szok że tak nic nie znaczące postacie w świecie kina jak Aishwarya Rai i Hugh Laurie są przed nim
Rai spadała na 17, a znalazła się w TOP10, bo przekroczyła 1000 głosów. No i Depp wrócił na 10, ale czy to naprawdę takie ważne na którym miejscu jest?
:)
Niby nie...Ale i tak uważam to za głupstwo...Przeciez wszyscy wiemy, ze Depp jest jednym z najlepszych aktorów, a nie taka jakas tam aktorka drugoplanowa...
(bez obrazy dla jej fanów...to moje zdanie)
Swoją drogą.. Jak mężczyzna może obiektywnie ocenić urodę innego faceta (no chyba, że jest homoseksualny)? :D
Czy wy myślicie ze my lubimy Deppa tylko za to ze jest przystojny??? Jak tak to się mylicie...On jest po prostu znakomitym aktorem godnym najwiekszego i najwyzszego wyróznienia...Przykro mi, ze wy myślicie inaczej i oceniacie go tylko po wyglądzie i po kilku oglądnietych fotkach...
Dla mnie to tez jest trochę nie fear, bo oni liczą średnią, a nie ilość pozytywnych głosów :/ No ale ten ranking nie jest przecież najważniejszy
Deep wyprzedził już Lauriego i jest już na miejscu 9 .Aishwarya Rai spadła już na 30, tylko czekać jak i Lauie zajmie należne i zasłużone mu miejsce poza 100.
Co to jest "po za"?
Roman Polański - 79
Quentin Tarantino - 77
Diane Keaton - 70 (niedawno była 6..)
Ennio Morricone - 57
Audrey Hepburn - 51 (a tak długo była w 10)
Dustin Hoffman - 43 (cholera, to jest dopiero aktor! też był długo w 10.. jak to się stało, że spadł.. niepojęte..)
Sergio Leone już 21. Był jakoś 7.
To tylko kilka nazwisk, które rzuciły mi się w oczy.. Ah, a kogo tu jeszcze brakuje w ogóle!? To jest ranking popularności, bo na bank nie wpływu i znaczenia w światowym kinie! Bo jeśli tak, to co taki mały Johnny robi przed Hoffmanem? Hm.. co oboje mogliby robić przed Leone i Hitchcockiem? Cholera, jeśli rozpatrujemy to w tej kategorii, to gdzie cholerni bracie Lumiere?!
Ciau!
Po pierwsze:
Depp, nie Deep (wiem, wcale nie jestem oryginalna)
Po drugie:
Szuwarcia i założyciel tematu - ten ranking jest po.... już nie wiem jakich słów użyć. Na pewno jest nieprofesjonalny i nie warto się nim przejmować(a klepię to już od... uu... dawna).
Szuwarcia: oczywiście, że to ranking popularności. I napiszę to jeszcze raz dla Zuzanki: oceniacie go wyłącznie za wygląd. Gdy włosy mu wyjdą, wyląduje na 500 miejscu i tyle!
"I napiszę to jeszcze raz dla Zuzanki: oceniacie go wyłącznie za wygląd."
Naprawdę myślicie aż tak stereotypowo? Każda fanka Johnnego to dla Was głupia nastolatka z tysiącami plakatów Deppa w pokoju, włosami przewiązanymi bandanką, bo Sparrow tak ma i myśląca wyłącznie o tym jaki to on "ech, przystojny i wspaniały!!!". Każda jest dla Was tak samo ograniczona i siedząca wyłącznie z nosem w ekranie komputera, bo musi napisać kolejny rozdział opowiadania na bloga pt. "Jak to pojechałam do Francji, potknęłam się i wpadłam na kogoś a to był Depp". Tak myślicie, prawda? I liczycie na to, ze pewnego pięknego dnia Johnny skończy 60 lat, a ta strona będzie świecić pustkami? Może niektórzy odejdą, bo rzeczywiście liczy się dla nich tylko wygląd, ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.
