Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ludzie, czy każdy z fanów Deppa lubi Edwarda Nożycorękiego???
Jeżeli tak, to za co wy go wogóle lubicie??
I wytłumaczcie mi, jak można lubic przedmiot????
Większość z was pisze: chciałabym się nim zaopiekować, mogłabym go wziąc do domu itp.
Przecież przedmioty nie potrzebuja opieki. Ludzie, obudźcie się.

Depp grał znacznie lepsze role niż waszego Edzia.

Adrienna3

Sluchaj! Bo zaczynam tracic cierpliwosc! Bede robic tyle bledow, ile mi sie podoba, bo odpowiadajac na to, co ty piszesz po prostu wariuje i co z tego!!?? Ja, gdy patrze na wypowiedzi innych, nie bawie sie w ludzki slownik, tylko probuje zrozumiec to, co maja do powiedzenia! A ty, jesli nie masz nic sensownego do dodania, to zamilcz, a nie popisujesz sie jaka to ty madra jestes. Ty nie robisz bledow, za to wypisujesz takie herezje, ze slabo mi sie robi na sama mysl, ze ktos taki chodzi po ziemi. Uwazasz, ze ludzie sa idealni i trzeba byc idealnym, zeby miec prawo nazywac sie czlowiekiem. Wiesz co? Wstydze sie ze pochodze z tej samej rasy co ty i tobie podobni. Wiesz czego jestes psychiczna??? Jak patrze na twoje wypowiedzi mam wrazenie, ze rozmawiam Hitlerem! Jestes pozbawiona jakichkolwiek uczuc, uskuteczniasz tu jakis podzial na ludzi ( w twoim wydaniu "rzeczy") i nadludzi. Bylas na studiach medycznych??? Chcialas byc lekarzem??? Proponuje ci medycyne sadowa, bo do kontaktu z zywymi osobami sie nie nadajesz! I ty tez kiedys przestaniesz byc czlowiekiem, w twoim rozumieniu tego slowa, bo zestarzejesz sie i zapamietaj moje slowa, umrzesz w samotnosci, bo bedziesz "bezuzyteczna" i nikt nie bedzie chcial opiekowac sie "przedmiotem"!
A teraz siedz i poprawiaj wszystkie bledy w tej wypowiedzi!!!!

bellatrixnet

O! To teraz sposób pisania:

"Nie jestem katoliczką i mam do tego prawo (wolność sumienia i wyznania)"
Brakuje kropki.

"Kyoś napisał:jesteś psyhiczna - pisze się psychiczna"

1. Ktoś
2. Przed "jesteś" spacja.

"(jesteś Polakiem, i nie wieszk, jak się pisze po polsku)"
To nie jest zdanie wtrącone, więc przed "i" nie powinno być przecinka.
I "wiesz", a nie "wieszk".

"????!!!!!"
W języku polskim dopuszczane są trzy wykrzykniki. I tyle samo znaków zapytania.
Pozdro!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Świetnie Irbis! :) Tak trzymaj! :) Pozdrowionka

Adrienna3

a ja się podpisuję pod tą wypowiedź bo jest najlepsza ze wszystkich i tyle
"Irbis Jeżeli pojęcie "człowiek" oznacza kogoś takiego, jak ty to cieszę się, że nim nie jestem."

bellatrixnet

Należysz to Młodzieży Wszechpolskiej, Narodowego Odrodzenia Polski, albo innej tego typu organizacji. Jeśli nie to na pewno z takim poglądami przyjmą Cię z otwartymi rękoma.

A Twoje poglądy, nawet jeśli to tylko jest prowokacja, świadczą o poważnym upośledzeniu: socjopatii.

bellatrixnet

myślałam , że mamy tu do czynienia z przedstawicielką młodzieży wszechpolskiej.Wiara nie ma tu nic do znaczenia jeśli chodzi o to czy jest się porządnym człowiekiem czy nie .

