Dla ciekawych, jutro na programie E! o godzinie 20:50 będzie taki program o Johnnym "THS". O tym jak zaczynał itp. Ja już to oglądałam. Polecam.
Na nim lecą takie duperele z życia gwiazd i praktycznie to caly czas sie to obraca w takim toku. Jak ktos na Cyfrowy polsat to to jest chyba na 35 :)
Ach, cudownie! Dzięki wielkie :) Na pewno obejrzę.
Czekam też ze zniecierpliwieniem na to, kiedy na TVN Style będzie jego biografia...
nie THS czyli True hollywood story. na youtube jest rozłożone na części.
http://pl.youtube.com/watch?v=_KcNdnD21hY
oj, kurde sorka nie skumałam to nie do mnie, mam dziś kiepski zapłon :( no ale podałam link dla tych którzy tego kanału nie maja :)
podałam link ten program rozłożyli na 7 części jak chcesz to moze obejrzyj na youtube. pozdrawiam was :)
nie nie, chodziło mi o "Biografie: ..." ostatnio oglądałam np. o Leonardo di Caprio... więc mam nadzieje, że o Johnnym też wkrótce będzie... :)
'Jak dobrze być...[i tu jakaś znana gwiazda]'? Tak, mogliby zrobić coś takiego o Johnnym. 'Jak dobrze być Johnnym Deppem' jak dla mnie brzmi świetnie.
oo szkoda..bo nie mam tego programu a z angla nie jestem na tym poziomie żeby stamtąd większość zrozumiec..:(
Jak będzie jeszcze jakiś program o Johnnym to piszcie :D A dziś będę oglądać oczywiście :D Teraz leci o Willu Smith, a jeszcze pół godzinki i spadam oglądać.