Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ktoś wysyłał może do niego list z prośbą o autograf? Mam adres i niedługo wyśle ;DD Chcecie?
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Macie ;P

asdsd

Mam pytanie. Słyszałam, że potrzebne są dwie koperty. Jakiej powinny być one wielkości?

mnbvcxz

http://www.filmweb.pl/topic/846894/Autograf+Johnny%27ego+Depp%27a+!!.html

MorganaBlackcat

dzielna Morgana sama walczy z głupotą na forum ;P

gosia2326

Że ja niby głupia? Hm ja po prostu chciałam się zapytać tu bo tam są stare posty.

asdsd

Tak czy inaczej nie powinno się zakładać identycznych tematów ponieważ naprawdę zainteresowane osoby tam będą szukać. i wtedy jest trochę łatwiej .:)

asdsd

ciebie nie znam (chociaż gdybym miała się sugerować nickiem to... ) więc nie oceniam. założenie tego tematu było trochę głupotą :)

gosia2326

Każdy ma prawo do wypowiedzi. ;) Mój nick moja sprawa.

asdsd

ależ oczywiście, że twoja

asdsd

Dziewczyno, tu nikt nie potrzebuje tego adresu, bo wszyscy mają juz dawno po pietnaście sztuk. Tych autografów.
Można je kupic na każdy poządnym stadionie.

Mada_gringo

Od pewnego czasu nie wierzę w Świętego Mikołaja, Smerfy i prawdziwość autografu Deppa wysyłanego pocztą (chociaż jeszcze parę miesięcy temu oddałabym za Niego obie nerki i wątrobę).

Lady_From_Burton_World

Nie wierzysz w Św. Mikołaja?! Ojej..obrazi sie na Ciebie... ;p

Mada_gringo

o zgrozo...

gosia2326

Ło Matko! I co- nie dostanę laki Barbie pod choinkę? Chyba tego nie przeżyję...

Lady_From_Burton_World

Nie załamuj się!! Na urodziny na pewno dostaniesz ;)

Lady_From_Burton_World

nie ma szans. nikt nie przeżyłby takiego wstrząsu.

Lady_From_Burton_World

Eee tam.. Ken jest fajniejszy.

Mada_gringo

Ale nie ma jednej, najważniejszej dla mężczyzny rzeczy... ;pp

...

Głębi w oczach ;DDD

Lady_From_Burton_World

kiedyś mój brat dorysowywał tę (słyszałąm już różne określenia ale takiego jeszcze nie...) 'głębię w oczach'. znienawidziłam go za to. bałam się tego zielonego flamastra !!! ahh, stare, dobre czasy ;P

gosia2326

przepraszam ale miałam nagłą potrzebę napisania czegoś głupiego na poważnym forum ;)

Lady_From_Burton_World

Nie no, jak sie przebije np.gwoździem oko, to i głębię mozna dostrzec ;)

Mada_gringo

I znów rozmowa o oczach ;) może dla odmiany pogadamy o uszach? :P

paciek

a po co Ci głębia w uszach??

paciek

Mada, sadystko jedna, jak można niewinnemu Kenowi oczy gwoździem!!!

O uszach nie możemy pogadać, bo- o ile mnie pamięć nie myli- Ken uszu też nie miał ;p.

My dear, jeszcze trochę i przez Was będę musiała znosić ze strychu domek dla lalek ;DD, w najlepszym przypadku wrócę do grania w Simsy...

Lady_From_Burton_World

Jak to nie miał? xd Miał uszy! Jeju jakby Was mój Ken słyszał to by się w grobie przewracał (odpadła mu głowa parę lat temu)

Astartte

miał napewno. robiłam mu kolczyki ze szpilek.

gosia2326

I po co ja się odzywałem ? :D hahaha...

Astartte

A mojemu Kenowi wszystko juz odpadło, został sam tors ;p.

Ja sadystka? Wypraszam sobie, każdy sie kiedys bawił w lekarza!!

Mada_gringo

Ja się bawiłam w pokazy mody i Ken zawsze nosił sukienkę Barbie ;pp.

Lady_From_Burton_World

Interesujące...nie takiej treści posty spodziewałam się znależc klikając na ten temat:) Ja nigdy Kena nie miałam i do tej pory mam z tego powodu kompleksy...

monaLIZA

Bo ten temat jest założony jako dodatkowy:) Różne rzeczy się tu dzieją.:)

Lady_From_Burton_World

a tak btw...
kto ma simsy 3?
już nie gram w te stare ponad rok, ale jak ktoś powie, że nowe są fajne, to chyba wrócę do uzależnienia.

ha. moim barbie poodpadały ("poodpadały") głowy już dawno, ale ken nadal dobrze się trzyma. chociaż ubrania zgubił, biedny, i mu zimno na tym stryszku.

Gehenn

No tak, ja też w 3 Simsów jeszcze nie grałam, póki co męczę 2. Wiem, głupie to, ale cóż poradzić, skoro piękny domek i podrabiany Depp z Vanessą czekają ;DD z milionami zdobytymi dzięki kodom (nie mam cierpliwości zarabiać tradycyjnie ;p).

Lady_From_Burton_World

tradycyjne zarabianie simowych pieniędzy to koszmar, zwłaszcza, że łatwo można stracić pracę. kody to błogosławieństwo. ja grałabym do dzisiaj, ale nie chce mi się tego instalować, zwłaszcza, że potem będę ślęczała nad nimi mnóstwo czasu.

Gehenn

Granie w Simsy może prowadzic do uzależnienia. Dolanczam sie do osob "ulatwiajacych" sobie zdobycie pieniedzy:) W 3 tez bym chetnie pograla bo na reklamie wygladaly obiecujaco.

monaLIZA

Robienie czegokolwiek może uzależnić.

MorganaBlackcat

W sumie..

paciek

Niee, ja się raczej od Simsów nie uzależnię, bo jest jeden podstawowy problem- gdy w nie gram, nie mogę rozmawiać na gadu ;p. Tak więc mi to nie grozi ;DD.

Lady_From_Burton_World

No tak..xD czyli jesteś od czegoś innego uzależniona. I nie tylko Ty ;)