Mr_T

nie tylko mnie twoje poglądy pasują do młodzieży wszechpolskiej . to nie może być przypadek .

Mr_T

Nie dyskutujcie już z nią. Ona poprostu chce prowokować, być w centrum uwagi.

Mr_T

Nie dyskutujcie już z nią. Ona poprostu chce prowokować, być w centrum uwagi. Jedynym skutecznym sposobem jest ignorowanie jej. Jest taką okropną osobą, że pewnie nie ma z kim porozmawiać, nie ma przyjaciół i wyrzywa się na forum.

Adrienna3

Mądrale się znalazły, ktore robią błedy ortograficzne.
Dobrze:
Nie umiecie pisać po polsku?
To moze wy nie jesteście Polakami?
Wiecie, co to słownik ortograficzny?
Dobrze, każdy w literze się moze pomylić, prawada?
Miało być ktoś.
Ale ludzie: nie piszcie mi o przecinkach i spacji, bo to nie ma nic wspólnego z polskim.
Ale błędy ortograficzne???
Tragedia.
Dysortograficy RAUS!!!

bellatrixnet

Sluchaj! Bo zaczynam tracic cierpliwosc! Bede robic tyle bledow, ile mi sie podoba, bo odpowiadajac na to, co ty piszesz po prostu wariuje i co z tego!!?? Ja, gdy patrze na wypowiedzi innych, nie bawie sie w ludzki slownik, tylko probuje zrozumiec to, co maja do powiedzenia! A ty, jesli nie masz nic sensownego do dodania, to zamilcz, a nie popisujesz sie jaka to ty madra jestes. Ty nie robisz bledow, za to wypisujesz takie herezje, ze slabo mi sie robi na sama mysl, ze ktos taki chodzi po ziemi. Uwazasz, ze ludzie sa idealni i trzeba byc idealnym, zeby miec prawo nazywac sie czlowiekiem. Wiesz co? Wstydze sie ze pochodze z tej samej rasy co ty i tobie podobni. Wiesz czego jestes psychiczna??? Jak patrze na twoje wypowiedzi mam wrazenie, ze rozmawiam Hitlerem! Jestes pozbawiona jakichkolwiek uczuc, uskuteczniasz tu jakis podzial na ludzi ( w twoim wydaniu "rzeczy") i nadludzi. Bylas na studiach medycznych??? Chcialas byc lekarzem??? Proponuje ci medycyne sadowa, bo do kontaktu z zywymi osobami sie nie nadajesz! I ty tez kiedys przestaniesz byc czlowiekiem, w twoim rozumieniu tego slowa, bo zestarzejesz sie i zapamietaj moje slowa, umrzesz w samotnosci, bo bedziesz "bezuzyteczna" i nikt nie bedzie chcial opiekowac sie "przedmiotem"!
A teraz siedz i poprawiaj wszystkie bledy w tej wypowiedzi!!!!

bellatrixnet

Czemu nie odpowiadasz na pytania dotyczące Twego wyznania "przedmiotów"?

sperma

Dobrze wiecie, co uważam za przedmioty.
A jakże: dzielę osoby na nadludzi i podludzi.
A chyba każdy wie, co oznaczają nastęoujące słowa.

bellatrixnet

jestes na etapie czytania filozoficznych ksiazek nietzschego? wypisujesz bzdury dziewczyno, jestes nazistowską warjatką. tepic takich jak Ty !

bellatrixnet

"Dobrze wiecie, co uważam za przedmioty.
A jakże: dzielę osoby na nadludzi i podludzi.
A chyba każdy wie, co oznaczają nastęoujące słowa."

No i co z tego?

bellatrixnet

"Nie umiecie pisać po polsku?"
Nie.

"To moze wy nie jesteście Polakami?"
Masz rację, nie jesteśmy. Pochodzimy z Sealandii.

"Wiecie, co to słownik ortograficzny?"
Także nie. Wytłumaczysz?

"Dobrze, każdy w literze się moze pomylić, prawada?"
Tak, prawada.

