Spanky Taylor
3727 W. Magnolia
Suite 300
Burbank, CA 91505
USA
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=86157
próbował ktos pisać na ten adres? i czy ktos cos stamtąd dostał? ;))
Ja też słyszałam o innym, ale tamci dostali niebieską fotkę, a tutaj są trochę inne, więc może on ma jakieś dwa punkty przyjęć listów albo coś takiego... ?
Ehh... Ja już nie wiem co myśleć.. Jedni piszą, że to podruba a inni że to napewno podpis Deppa... I co ja mam myśleć? Jak narazie zgadzam się z pierwszą opcją...!
Taka sława jak on musiałby całe dnie podpisywać swoje zdjęcia , aby odesłać je swoim fanom z całego świata.Myślę , że to podruby. NIESTETY
Nie wiem co to za adres, ale patrzac po tych 2 fotkach mysle, ze to jakies oszustwo. Po pierwsze, te autografy sa identyczne, po prostu kopiuj, wklej, powieksz, pomniejsz, a po drugie, zazwyczaj, markerem podpisuje sie zdjecia jesli ilustam ludzi podstawia ci je pod nos i wtedy tak jest szybciej. Mysle, ze to jest (jesli zakladamy, ze Johnny w ogole przylozyl do tego reke) kopia raz napisanego autografu.
Jak dla mnie lepszy byl juz ten pierwszy adres, co to sie kiedys platal po tym forum, bo tam byly i zyczenia i podpis dlugopisem (reczny - ktos pisal, ze bylo widac wglebienia pod swiatlo) ale z kolei nie wierze, aby ten autograf kiedykolwiek lezal kolo Johnnego. Moim zdaniem, to sztab ludzi siedzi i podpisuje :P
Ale ze mnie pesymistka :D Moim zdaniem najlepiej jest pojechac do Francji i uzyskac autograf terroryzujac Johnnego ;>
Tam pisze przecież!! :
I printed out 2 photos (which I printed and came out kinda blurry) of him and wrote a short letter with a prepaid return envelope.
Co do kopiuj-wklej, pomniejsz-powiększ...chyba nie... Minimalnie kazdy podpis się różni, tu jedna kreska jest dłuższa, tu krótsza itd. Poza tym jak wziąc pod dobre światło, albo przejechać palcem, są wgniecenia od pisaka. Ale czy to ręka Johnny'ego-tego nie wie nikt. A to o autografach z tego drugiego-bardziej znanego adresu.