Do założyciela tematu:
ile razy można wam tłumaczyć że TOP10 to ranking popularności w danej chwili, indyjska gwiazda pewnie zagrała teraz w jakimś filmie, jak będzie premiera jakiegoś nowego filmu z Johnnym to na bank wskoczy na wysoką pozycję
"Każda fanka Johnnego to dla Was głupia nastolatka z tysiącami plakatów Deppa w pokoju, włosami przewiązanymi bandanką, bo Sparrow tak ma i myśląca wyłącznie o tym jaki to on "ech, przystojny i wspaniały!!!"."
Nie, nie każda. Ale większość z tych, które tu głosują. Gdyby było inaczej wybitny (łysy) aktor Depp miałby tu 500 głosów jak inni wybitni (łysi) aktorzy. A tak dochodzi jeszcze kilkadziesiąty tysięcy od tych z bandankami :), które zachwycają się tym, że Depp podłubał w nosie, albo upił się w samolocie i zarzygał stewarda. To nie ma nic wspólnego ze stereotypami. To szara rzeczywistość.
wedlug mnie deppik powinnien byc na 3,4 lub 5 miejscu nie wyrzej poniewarz takie aktory jak ale paczino powinny byc pierwsze a depp za dziesiencz lat morze byc na drógim. :* pzdr
myślę że jego miejsce na tą chwilę jest już spawiedliwe. Przed nim są już naprawdę tylko największe osobowości w dziejach kina.
,,Do założyciela tematu:
ile razy można wam tłumaczyć że TOP10 to ranking popularności w danej chwili, indyjska gwiazda pewnie zagrała teraz w jakimś filmie, jak będzie premiera jakiegoś nowego filmu z Johnnym to na bank wskoczy na wysoką pozycję "
Nie do końca się z tobą zgodzę. Ponieważ ci najwięksi zawdzięczają swoje miejsca nie popularności , ponieważ swoje najlepsze role mają wiele lat za sobą. Bardziej tu chodzi o szacunek dla ich wkładu w historie kina niż o ich ostatnie filmy, które przeważnie są co najwyżej przeciętne.
blondi... nie ma kogoś takiego, jak "ale paczino". Jeśli nie potrafisz tego napisać poprawnie, to po prostu skopiuj jego imię i nazwisko, a nie wystawiaj się na pośmiewisko...
Depp jest na prawde dobrym aktorem a nawet powiedziałabym bardzo dobrym lub wspaniałym. Obejrzałam juz wiele filmów z jego udziałem i stwierdzam, że wszystkie są bardzo dobre.
A tak na marginesie to Hugh Laurie tez jest dobrym aktorem i nie widze powodów, żeby teraz wzbudzać jakieś sensacje bo Depp jest za nim.
A tak poza tym to mnie srednio interesuje ten ranking bo dla mnie liczy się to czy ja go lubie a nie tysiące innych osób. Inni aktorzy są może bardziej popularni bądż bardziej lubiani przez społeczność, ale co z tego skoro uważam, że Johnny jest najlepszy...?
Dla Nas (fanów Johnnego) powinno się liczyc czy my go lubimy a nie inni. Inni nie powinni Nas aż tak obchodzić...
TO JEST MOJE ZDANIE, JESLI KOGOŚ URAZIŁAM TO PRZEPRASZAM :D
@Jimmy
A co ty masz mój drogi panie do Deppa? Amatorem, panisko na pewno nie jest, a powiedziałbym nawet, że jest bardzo dobrym aktorem. ;-) Powiedziałeś tak pod wpływem emocji, spowodowanych tym bzdurnym rankingiem, czy może naprawdę tak myślisz? Bo jeśli to drugie to zaczynam się martwić. ;-)
Pozdrawiam
Johnny musi być na wysokim miejscu!!!!!To żałosne jak jakieś denne aktorki znajdują się przed naprawdę znakomitymi aktorami...