Ostatnio oglądałam "Odważnego". Bardzo fajny film tylko nudny...Przez pierwsze 10 minut nikt nic nie mówił. Ale ogólnie fajna historia.(bardzo wzruszająca)
wypowiedź założycielki tematu potwierdza bardzo "wysoki" poziom inteligencji większości fanek Deppa/..
Gratuluje temu panu, który utożsamia jakąś jedną, ewidentnie niezbyt inteligentną dziewczynkę, z np. MNA. nie życze sobie tego, chyba pomylily ci się kompetencje.
wypowiedź założycielki tematu potwierdza bardzo "wysoki" poziom inteligencji większości fanek Deppa/..
Ehhh...Który raz to już czytam?
Ja bardzo dobrze rozumiem założycielkę. Dal mnie Blow jest fajny, ale nudny. Odważnego nie oglądałam, ale chyba obejrzę. Nie rozumiem dlaczego tak na nią najechałyście...
Właśnie, na FW OSTATNIO WSZYSCY SIĘ NAWZAJEM OBRAŻAJĄ!!!Może założycielce coś się pokręciło...Każdemu zdażają się pomyłki...
każdy na prawo wyrazić swoje zdanie, ale to nie zmienia faktu że mogłaś zrobić to na forum tego filmu.
jak film moće być fajny skoro nudny????????@#$%!!!!?????? Zdecyduj się. Gratuluję ciekawego pomysłu na dyskusje:) Pozdro dla wszystkich
jak nudny film może być fajny?! k***a wypowiedzi na tym Filmwebie są po prostu bezmyślne! Czy to tak strasznie trudno pomyśleć chwilkę zanim coś się napisze?! Ludzie! Proszę, ruszcie mózgowiem od czasu do czasu!
To ja moze pobawie sie w interpretacje wypowiedzi zalozycielki.
nudny - bo nie zrozumiala i ogolnie jej sie nie podobal
fajny - bo gral tam Depp
wzruszajacy - bo Depp na koncu zginal
Zgadlam?