Jest to post z mojego bloga,napisałam go wczoraj,ale pomyślałam sobie,że tutaj więcej osób go zobaczy i może da się coś zaradzic.
No.
To sobie poczytajcie.
Bo mnie to już wkurza.
Johnny zawsze grał w ambitnych filmach,nawet jego pierwsza chociaż drugoplanowa rola w "Pltonie" spotkała się z uznaniem krytyków.
Wiekszośc także z pewnością kojarzy jego wspaniałą rolę w "Marzycielu", "Z piekła rodem" czy chociażby "Benny&Joon",a nawet ostatnio genialną kreację Sweeney Todda.
Johnny zawsze wybiera scenariusze,które czymś się wyróżniają,są dobre i nieprzeciętne.
Nic dziwnego,że zagrał również w Piratach.Pierwsza częśc była świetna.Osiągnęła wielki sukces i uznanie,a za rolę Jacka Sparrowa Johnny został nominowany do Oscara.
Niestety powstały dwie kolejne części,także bardzo dobre lecz zaciągające do kin coraz większe rzesze tzw. "dorosłych trzynastolatek".
No i zaczęły powstawac blogi "I love you Johnny!!!!!" lub "Jack+Elizabetn= big love"
Fora (nazw nie przytoczę z wiadomych powodów)
I wreszcie stronka Johnny'ego na filmwebie została zasypana różnego rodzaju tematami "Gra-co wiesz o Johnnym", "Johnny jest genialny!", "Test o Johnnym"
i tak dalej.
Bardzo ładnie młode dzieweczki w kozaczkach czy trampeczkach miec swojego idola,ale często ma się wrażenie że chcecie zrobic wszystko,aby pozostałych ludzi do Johnny'ego zrazic.Bo to przeciez przez was wielu ludziom Depp po prostu obrzydł,bo kojarzy się tylko z rozwydrzonymi rzeszami lasek z ledwo zaznaczonymi koścmi biodrowymi,których celem w zyciu jest nadążenie za portalem plotek.pl kotek.pl kozaczek.pl czy kto co tam ogląda ja się nie znam.
Błagam laseczki kwiateczki krejzolki koffffffaniutkie czy jak się tam nazywacie przystopujcie trochę,albo zacznijcie na poważnie traktowac Deppa,bo to przecież kurde człowiek,a nie rodzaj zabawki,którą można ośmieszac.
Zróbcie coś ze sobą znajdźcie jakieś inne zajęcie,bo może wam się po prostu nudzi i zostawcie forum dla prawdziwych fanów Johnny'ego i dla normalnych dla forum filmowego tematów!!
Czasem się cieszę,że on nigdy nie przyjedzie do Polski.Byłby większy żal niż w Japonii.
Tym optymistycznym akcentem kończę sprawę.
Pozdro i hej ho.
no ja już na twoim blogu się wypowiedziałam.
Jednak wątpię by ten temat coś zdziałał. Było już ich bardzo dużo i zazwyczaj kończy się na tym, że żadna z nich go nie kocha w tym temacie, ale w innych już wypisuje co robili po kolacji. No ewentualnie może być jeszcze kłótnia.
witam. moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z ta Japonia? moze nie jestem na bierzaco, ale nie kapuje...
A ja się w 100% zgadzam z twórczynią apelu.
Przecież mając 13 lat już się powinno się już mieć jakieś pojęcie o świecie, a nie żyć ciągła myślą, że Johnny zostawi Vanesse, cudem przyjedzie do Polski aby się z którąś ożenić.
Platonicznie zakochiwanie się np. w przystojnym aktorze jest czymś naturalnym w tym wieku. Mnie takie fanki nie przeszkadzają, a już tym bardziej nie odstraszają do Johnny'ego Deppa, który jest jednym z moich ulubionych aktorów od wielu lat. Zresztą chyba nie ma ich tak wiele na forum. :D:D
Na forum najbardziej przeszkadzają mi głupkowate prowokacje.
Dawno na tym forum nie mogłam się z kimś zgodzić w 100%!!!
Kiedyś już pisałam, że co w tym dziwnego, że nastolatki zakochują sie w swych idolach?! Fakt to czysta platoniczna miłość, zwyczajny zachwyt, który i tak mnie... z czasem będą go doceniać za co innego niż wygląd itd
I dokładnie tak jak przedmówczyni mi to nie przeszkadza gorzej z prowokacjami...:/
Kocham Takie tematy! :*
ps. "lasek z ledwo zaznaczonymi koścmi biodrowymi" masz jakieś kompleksy?
