 1 ileś będzie wyzwaniem ;p
Wlasnie ;) Dla mnie ta scena byla wlasnie bardziej do smiechu, niz... no do tego do czego sa zazwyczaj sceny erotyczne, cokolwiek to jest xD
sssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
Dziewiąte wrota pewnie będą dziś miały większą oglądalność od Gwiazd na lodzie(nie cierpię tego i jeszcze ta Doda...blleeee).
Mi tam nocne godziny filmów nigdy nie przeszkadzają :D:D:D:D Czasem całe noce spędzam w kinie :D:D:D:D:D Ostatnio oglądałam "Benny & Joon" o 2.40 :D:D:D poszłam spać o 5.00 a o 8.00 byłam na zajęciach na uczelni :D:D:D
A Dziewiąte Wrota..... genialny film !!!!!! I potwierdzam mina Johnny'ego w "końcowej" scenie zabójcza :D:D:D:D