Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dla ciekawych, jutro na programie E! o godzinie 20:50 będzie taki program o Johnnym "THS". O tym jak zaczynał itp. Ja już to oglądałam. Polecam.

NonaT

Ja też już oglądałam [kilka razy], ale JOHNNY'EGO nigdy za wiele. Wielkie dzięki.

użytkownik usunięty
Jutynka

co to za program E! ???

Na nim lecą takie duperele z życia gwiazd i praktycznie to caly czas sie to obraca w takim toku. Jak ktos na Cyfrowy polsat to to jest chyba na 35 :)

NonaT

Ach, cudownie! Dzięki wielkie :) Na pewno obejrzę.
Czekam też ze zniecierpliwieniem na to, kiedy na TVN Style będzie jego biografia...

eM_Barrie

Masz na myśli "Inside the Actors Studio"?

Jutynka

nie THS czyli True hollywood story. na youtube jest rozłożone na części.
http://pl.youtube.com/watch?v=_KcNdnD21hY

Jutynka

oj, kurde sorka nie skumałam to nie do mnie, mam dziś kiepski zapłon :( no ale podałam link dla tych którzy tego kanału nie maja :)

eM_Barrie

Dzięki wielkie za info !! z checią obejrzę jeszcze raz :D buźka wszystkim =*

NonaT

zalamka nie mam tego programu chyba sie poplacze:(

eellzzaaaa

podałam link ten program rozłożyli na 7 części jak chcesz to moze obejrzyj na youtube. pozdrawiam was :)

NonaT

nie nie, chodziło mi o "Biografie: ..." ostatnio oglądałam np. o Leonardo di Caprio... więc mam nadzieje, że o Johnnym też wkrótce będzie... :)

eM_Barrie

'Jak dobrze być...[i tu jakaś znana gwiazda]'? Tak, mogliby zrobić coś takiego o Johnnym. 'Jak dobrze być Johnnym Deppem' jak dla mnie brzmi świetnie.

NonaT

ooo... to też jest niezłe, noo...!
:) :) :) :) :)

eM_Barrie

oo szkoda..bo nie mam tego programu a z angla nie jestem na tym poziomie żeby stamtąd większość zrozumiec..:(

NonaT

Jak będzie jeszcze jakiś program o Johnnym to piszcie :D A dziś będę oglądać oczywiście :D Teraz leci o Willu Smith, a jeszcze pół godzinki i spadam oglądać.

Nieaktywny_2

heh szkoda,że nie mam możliwości tego oglądnąć w polskiej wersji. oglądałam juz to dawno,ale w oryginale, właśnie w częściach na youtube. tylko,ze niestety bez napisów,wiec nie wszystko rozumiem,ale i tak bardzo mi sie podoba. fajny dokument..z mnóstwem szczegółów:)