Do Lady Rosely
Mogłabym się z tym zgodzić, problem w tym, że większość tych słitaśnych, różoffych temacików to zwykłe prowokacje. Kiedyś byłam naiwna, dzisiaj nie wierzę w AŻ takie ograniczenie. Trzeba mieć naprawdę siano zamiast mózgu i IQ Dody, żeby wypisywać takie wierutne bzdury jakie pojawiają się na forum Deppa. Radzę unikać tego typu tematów i po prostu podejść do tego na luzie- są, za dwa dni ich nie będzie. Johnny i tak ma w dupie wszystkie te rozwydrzone panienki. Składanie wszystkiego na nastolatki tez nie załatwia sprawy, bo ja np. mam 15 lat i widziałam więcej niż jeden film Johnnego, a takie stereotypy wkurzają mnie okropnie. Ale- trochę odeszłam od tematu ;). A więc - tak jak na pudelku czy tam jamniczku zawsze będą głupkowate teksty tak na forum Johnnego pojawi się co jakiś czas jakaś "Lovciam Deppusia". Twój temat prędzej czy później pójdzie w zapomnienie, a ich będą cały czas. Dobrze Ci radzę- olej to ;). Pozdr!
w zasadzie to sie zgadzam ale mam kilka ale :P
po pierwsze odwal sie od trampkow. to sa moje ulubione buty :P a to ze jakies glupie laski je nosza to raczej powod do zadowolenia ze ktos sie fajnie ubiera bo zawsze to lepiej wyglada niz laska w szpilkach w ktorych nie umie chodzic :D
poza tym to rzeczywiscie depp obrzydl nawet mi po tych wszystkich debilnych zachwytach na forum. w sumie to nie powinnam ich czytac ale jest to jedno z najpopularniejszych forow na filmwebie. a tematy sa na przemian o tym jaki jest cudowny i o tym jakie glupie sa jego fanki ( ciekawi mnie tez dlaczego zawsze bluzga sie te biedne 13 a nie np 14 :P bo ja znam glupie osoby ktore sa duzo starsze wiec wydaje mi sie ze jak ktos juz jest glupi to tak szybko z tego nie wyrosnie). nie zmienia to jednak faktu ze nadal jest moim ulubionym aktorem. moze jak wreszcie obejrze sweeny'ego to mi troche przejdzie to obrzydzenie :P i postaram sie tu nie zgladac :P
a co do iq dody to nie bylabym taka pewna ze ono jest niskie. nawet jesli ten test na tvn kilka lat temu byl sciema to i tak widac ze ona udaje wieksza debilke niz na prawde jest.
a sprawa z biodrami na prawde wyglada jakbys miala kompleksy :)
ale sie rozpisalam :D pozdrawiam wszystkich ktorzy dotarli do konca :]
Akurat Doda ma wyzsze IQ od niejednej z was. Smieszne to jest. Naprawde, podwyzszacie sobie samoocene i lepiej sie czujecie, po napisaniu takiego postu? Bo wiekszosc ww tematow jest nikogo innego tylko waszego autorstwa moje drogie, wiec tu zachodzi lekki proces rozdwojenia osobowosci :}
Jakie wy biedne i pokrzywdzone! Wspolczuje szczerze, wasz dom- forum filmwebu, napadly brutalnie, wyimaginowane, mlode fanki Deppa!
Hmm jest takie zaburzenie psychiczne, zaliczane do psychoz endogennych, na S, opisujace ten przypadek.
Pozdrowka.
P.s. Poczulam sie dosc staro.
Dobra,ludki spoko zrozumiałam przekaz,nie zauważam.
Prowokacje,fakt,też są wkurzające.
Żal w Japonii;Johnny poleciał tam przy okazji kampani do filmu "POTC:na krańcu świata" i tam jakiś mały chłopczyk chińczyk,a zresztą sami zobaczcie
http://pl.youtube.com/watch?v=4mv-pbwUcs4
(nie jestem pewna czy to ten filmik o który mi chodzilo w każdym razie podobny).
Po rozwiązaniu testu na inteligencję okazało się,że Doda posiada jedno z największych IQ w Europie,więc Dody można się czepiac wszystkiego, ale nie braku inteligencji.
Po pierwsze, to sa JAPOŃCZYCY, a nie chińczycy. No już podstawowych pojęc nie potrafisz sie nauczyc? To jest bardziej zalosne.
Nie widze nic takiego strasznego w tym filmiku? Moze pokazesz mi konkretny FRAGMENT heh? A moze przemawia tu jakas zazdrosc przez Ciebie (absurd)?