Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

szok że tak nic nie znaczące postacie w świecie kina jak Aishwarya Rai i Hugh Laurie są przed nim

luck1986

Depp,prosze Ciebie...
AISHWARYA RAI jest PRZED Deppem!!??
Jest dobrą aktorką,ale...PRZESADA!!!

Bodysnatchers

Rai spadała na 17, a znalazła się w TOP10, bo przekroczyła 1000 głosów. No i Depp wrócił na 10, ale czy to naprawdę takie ważne na którym miejscu jest?
:)

użytkownik usunięty
luck1986

Niby nie...Ale i tak uważam to za głupstwo...Przeciez wszyscy wiemy, ze Depp jest jednym z najlepszych aktorów, a nie taka jakas tam aktorka drugoplanowa...
(bez obrazy dla jej fanów...to moje zdanie)

Jak dla mnie dEEp może być i na 500 miejscu. Ważne, żeby Depp był na tym, na które zasługuje :).

luck1986

On jest brzydki a wy za nim szalejecie Lol Lol Lol Lol

Michalooos

a czy tylko uroda się liczy? lol lol lol

lorraine93

Swoją drogą.. Jak mężczyzna może obiektywnie ocenić urodę innego faceta (no chyba, że jest homoseksualny)? :D

_bateman

A, zapomniałam o 'lol lol lol lol'

użytkownik usunięty
luck1986

Czy wy myślicie ze my lubimy Deppa tylko za to ze jest przystojny??? Jak tak to się mylicie...On jest po prostu znakomitym aktorem godnym najwiekszego i najwyzszego wyróznienia...Przykro mi, ze wy myślicie inaczej i oceniacie go tylko po wyglądzie i po kilku oglądnietych fotkach...

http://www.allegro.pl/item372963927_przypinka_edward_nozycoreki_burton_johnny_de pp.html

urszula_3

Mam dość tych reklam przypinek...

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Dla mnie to tez jest trochę nie fear, bo oni liczą średnią, a nie ilość pozytywnych głosów :/ No ale ten ranking nie jest przecież najważniejszy

_LadyGirl_

Deep wyprzedził już Lauriego i jest już na miejscu 9 .Aishwarya Rai spadła już na 30, tylko czekać jak i Lauie zajmie należne i zasłużone mu miejsce poza 100.

luck1986

Co to jest "po za"?

Roman Polański - 79
Quentin Tarantino - 77
Diane Keaton - 70 (niedawno była 6..)
Ennio Morricone - 57
Audrey Hepburn - 51 (a tak długo była w 10)
Dustin Hoffman - 43 (cholera, to jest dopiero aktor! też był długo w 10.. jak to się stało, że spadł.. niepojęte..)
Sergio Leone już 21. Był jakoś 7.

To tylko kilka nazwisk, które rzuciły mi się w oczy.. Ah, a kogo tu jeszcze brakuje w ogóle!? To jest ranking popularności, bo na bank nie wpływu i znaczenia w światowym kinie! Bo jeśli tak, to co taki mały Johnny robi przed Hoffmanem? Hm.. co oboje mogliby robić przed Leone i Hitchcockiem? Cholera, jeśli rozpatrujemy to w tej kategorii, to gdzie cholerni bracie Lumiere?!

Ciau!

szuwarcia

Po pierwsze:
Depp, nie Deep (wiem, wcale nie jestem oryginalna)
Po drugie:
Szuwarcia i założyciel tematu - ten ranking jest po.... już nie wiem jakich słów użyć. Na pewno jest nieprofesjonalny i nie warto się nim przejmować(a klepię to już od... uu... dawna).

szuwarcia

Szuwarcia: oczywiście, że to ranking popularności. I napiszę to jeszcze raz dla Zuzanki: oceniacie go wyłącznie za wygląd. Gdy włosy mu wyjdą, wyląduje na 500 miejscu i tyle!

Jorjan

"I napiszę to jeszcze raz dla Zuzanki: oceniacie go wyłącznie za wygląd."

Naprawdę myślicie aż tak stereotypowo? Każda fanka Johnnego to dla Was głupia nastolatka z tysiącami plakatów Deppa w pokoju, włosami przewiązanymi bandanką, bo Sparrow tak ma i myśląca wyłącznie o tym jaki to on "ech, przystojny i wspaniały!!!". Każda jest dla Was tak samo ograniczona i siedząca wyłącznie z nosem w ekranie komputera, bo musi napisać kolejny rozdział opowiadania na bloga pt. "Jak to pojechałam do Francji, potknęłam się i wpadłam na kogoś a to był Depp". Tak myślicie, prawda? I liczycie na to, ze pewnego pięknego dnia Johnny skończy 60 lat, a ta strona będzie świecić pustkami? Może niektórzy odejdą, bo rzeczywiście liczy się dla nich tylko wygląd, ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.

