Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ostatnio oglądałam "Odważnego". Bardzo fajny film tylko nudny...Przez pierwsze 10 minut nikt nic nie mówił. Ale ogólnie fajna historia.(bardzo wzruszająca)

_AgAtEk_

kochana moglaś napisać to na forum tego filmu.

_AgAtEk_

No to nudny, czy fajny?

TODDka

Eeee troszkę nie rozumie, to nudny, wzruszający, czy fajny?

_LadyGirl_

Ja też tego nie rozumiem...Nudny=niefajny przynajmniej mi się tak wydaje.

TODDka

wypowiedź założycielki tematu potwierdza bardzo "wysoki" poziom inteligencji większości fanek Deppa/..

Mr_MarQx

Gratuluje temu panu, który utożsamia jakąś jedną, ewidentnie niezbyt inteligentną dziewczynkę, z np. MNA. nie życze sobie tego, chyba pomylily ci się kompetencje.

kamilakamila

większośc, to nie wszystkie, a jak czytam wypowiedzi na tym forum, to nie trudno to stwierdzić..

Mr_MarQx

wypowiedź założycielki tematu potwierdza bardzo "wysoki" poziom inteligencji większości fanek Deppa/..

Ehhh...Który raz to już czytam?

użytkownik usunięty
_AgAtEk_

Ja bardzo dobrze rozumiem założycielkę. Dal mnie Blow jest fajny, ale nudny. Odważnego nie oglądałam, ale chyba obejrzę. Nie rozumiem dlaczego tak na nią najechałyście...

Właśnie, na FW OSTATNIO WSZYSCY SIĘ NAWZAJEM OBRAŻAJĄ!!!Może założycielce coś się pokręciło...Każdemu zdażają się pomyłki...

_Tanya_

każdy na prawo wyrazić swoje zdanie, ale to nie zmienia faktu że mogłaś zrobić to na forum tego filmu.

użytkownik usunięty
NonaT

Z tym się zgadzam.

_AgAtEk_

jak film moće być fajny skoro nudny????????@#$%!!!!?????? Zdecyduj się. Gratuluję ciekawego pomysłu na dyskusje:) Pozdro dla wszystkich

_AgAtEk_

jak nudny film może być fajny?! k***a wypowiedzi na tym Filmwebie są po prostu bezmyślne! Czy to tak strasznie trudno pomyśleć chwilkę zanim coś się napisze?! Ludzie! Proszę, ruszcie mózgowiem od czasu do czasu!

strawberryfield

To ja moze pobawie sie w interpretacje wypowiedzi zalozycielki.
nudny - bo nie zrozumiala i ogolnie jej sie nie podobal
fajny - bo gral tam Depp
wzruszajacy - bo Depp na koncu zginal
Zgadlam?

Astartte

chyba tak...xD

_AgAtEk_

Historia fajna, a zarazem nudna.... ciekawe:D

_AgAtEk_

Czasami nudne fragmenty filmu, czy muzyki służą temu, żeby stworzyć klimat.