Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

14 czerwca 2008 roku, Johnny Depp ożenił się z Vanessą Paradis - francuską piosenkarką, aktorką i modelką.

biszkopt_pogromca

Ponoć odwołali.

Claudes

podobno też pełnomocnik Johnny'ego zdementował plotki o tym, że w ogóle ślub miał się odbyć

eM_Barrie

Jeżeli podaje się takie informacje wypadałoby podać ich żródło.Ja już nie wiem nic,odwołali nie odwołali, może wcale nie miało być żadnego ślubu;>Pozdrawiam,miłych wakacji,dla tych którzy je mają:D:*

_Tanya_

Ej no sory? To jak to w końcu z tym ślubem? Bo wszędzie wszyscy pisali że będzie. Więc był, czy nie???

Majus_5

http://film.onet.pl/0,0,1774542,plotki.html

Onet- ależ to prawdopodobne źródło wiedzy ;). No, ale lepsze o niż nic...

Lady_From_Burton_World

"Podobno ceremonię odwołał pan młody..."według pierwszej wersji Johnny "przestraszył się, że sformalizowanie związku źle wpłynie na ich miłość. Druga- że Johnny przypomniał sobie, jakim kiedyś był uwodzicielem i zainteresował się koleżanka z planu(...) Public Enemines" No i czytałam jeszcze gdzieś w gazecie, że to zmyłka i oni planują ślub potajemnie i cichutko powiedzą sobie "Tak". I co o tym myśleć? Sama nie wiem

_LadyGirl_

WOGÓLE NIE MIAŁO BYĆ ŻADNEGO ŚLUBU I NIE BĘDZIE. RZECZNIK PRASOWY JOHNNEGO DEPPA TAK POWIEDZIAŁ.
Oto artykuł:
Johnny Depp zaprzeczył, jakoby w najbliższej przyszłości miał poślubić swoją partnerkę, Vanessę Paradis.

Już od dłuższego czasu trwają spekulacje na temat ślubu pary, jednak rzecznik Johnny'ego Deppa postanowił zdementować wszystkie plotki.

- Johnny i Vanessa nie zamierzają się pobierać - oświadczył przedstawiciel aktora.

Zakochani są ze sobą już od 10 lat. Wychowują dwoje dzieci - 9-letnią Lily-Rose i 6-letniego Johna.

http://film.wp.pl/id,88826,title,Johnny-Depp-nie-poslubi-Vanessy-Paradis,wiadomo sc.html

biszkopt_pogromca

Johnny nie ożenił się z Paradis.Chyba,że wzięli ślub po cichu....

biszkopt_pogromca

oni nie wzieli slubu i dobrze bo jak tyle lat byl z vanessa i wszystko bylo ok . a jak by wzieli slub to by sie wszystko popsulo :)