"Ale ludzie: nie piszcie mi o przecinkach i spacji, bo to nie ma nic wspólnego z polskim."
Dziwne... ja zawsze myślałam, że to też język polski. Dzięki, muszę o tym powiedzieć mojej nauczycielce od polskiego.

"Tragedia."
Mówisz o sobie? Wyjęłaś mi to z ust!

Floyd, uważaj zaraz doczepi się do Ciebie za błędy :)

Pozdrawiam!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Chciałabym żeby założycielka tematu w końcu się zamknęła. Po pierwsze- nie zarzucaj wszystkim obecnym tutaj, że nie są Polakami i nie znają ortografii, bo skoro Ci tak na tym zależy, to wyobraź sobie, że ja jestem Polką i z ortografii miałam piątki. Ale nie o tym jest ten temat. Potrafisz tylko wyrzucać błędy innych. A to, że dzielisz ludzi na podludzi, nadludzi i przedmioty to jest ok, tak? Wyprowadzę Cię z błędu- nie jest ok! Wydaje mi się, że to ty nie chodziłaś do szkoły, a jeśli chodziłaś to ta szkoła musiała być nieźle pokręcona,skoro teraz masz takie poglądy. I nie wierzę w to, że masz 20 lat- ja też mogę napisać, że mam 27 lat, skończone studia filozoficzne, obroniony dyplom etc...etc...etc... Nie wciskaj tu wszystkim kitu, bo tak niemyśląca, pozbawiona uczuć i współczucia...nie, nie nazwę Cię osobą...może "coś", nie mogłoby studiować medycyny. To, że nie jesteś katoliczką też mnie nie dziwi, ale nie masz w związku z tym powodów do dumy. Powiem Ci tylko- nie wypowiadaj sie więcej, bo chyba nikomu tutaj nie chce sie czytać twoich bzdurnych przekonań. Bez pozdrowień
P.S. Patrz- nie zrobiłam żadnego błędu! I czego teraz sie czepisz???

Lady_From_Burton_World

Winona, nie gorączkuj się tak, to już jest przypadek beznadziejny ;)

"nie mogłoby studiować medycyny."
No wiesz? "Krojenie przedmiotów" jest baardzo interesujące xD

Pzdr.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Wiem, niepotrzebnie sie denerwuje ;). Ale tacy ludzie budzą we mnie jedynie obrzydzenie i niechęć. Niestety :(. Pzdr!

Lady_From_Burton_World

Friedrich Nietzsche, w którym najprawdopodobniej zaczytuje się bellatrixnet , cierpiał na zaburzenia psychiczne, więc według jej definicji "człowieczeństwa", nie był człowiekiem. Wielu wybitnych artystów, psiarzy, aktorów, polityków cierpiało na różne zaburzenia, zarówno fizyczne, jak i psychiczne, a odnosili sukcesy o jakich "normalnym" ludziom nawet się nie śniło.

Eriu

Miało być pisarzy, a nie psiarzy. :) Chociaż pewnie wielu psiarzy tez cierpi na schizofrenię, czy inne zaburzenia.

Lady_From_Burton_World

To, że nie jesteś katoliczką też mnie nie dziwi, ale nie masz w związku z tym powodów do dumy.

Trochę przegięłaś . Czyli nie katolicy to niby jak powinni się czuć.
dumni czy nie

Lady_From_Burton_World

zrobiłaś to samo co założycielka tematu. podzieliłaś ludzi na katolików - tych lepszych i resztę

Mr_T

Autorka tematu pisze same bzdury. Jak można nazwać osobę niepełnosprawną przedmiotem. To jest oburzające. Znam wiele osób niepełnosprawnych, które na pewno są osobami o wiele bardziej wartościowymi niż ty.

