Ludzie, czy każdy z fanów Deppa lubi Edwarda Nożycorękiego???
Jeżeli tak, to za co wy go wogóle lubicie??
I wytłumaczcie mi, jak można lubic przedmiot????
Większość z was pisze: chciałabym się nim zaopiekować, mogłabym go wziąc do domu itp.
Przecież przedmioty nie potrzebuja opieki. Ludzie, obudźcie się.
Depp grał znacznie lepsze role niż waszego Edzia.
No to gratuluję! Jestem dumna i z Nas(w końcu także nasze wypowiedzi się do tego przyczyniły) i z Ciebie :). To miło, że po raz kolejny obejrzałaś Edwarda. Jak wrażenia?
Ryczałam na samym koncu...........
Po raz pierwszy p0łakałam na jakimś filmie....
Poza tym, mimo, ze to film, zrobiło mi się żal Edwarda - tych odzywek do niego itp.
o_O coś mi tu nie gra i śmierdzi...........najpierw takie nieludzkie wypowiedzi, teraz takie wszystko sweet....kobieta po 18 (jak dobrze pamiętam o_O) i po jakiejś tam skzole i takie coś?e....
Przede wszystki: pisz normalnie.
A po drugie: to twoja sprawa, czy wierzysz, czy nie.
Ja cię nie zmusze do uwierzenia.
Ale ktoś może zmienić zdanie - zawsze.
Być moze ty również je kiedyś zmienisz.
wydaje mi się, że po prostu nie zrozumiałaś tego filmu. Obejrzyj go jeszcze raz albo dwa i przemyśl, a potem wypisuj takie głupoty. poza tym, mamy prawo lubić to, co chcemy. Jak można lubić przedmiot? Oczywiście Edward nie jest przediotem, ale wytłumaczę Ci, jak można to zrobić. Miałas na przykład misia, kiedy byłaś młodsza, niż jesteś teraz? Albo masz może ulubioną bluzkę? Spodnie?
Czy ty nie umiesz czytać??
Czy ty nie widzisz, ze własnie niedawno oebjrzałam film, przeanalizowałam wszysto dokładnie i jednak ZMIENIŁAM moje poglądy na temat Edwarda???
Umiesz czytać ze zrozumieniem???
Może i nie straszne, ale może wkurzać, bo ona to już któryś raz powtarza...
Ja jak oglądałam Edwarda po raz pierwszy, to ryczałam na samym końcu, wtedy, jak ta babcia opowiadała wnuczce, czemu sądzi, że Edward nadal żyje...
P.S. "Tylko krowa nie zmienia zdania" - tak jakoś mi się skojarzyło ;D
A ty nadal jeszcze tutaj wchodzisz z tym nickiem???
Beznadziejnym, oczywiście.
Podobno nie moze już znieść moich postów.
Więc po co na nie odpowiadasz???
No, wchodzę tutaj z tym nickiem, mimo że miałam problemy natury fizjologicznej po tym, jak powiedziałaś, iż jest beznadziejny. Tak się bałam Ciebie. Och, mamo, jak. Ale jednak wchodzę, nie wiedzieć czemu.
Ależ mogę znieść Twoje posty, teraz już zmieniłaś zdanie, jesteś super i Cię kocham. Nic do Ciebie nie mam, słodziaczku ;*
dobra, przeprazam bardzo za moją pomyłkę, bellatrixnet :) ^^ Ale wiesz, jak tak czytam te twoje posty, to myślę, że ta waleriana to nie najgorszy pomysł xD
Tak, sama ją sobie weź, ja nie jestem nienormalna.
Więc juz lepiej nie wchodź (to do poprzedniczki).
Waleriana nie jest dla nienormalnych. To tylko na uspokojenie, wiesz? Taka mała buteleczka, a w środku jest taki płynik, i on tak śmiesznie chlupie i możesz go troszkę zażyć! fajnie, prawda? x) eeextra ^^
Wiem, co to jest.
A teraz kieruję to do was, do inteligentnych ludz: co dla was jest przedmiotem???
Przekonam się, jak błyskacie inteligencją.
omg! a ponoć czytałaś WSZYSTKIE wypowiedzi o_O? może przeczytaj je jeszcze raz to znajdziesz odpowiedź
Dobrze ze zmienilas zdanie, dobrze ze przemyslalas, ja na Edwardzie tez plakalam, naskoczylam na Ciebie ostatnio, bo nie wierzylam w tak szybka przemiane. Wszystko pieknie i uroczo i happy end.
Jesli chcesz poznac odpowiedz, to mysle, ze juz nikt tu nie musi pisac przemowien, bo ten temat ma 4 strony i jak dla mnie, zostalo tu juz wszystko powiedziane.
A ja mam odpowiedź. To co nie jest człowiekiem, zwierzęciem, rośliną, zjawiskiem atmosferycznym jest przedmiotem :)
Wiecie co, ja wam radzę poczytać słownik języka polskiego troszkę, bo widzę że słabo u was z posługiwaniem się pojęciami ;)
Aha i czego można wymagać od fanki panny Watson ;>? <wiem, jestem bezczelna- pozdro 64636637>
NIE, druga czesc postu byla do zalozycielki tematu, która cudem się nawróciła i wszyscy tutaj sobie schlebiają jako by byli cudowtwórcami ;)
Tak, tak. Za to ty najmądrzejszy/najmądrzejsza. O czym świadczy chociażby twoja wypowiedź. Wysoko rozwinięta kultura osobista i szacunek do innych, a przy tym niespotykana skromność - tylko pogratulować. Pozdr!
Uhhh... to po prostu była kolejna osoba, która nie wiedziała, co napisać, więc palnęła cokolwiek dla zasady... Pozdr.
"Edward D Wood" ty chyba na siłę chcesz sie z kimś pokłócić? Jeśli tak to napisz to wprost, ok? Bo ja w wolnej chwili chętnie poprowadzę taką bezowocną dyskusję od tak- żeby sie powyzywać. Albo mam lepszy pomysl.- urządzimy konkurs- kto zna najwięcej przekleństw, hmm? Myślę, że bezapelacyjnie wygrasz. Pamiętaj- jesteśmy do twojej dyspozycji.
P.S.Twój nick i zdjęcie świadczy o tym, że lubisz Deppa i Eda Wooda- no chociaż w tych dwóch rzeczach się zgadzamy, dobre i to :)
sperma kobieto zamilcz....
a z Tobą Winona kłócić się nie będę, właśnie dlatego że lubisz Deppa i Ed Wooda
to wszystko dziękuje
No cóż, ktoś musi spełniać rolę forumowego klauna i ignoranta. W tym wypadku jest to użytkownik 'EDWARD D. WOOD'--> gratulacje.