Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wiem, że tych tematów było dużo, ale są stare, a nawet jak się je odświeży, to użytkownicy, którzy pisali te posty rok temu na pewno już nie zaglądają na stare bazgroły, więc przepraszam, ale pytam.

Czy mam dobry adres do tej Centrali Deppa?

Johnny Depp
Infinitum Nihil.
9100 Wilshire Blvd.
Suite 275W
Beverly Hills, CA 90212
USA

Na ten adres wysłałam mój list, a widziałam mnótswo podobnych adresów tu na filmweb i zastanawiam się, który jest prawdziwy ;P

Myślicie, że jeśli nawet coś pokręciłam to i tak dojdzie? ;P Tam, już chyba wiedzą dokąd ma iść dalej, kiedy przeczytają do kogo.
Co myśliie?

PannaMartyna

Są tematy z poprawnymi adresami i dyskusje "czy odpisze, czy nie, a jeśli tak, to kiedy".

Gehenn

Wybacz,ale ja nie myśliie....Nie odpisze:)

_Tanya_

Już odpisałaś :)

_Tanya_

Dokładnie, właśnie to zrobiłaś.
Ja się tylko pomyliłam. Miało być oczywiście - "myślicie".

Proszę! Udzielcie mi odpowiedzi.

PannaMartyna

Panna T. CS pragnę tylko pogratulować rozumu,autorka pisze ciekawe czy odpisze to napisałam co sądzę-nie odpisze:) Dziękuje tyle z mojej stronyxD

_Tanya_

haha, oj, to sie pomyliłam. Nie zrozumiałam tego "nie odpisze", myślałam, że użytkownik nie skomentuje mojego posta, a to była odpowiedź. Hehe, pozdrawiam!:)

PannaMartyna

Dziękuję, dziękuję za te gratulacje. Bo ty jesteś święta i nigdy się nie mylisz...

Lady_From_Burton_World

Święta?Lol pannico rozmieszasz mnie:)Swoją elokwencją i przenikliwością(pseudo wprawdziexD)

_Tanya_

Pseudo nie pseudo, ważne że Ci poprawiłam humor. Zawsze coś ;)