Kim_Boggs

No własnie idiotko: katole nie sa lepszymi ludźmi.
Każdy ma wolność sumienia i wyznania (zajrzy sobie do Konstytucji RP lub Konwencji o Prawch Osobistych, Obywatelskich i Politycznych).
I nie życze sobie, żeby ktoś nazywał mnie ,,czymś'' i nazistką.
Ideologię nazistowską mam głeboko w du.pie.
Podobnie jak kaleki (z których społeczeństwo nie ma użytku, a co najwyżej wydatki i problemy).
Idźcie oglądać Waszego Edwardka Nożycorękiego.
Tego kalekę (przeciez nie przeszkadzaja wam tacy ludzie (?))

bellatrixnet

Ty sobie nie życzysz, nie rozśmieszaj mnie.

bellatrixnet

Wow
Widze ze dzieje sie tu cos interesujacego. Mianowicie jakas kompletna ignorantka probuje wmowic swiatu swoje racje na temat kalek, przy okazji zaglebiajac sie w drugie, przez nia wlasne i wymyslone, przeslanie filmu.
Co ja mam do powiedzenia w tej sprawie. Mianowicie, szpinak jest dosc niesmaczna dla malych dzieci roslina, jednakze z czasem, zaczynamy doceniac jego smak i aromat.

Dziekuje za dostarczenie rozrywki.
Mamy tu zywy dowod, na to, jak latwo swoimi wlasnymi wypowiedziami sie osmieszyc <nie potrzeba do tego NAWET drugiej, sarkastyczno-ironiczno- zlosliwej osoby>.
Pozdro dla Spermy- luz.

bellatrixnet

"I nie życze sobie, żeby ktoś nazywał mnie ,,czymś'' i nazistką."

Och jej. Można się zachlastać ze wzruszenia. A niektórzy, wiesz, nie życzą sobie np. żebyś nazywała ich przedmiotami ;*

My, beznadziejne idiotki, pójdziemy oglądać Edzia, a Ty, AMEBO BEZ PSYCHIKI, idź sobie głosić swe sadystyczne poglądy i szukaj takich, którzy Cię poprą - gdyż, jak może nie zauważyłaś - tu niczego nie osiągniesz.

(P.S. W pierwszym zdaniem przed "idiotko" powinien być przecinek.)

sperma

zdaniu*

bellatrixnet

"No własnie idiotko: katole nie sa lepszymi ludźmi."
Po pierwsze niektórzy nie chcą być przezywani.
Po drugie, właśnie uraziłaś katolików mówiąc "katole"

"I nie życze sobie, żeby ktoś nazywał mnie ,,czymś'' i nazistką."
Ty nie chcesz być nazywana "czymś", ale innych określasz mianem "przedmiotów".

"Idźcie oglądać Waszego Edwardka Nożycorękiego."
Ok.

"Tego kalekę (przeciez nie przeszkadzaja wam tacy ludzie (?))"
Nie, nie przeszkadzają. Ale Ty raczej tego nie zrozumiesz/

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Nie chodziło mi o to, że katolicy są lepszymi lub gorszymi ludźmi, ale jeśli ktoś w nic nie wierzy(a tak ma zapewne założycielka tematu) to chyba jest trochę nie ok? A zresztą, ja nie nazwałam ludzi innej wiary bezwartościowymi, pustymi i niepotrzebnymi przedmiotami, wiec do kogo te pretensje? Ja przynajmniej nie dziele ludzi na przedmioty a swoim zdaniem nikogo nie uraziłam

Lady_From_Burton_World

I to ja nie życzę sobie być wyzywana od idiotek! Idiotko to sobie możesz mówić do swoich koleżanek

Lady_From_Burton_World

"Nie jestem dzieckiem, mam już 20 lat"

W takim razie powinnaś się wstydzić, że "dzieci" muszą tłumaczyć Ci zagadnienia, które są poruszane w podstawówce...

L_M

Takie wartosci wynosi sie z domu i jesli ktos ma jakiekolwiek uczucia i troche rozumu, to sam dochodzi do powyzszych wnioskow.

