Dostałąm autograf od Johnny'ego!!! Strasznie się cieszę! czekałam na niego dwa miesiące be 4 dni! Warto było! Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to odpowiem hurtem:
do Gosi1603
Niestety nie mam skanera. Ale w internecie pare osób już wkleiło takie zdjęcie. Jest to Johnny na krześle i napis "All good wishes" i autograf
do NonaT.
gdzieś na forum jest wielki temat jak wysłać. To jest tam porządnie wytłumaczone, a ja bym ci tylko namieszała !!!
POZDRO
Gratulacje!!!
Ja cały czekam na autograf. Wysłałam prośbę gdzieś dopiero 3 tyg. temu, więc trochę sobie poczekam :( A może wcale tan mój list do nich nie doleciał :(
ehhh niezaradni ;PP
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html
Ja też czekam na autograf :D Jak coś dojdzie to dam znać.
I gdzieś na forum napisali że są specjalne maszyny do takiego pisania. I chyba zostały wykorzystane, bo wszyscy mają napis 'best wishes' czy jakoś tak. Ale trzeba mieć nadzieję, że to Dipp ^^
Z jednej strony się nie dziwię. Nasz Dipp musiałby siedzieć dniami i nocami żeby podpisywać zdjęcia. Niektórzy "fani" na jednym autografie nie poprzestaną.