UWAGA!
Do wszystkich fanów Johnny'ego Deppa!
Co sądzicie o tym, by serial z jego udziałem został wyemitowany w polskiej telewizji? Mam propozycje, niech WSZYSCY wyślą maila do polskich telewizji z prośbą o puszczenie "21 Jump street". Moja propozycja listu:
Z poważaniem,
chciałem/am zasugerować, by wyemitowano na antenie telewizji [wstaw kanał] bardzo popularny w latach dziewięćdziesiątych serial "21 Jump Street". Ośmielę się zauważyć, że ze względu na cieszącego się dużą sławą, kochanego przez miliony widzów aktora grającego jedną z głównych ról, pewne jest, że znajdzie się również obecnie wielu odbiorców. Johnny Depp jest już od lat prawdziwym idolem, zarówno młodym fanom, jak i starszym, którzy mogą jeszcze pamiętać go z tej roli, powinien przypaść do gustu ten przebój telewizyjny. Obecnie fani Deppa zachwyceni jego rolą Jacka Sparrowa z utęsknieniem wyczekują kolejnych perełek z tym gwiazdorem, więc to idealny moment, by pomyśleć poważnie o pokazaniu serialu z początku jego kariery, który prawie natychmiast stał się hitem i z pewnością teraz będzie nie mniejszym. Piszę w imieniu setek miłośników sztuki kinematografii i aktora uznanego za jednego z najseksowniejszych gwiazd Hollywoodu. Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pomyślnie rozpatrzona.
Z wyrazami szacunku,
XYZ
(radzę podpisywać się imieniem i nazwiskiem)
Wystarczy przesłać go do telewizji, a być może doczekamy się serialu z Johnny'm w tv. A zapewniam, że listy z prośbami są rozpatrywane, nieraz pomyślnie. Więc... do roboty.
adresy e-mail do najpopularniejszych stacji:
polsat poczta@polsat.com.pl
tvn widzowie@tvn.pl
tvp widzowie@tvp.pl
Jeśli znacie inne, lub macie jeszcze jakieś propozycje, piszcie. I jeszcze jedno. Ma ktoś może napisy do pierwszego sezonu albo wie, gdzie można je znaleźć?
Juz duzo ludzi probowalo wysylac, otrzymywali odpowiedzi, a to juz cos :) Np Polsat odpisal, ze dostaja wiele ciekawych propozycji itd itp, ale zawsze istnieje mozliwosc, ze jak duzo osob wysle taka prosbe to moze zwroca uwage na ten serial. Ja bym chetnie obejrzala ^^. Lepsze to niz jakies na wpolnej, pierwsze i ostatnie milosci, m jak milosc i ten caly chlam ;/
Bardzo fajny pomysł ;) Też napiszę, ale nie bieżmy Polsatu bo tam za dużo reklam dają lepiej TVP1, albo TVN, a na końcu już polsat ja napisze do TVP1.
Ja już dawno wysłałam i każda stacja odp mi to samo m.in. od polsatu dostałam odp:
"Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "21 Jump Street".
Na dzień dzisiejszy, nie jest on uwzględniony w najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska"
Taką dokładnie dostałam odp i nie tylko ja
Oczywiście też wyślę ;)
Mam 2 sezony tego serialu na kompie, ale po angielsku. Nigdzie nie ma napisów (są do 4 pierwszych odcinków ale do tej wersji nie działają)...
P.S... Jakby znalazł ktoś stronę gdzie są napisy choćby po angielsku to bardzo proszę mi przesłać... Bo ja chyba nie umiem szukać ;P
Czy ja wiem...zasygnalizowaliście chęć zobaczenie tego serialu w telewizji i myślę, że to wystarczy! Po co im zaśmiecać skrzynkę pocztową tymi samymi mailami - jak oni mają z góry ustalony plan i ewentualnie waszą propozycję wezmą pod uwagę później.
Ten serial jeszcze nigdy nie był w polskiej TV, nie jest popularny nawet nie ma nigdzie polskich napisów...zanim będzie w polskiej telewizji to sporo czasu minie. I tematykę ma interesującą. Są przecież inne seriale, które są dość popularne a tez nie są emitowane jak np. Z archiwum X a i tak jest problem z licencją (a z tłumaczeniem nie ma). W polsce jak widać jest miejsce tylko na polskie seriale..Niestety! Ja nie jestem zwolenniczką seriali, nie siedzę przed telewizorem ani jednej godziny w tygodniu - bo nic w TV nie ma, i sadze, ze nic nie robienie jest bez sensu i szkodzi zdrowiu. Ale szczerze mówiąc, mogliby czas odwśieżyc stare seriale, stare czyli takie z dzieciństwa, w moim przypadku lata 80/90.