Astartte

Też prawda, ale jak ktoś nie ma domu, uczuć czy rozumu to zostaje jeszcze szkoła. Chociaż w tak beznadziejnym przypadku to pewnie niewiele pomoże...

L_M

to jest już tak beznadziejne, że aż śmieszne #___#
i sądzę, że padły tu już tak mocne argumenty, że na twoim miejscu założycielko tematu już bym sobie odpuściła i schowała się znowu w swoim wyimaginowanym świecie w którym wszyscy cię kochają i nie jesteś odepchnięta przez społeczeństwo (bo wg. mojej teorii to właśnie to cię spotkało i mam gdzieś czy to prawda czy nie) nie odp. na moje pytanie które ci już dawno temu zadałam usprawiedliwiając się, że to nie moja sprawa, a więc dałaś mi tym samym prawo do tego bym mogła stwierdzić że to pradwa że któryś z opiekunów nie dbał o ciebie i nie zaszczepił w tobie NORMALNYCH ludzkich zachować tj. współ odczuwania i szacunku, a przede wszyskim szacunku
bo milczenie jest akceptacją tego co się dzieje...

użytkownik usunięty
aga_113

Do założycielki tego tematu:
Twoje poglądy są chore. Na zarzuty innych nie potrafisz odpowiedzieć w żaden sensowny sposób więc wytykasz im błędy ortograficzne lub stylistyczne. Dzielisz ludzi na LUDZI i przedmioty, nie wiedząc nawet, że tym samym zapisujesz sie do tej drugiej, bardzo wąskiej grupy. Nie chodzi jednak o sprawność lub niepełnosprawność, ale kompletne pozbawienie uczuć. Wypraszasz sobie obrażanie Ciebie a robisz dokładnie to samo. Wiesz co to tolerancja? Współczucie? Szacunek? Słyszałaś o czymś takim jak pomoc? Dobre wychowanie? Musiałaś przeżyć naprawdę głęboka traumę i upokorzenie,skoro teraz jesteś tak bezduszna. Przestań wyzywać innych od idiotek, katoli, głupków, etc... a zrób coś dla dobra innych i przestań wygadywać takie wierutne bzdury!

Ja mam tylko jedno pytanie. Czy gdyby jakikolwiek mężczyzna odważyłby mięć z Tobą dziecko (ta sytuacja jest oczywiście czysto teoretyczna ponieważ nie sądze, żeby jakikolwiek facet pokochałby Cię tak, żeby pójść z Tobą do łóżka) i urodziłoby Ci się dziecko niepełnosprawne (lub jak wolisz "przedmiot")to co wtedy byś z nim zrobiła?

owadodestruktor

Jakis czas temu, gdy ta rozmowa dotyczyla jeszcze Edwarda, szanowna zalozycielka probowala znalesc jakis argument, przemawiajacy za swoimi pogladami, powiedziala cos w stylu "Co, chcielibyscie wychowywac uposledzonego?? Jaki mielibyscie pozytek z kaleki???" Ta osoba uwaza sie za inteligentna. Blad. Inteligetny czlowiek nie zadaje takich pytan, bo odpowiedz na nie zna kazdy, kto posiada chocby odrobine inteligencji i uczuc. Nie. Nikt nie chcialby zeby dziecko, ktore mu sie urodzi bylo uposledzone, bo kazdy pragnie dla swoich bliskich szczescia i zdrowia, ale jesli jednak cos takiego staloby sie to kochalby to dziecko mimo jego choroby i otaczal troska. To bardzo trudny temat, ale nie ma z kim o tym dyskutowac i tak tego nie zrozumiesz. Nawet powierzenie ci opieki nad chomikiem, byloby karygodne i jak podejrzewam, dla chomika, fatalne w skutkach :|

Astartte

Co bym zrobiła, gdybym urodziła niepełnosprawne dziecko??? Każdy, kto myśli logicznie, powinien znac odpowiedź: oddałabym do domu dziecka.