Lady_From_Burton_World

Do założyciela tematu:

ile razy można wam tłumaczyć że TOP10 to ranking popularności w danej chwili, indyjska gwiazda pewnie zagrała teraz w jakimś filmie, jak będzie premiera jakiegoś nowego filmu z Johnnym to na bank wskoczy na wysoką pozycję

Lady_From_Burton_World

"Każda fanka Johnnego to dla Was głupia nastolatka z tysiącami plakatów Deppa w pokoju, włosami przewiązanymi bandanką, bo Sparrow tak ma i myśląca wyłącznie o tym jaki to on "ech, przystojny i wspaniały!!!"."

Nie, nie każda. Ale większość z tych, które tu głosują. Gdyby było inaczej wybitny (łysy) aktor Depp miałby tu 500 głosów jak inni wybitni (łysi) aktorzy. A tak dochodzi jeszcze kilkadziesiąty tysięcy od tych z bandankami :), które zachwycają się tym, że Depp podłubał w nosie, albo upił się w samolocie i zarzygał stewarda. To nie ma nic wspólnego ze stereotypami. To szara rzeczywistość.

Jorjan

wal się

użytkownik usunięty
luck1986

wedlug mnie deppik powinnien byc na 3,4 lub 5 miejscu nie wyrzej poniewarz takie aktory jak ale paczino powinny byc pierwsze a depp za dziesiencz lat morze byc na drógim. :* pzdr

pisze sie wyŻej....................

un_soleil

myślę że jego miejsce na tą chwilę jest już spawiedliwe. Przed nim są już naprawdę tylko największe osobowości w dziejach kina.

,,Do założyciela tematu:

ile razy można wam tłumaczyć że TOP10 to ranking popularności w danej chwili, indyjska gwiazda pewnie zagrała teraz w jakimś filmie, jak będzie premiera jakiegoś nowego filmu z Johnnym to na bank wskoczy na wysoką pozycję "
Nie do końca się z tobą zgodzę. Ponieważ ci najwięksi zawdzięczają swoje miejsca nie popularności , ponieważ swoje najlepsze role mają wiele lat za sobą. Bardziej tu chodzi o szacunek dla ich wkładu w historie kina niż o ich ostatnie filmy, które przeważnie są co najwyżej przeciętne.

użytkownik usunięty

blondi... nie ma kogoś takiego, jak "ale paczino". Jeśli nie potrafisz tego napisać poprawnie, to po prostu skopiuj jego imię i nazwisko, a nie wystawiaj się na pośmiewisko...

Cóż,przeciętny z niego aktor. za krótki..................

PATOLOGIA458

Depp jest na prawde dobrym aktorem a nawet powiedziałabym bardzo dobrym lub wspaniałym. Obejrzałam juz wiele filmów z jego udziałem i stwierdzam, że wszystkie są bardzo dobre.
A tak na marginesie to Hugh Laurie tez jest dobrym aktorem i nie widze powodów, żeby teraz wzbudzać jakieś sensacje bo Depp jest za nim.
A tak poza tym to mnie srednio interesuje ten ranking bo dla mnie liczy się to czy ja go lubie a nie tysiące innych osób. Inni aktorzy są może bardziej popularni bądż bardziej lubiani przez społeczność, ale co z tego skoro uważam, że Johnny jest najlepszy...?
Dla Nas (fanów Johnnego) powinno się liczyc czy my go lubimy a nie inni. Inni nie powinni Nas aż tak obchodzić...
TO JEST MOJE ZDANIE, JESLI KOGOŚ URAZIŁAM TO PRZEPRASZAM :D

luck1986

dePP się pisze ćwoku

un_soleil

@Jimmy

A co ty masz mój drogi panie do Deppa? Amatorem, panisko na pewno nie jest, a powiedziałbym nawet, że jest bardzo dobrym aktorem. ;-) Powiedziałeś tak pod wpływem emocji, spowodowanych tym bzdurnym rankingiem, czy może naprawdę tak myślisz? Bo jeśli to drugie to zaczynam się martwić. ;-)

Pozdrawiam

PeaceFreedom

Kurde, nasz kochany Depp spadł z miejsca siódmego na ósme!!! Głosujmy na Johnny'ego Deppa! xD

luck1986

Johnny musi być na wysokim miejscu!!!!!To żałosne jak jakieś denne aktorki znajdują się przed naprawdę znakomitymi aktorami...

Fallen_Angel_90

jutro już i tak tej jak to napisałaś dennej aktorki nie będzie nawet w 10. Pewnie nawet w 50.