Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy ktoś może zna cytat, w którym Johnny Depp wypowiadał się m.in. na temat rasizmu?? Gdzieś taki widziałam, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie... O ile dobrze pamiętam, użył tam słów: "To dobrze, że ludzie różnią się między sobą". Bardzo proszę o pomoc ;D

L_M

Skoro on jest przewciwny rasizmowi, to znaczy, że toleruje także Żydków.
No, to mu się coś w głowie popieprzyło

bellatrixnet

Chyba tobie sie w głowie popieprzyło, jeśli jesteś antysemitką... Że też ludzie w XXI wieku nie lubią kogoś (a nawet nie kogoś, ale wielu ludzi, których nie znają!!!) tylko ze względu na kolor skóry albo wyznanie... Żałosne...

L_M

bellatrixnet sama jesteś popieprzona ;(
Pozdrawiam :)
Te pozdrowienia oczywiście były do założycielki tego tematu, a nie do bellatrixnet

femles_CS

Dziękuję i również pozdrawiam ;D.

No ale ktoś zna ten cytat??

L_M

Ja neistety nei pamiętam go dokładnie, ale też się na niego kiedyś natknełam dlatego kojarze, że to było coś w tym stylu jak napisałas :)
Pozdrawiam.

L_M

"Fajnie, że jesteśmy różni, dzięki temu jest na świecie różnorodność"
Jakoś tak mówił. Wiem o co ci chodzi, czytałam też ten wywiad. Z tego wynika, że jest całkowicie tolerancyjny i twierdzi, że "fajnie, że ludzie się od siebie różnią". Popieram go, bo nie cierpię, jak ktoś komuś uprzykrza życie bo jest czarny, żółty, chudszy, grubszy albo ma inne poglądy. ;/ To jest wręcz żałosne. Warto wtedy pomyśleć: co by było, gdyby ludzie byli tacy sami?
Chłopak do dziewczyny: Ale ładnie wyglądasz...zupełnie, jak moja siostra, mama, babcia i miliardy innych dziewcząt na świecie...

Aż strach pomyśleć. ; ]

Claudes

No, to już wiem, ale to była dłuższa wypowiedź, a nie tylko to jedno zdanie... Ale dziękuję ;D