A ateista też człowiek, i ma prawo nie wierzyć w Boga.
Lepszy ateista niż katol.
Według Biblii, niektórzy ludzie żyli 800 lat, węzę rozmawiają............
Anormalność totalna.
A co do przedmiotów: każdy wie, co to jest przedmiot.
To coś, co nie czuje, nie oddycha, nie mówi itp.

bellatrixnet

A co do opieki nad zwierzętami: mam psa i daje sobie spokojnie adę, więc nie mów mi, że opieka nad jakimś zwierzęciem, byłaby fatalna w skutkach.
Wystarzy tylko obroża szokowa, i już nie ma problemu, moi inteligentni (?) ludzie.

bellatrixnet

Oddałabyś własne dziecko??? Przecież to nie jest ważne, czy jest ono sprawne czy nie, to schodzi na drugi plan! Ty naprawdę nie jesteś normalna, albo kompletnie pozbawiona uczuć! TO TY JESTEŚ PRZEDMIOTEM bo nie czujesz chyba nic!!! I nie pisz, że ateiści są lepsi od katolików, bo to już sprawa własnego sumienia, ja wole w coś wierzyć

bellatrixnet

Na początku myślałam, że to chora prowokacja. Teraz zaczynam w to wątpić...

"ateista też człowiek"
A jeżeli jest upośledzony? :P

"Co bym zrobiła, gdybym urodziła niepełnosprawne dziecko??? Każdy, kto myśli logicznie, powinien znac odpowiedź: oddałabym do domu dziecka."
W takim razie ja nie myślę logicznie. Może dlatego, że nie jestem człowiekiem...

"A ateista też człowiek, i ma prawo nie wierzyć w Boga."
Tak, ma. A katolik MA prawo wierzyć.

"Lepszy ateista niż katol."
Znowu obrażasz inne osoby, mimo że Ty nie chcesz być obrażana.

"A co do przedmiotów: każdy wie, co to jest przedmiot.
To coś, co nie czuje, nie oddycha, nie mówi itp."
Sama sobie przeczysz. Osoba upośledzona oddycha i czuje. Chociaż nie! Przepraszam! Jest jeden wyjątek - Ty nie czujesz.

Pozdrawiam!

bellatrixnet

Ej nie piszcie tyle, bo ja tez chce jakas FAJNA odpowiedz, NOOOOO <tonem rozwrzeszczanego dzieciaka, ktory nie dostal wymarzonego KLOCKA LEGO>.
Czy to sa jakies gotowane jajka?

Cyanide

Cyanide - chyba jesteś upośledzony/na.
A przynajmniej twoje opinie wskazują, na twój bardzo niski poziom IQ.
A, ja nie jestem przedmiotem, tylko czlowiekiem - myślę, czuję, mówie, oddycham.

bellatrixnet

Napisałaś, że niektórzy ludzie w Bibli mieli po 800 lat. W Bibli im więcej ktoś miał lat tym bardziej był posłuszny Bogu, a pozatym Pisma Świętego nie można brać na poważnie (chodzi mi o fakty w Nim zawarte). Trzeba być na tyle inteligentnym, aby znaleźć i zrozumieć przesłanie.

bellatrixnet

Gdybyś "czuła" nie napisałabyś tego: "oddałabym do domu dziecka."

bellatrixnet

Mogę powiedzieć tylko jedno:
Wstydzę się, że jestem człowiekiem...*

Pozdrawiam!

*Kurt Cobain

bellatrixnet

JEZUS!
Dostalam odpowiedz! Jaka cudowna. Powiesze sobie ja na scianie nad lozkiem i bede ja kontemplowac kazdego dnia. KTOS Z TAK WYSOKIM POZIOMEM IQ, wysnuwajacy dojrzale i przemyslane wnioski, powiedzial cos na moj temat- jestes niesamowita.

WAL SIE MLOTEM PO GLOWIE.

Cyanide

Myśle, że powieszenie tego na ścianie to za mało. Zrób sobie fototapete.