Jonah Hill pisze scenariusz nowej wersji "21 Jump Street"
"Na stronach Filmwebu już niejednokrotnie pisaliśmy o planach realizacji filmu na podstawie popularnego serialu z lat 80. "21 Jump Street". Według Entertainment Weekly nowy show ma już scenarzystę. Został nim znany wszystkim fanom "Supersamca" Jonah Hill. Nie jest na razie jasne, czy aktor również wystąpi w filmie.
"21 Jump Street" to serial o tajnej grupie policji infiltrującej amerykańskie liceum i mającej na celu zwalczanie przestępczości wśród młodocianych. Jedną z głównych ról grał Johnny Depp. W serialu zaczynał też swoją karierę Brad Pitt.
Producentem filmu jest Neal Moritz ("Jestem legendą")."
może to będzie coś ciekawego, nigdy nie oglądałam , ale czekam :)
a ja oglądałam dwa sezony 21 Jump Street jeszcze te z Johnnym Deppem, i jak zrobią nowy serial to chyba tego nie oglądne;) nie chce sobie zepsuć wrażeń po tym fajnym serialu, który ma ten swój klimacik amerykański z lat 80 :)
Nawet jesli to watpie zeby obsadzili w nim Deppa. W koncu bochater byl mlodym chlopaczkiem :)
Nie maialam okazji obejrzec jeszcze tego serialu, nie wiem czy sie w ogole oplaca szukac. Jak patrze na opis tego serialu to przychodza ni na mysl Kryminalni, albo W11 :)
nie no, Szara, obejrzyj, jak dla mnie to było bardzo fajne:) moze dlatego ze jestem troche dziecinnym smarkiem, ale mi sie podobało;) w sumie nawet bym to oglądała jakby Deppa tam nie było;) teraz szukam 3go sezonu, ale nie moge nigdzie znaleźć:(
Ja nie moge znalesc ani jednego :) Jesli nawet znajde to podejrzewam, ze bez napisow. A chetnie zobaczylabym chociaz 1 sezon, tak z ciekawosci :)
szukaj na torrentach;) z napisami rzeczywiście kiepsko, a zrozumieć ciężko, bo tam strasznym amerykańskim zapieprzają:P ale zawsze coś się da zrozumieć;)
http://tvunderground.org.ru/index.php?show=season&sid=685
prosze tam sa linki do emule na 5 sezonów:) do wyboru język ang, niemiecki i francuski:) Polecam:)
Norberto....nie osłabiaj mnie...przecież nie zachowujesz się jak osoba lubiąca Deppa :P:P:P