Ciągle piszecie te swoje apele, my piszemy na swoich tematach...
Ale o co mi chodzi? Po cholere piszecie tutaj i żalicie się, że 13 latki wypisują iż kochają Dżonego! No to wam napiszę:
Nie mamy po 13 lat
Nie kochamy Depp'a!
Gadamy sobie tutaj, ale nie jesteśmy jakimiś napalonymi debilkami krejzolkami! Nie wiem też skąd bierzecie informacje typu (sory za cytat):
"...a nie żyć ciągła myślą, że Johnny zostawi Vanesse, cudem przyjedzie do Polski aby się z którąś ożenić."
No sory, ale która z nas tak kiedyś napisała? I nie piszcie mi tutaj, że te posty to nie o nas i naszych tematach, bo i tak nie uwierzę... :|
Proponuję odpowiadać w tematach, w których się te "apele do Was" pojawiają, a nie tworzyć nowe, bo z tego forum robi się śmietnik. I to od dawna nie opróżniany.
Amen.
A co do samego posta:
"No sory, ale która z nas tak kiedyś napisała?"
Nie wiem, czy akurat Ty i kim w ogóle "Wy" jesteście, ale osoby, które piszą w ten sposób, można liczyć dopisując kilka zer.
Tak, ale tam pisze dużo osób, które odpisują na temat główny, więc tutaj niech też odpisują na główny.
Mam takie pytanie:
Nawet jeśli ktoś ma 13 lat, to co?? Wkładając wszystkich ludzi do jednego worka nic nie uzyskamy..... Nie każda 13-latka zachowuje sie jak maly dzieciak i piszczy na widok "ToFFanego Dżoniego MuaH mUaH", znam wiele, które pomimo wieku zachowują się spokojnie i rozsądnie.....
Omg dajcie se już siana i udawajcie chociaż, że zachowujecie sie w miarę dojrzale to nie będzie problemu, bo gdy się patrzy na te idiotyzmy, które wypisujecie to nie dziw, że tylu ludzi mówi wam prawdę ;* Tylko nie bulwersujcie się ;) Wiadomo, że prawda w oczy kole Muah Muah ;)
"chuje muje dzikie węże" jak to mówi moja koleżanka. Każdy robi co chce i inni mogą to komentować, ale tego nie zmienią.
Kosmitka - oczywiście, że nie wszystkie 13 takie są. Takie są wszystkie 13 na TYM forum. Tak wiem, że każdy ma prawo zamieścić tu swoją... bla bla bla. Ja to w zupełności rozumiem, ale może mi ktoś wyjaśnić po co piszą takie bezsensowne, debilne i kretyńskie tematy/posty o sWeEeT Dż0nNnNyM????????
Allanie - zapamiętaj sobie. Dżony jest Jego Aniołków, nie twój :P I możesz sobie go kochać, ale i tak to MY jedziemy do niego. No chyba że będzie miejsce gdzieś między bagażami to może Cię przemycimy :P
No to sobie załużcie własne forum, bloga czy co tam chcecie! Czemu akurat zamieszczacie swoją radosną twórczość na forum Depp'a? Co on wam zrobił? Może nie macie 13 lat, ale po niektórych wypowiedziach można trochę wywniskować.
"No to sobie załużcie własne forum, bloga czy co tam chcecie!"
A ja wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że musisz nad ortografią popracować.
Dzięki za radę<ironia>, ale przez wasze posty człowiek może zwariować. I proszę, nie zmuszajcie mnie do wytykania wam waszych błędów, bo to może być nieprzyjemnie...