Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dostałąm autograf od Johnny'ego!!! Strasznie się cieszę! czekałam na niego dwa miesiące be 4 dni! Warto było! Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majus_5

łaaaaał...:)
gratuluję i zazdroszczę :)
mogłabyś zeskanować i wkleić?...
possdr :)

eM_Barrie

a na który adres? czy wysłałas maila?

NonaT

No to odpowiem hurtem:

do Gosi1603

Niestety nie mam skanera. Ale w internecie pare osób już wkleiło takie zdjęcie. Jest to Johnny na krześle i napis "All good wishes" i autograf

do NonaT.

gdzieś na forum jest wielki temat jak wysłać. To jest tam porządnie wytłumaczone, a ja bym ci tylko namieszała !!!

POZDRO

Majus_5

ok Dzięki :) podejrzewam że wiem o który Ci chodzi :)

Majus_5

Gratulacje!!!
Ja cały czekam na autograf. Wysłałam prośbę gdzieś dopiero 3 tyg. temu, więc trochę sobie poczekam :( A może wcale tan mój list do nich nie doleciał :(

TODDka

Powiedzcie mi na którym to jest forum!
Prosze...

ulka_22

ehhh niezaradni ;PP
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html

Majus_5

Ja też czekam na autograf :D Jak coś dojdzie to dam znać.

I gdzieś na forum napisali że są specjalne maszyny do takiego pisania. I chyba zostały wykorzystane, bo wszyscy mają napis 'best wishes' czy jakoś tak. Ale trzeba mieć nadzieję, że to Dipp ^^

Nieaktywny_2

Z jednej strony się nie dziwię. Nasz Dipp musiałby siedzieć dniami i nocami żeby podpisywać zdjęcia. Niektórzy "fani" na jednym autografie nie poprzestaną.

TODDka

no! tylko mam nadzieję że za jakiś czas zmieni zdjęcie! bo z tego co czytałam to chyba wszyscy mają to na krześle w niebieskiej koszuli!!!