Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Za piękny może nie jest, ale aktor z niego kapitalny. Widziałam sporo filmów z jego udziałem i w każdym był niesamowity:)

_babe_with_Brain

No jasne, że aktor jest niesamowity. Również uwielbiam filmy z nim.

Ale dlaczego twierdzisz, że nie jest za piękny? ;>
Johnny uchodzi za najseksowniejszego i najprzystojniejszego faceta wszech czasów. ;p
Jest bożyszczem wieeeeelu kobiet.
(nie mówię tutaj o młodych siksach - nastolatkach).

Claudes

Każdy ma inny gust. Może akurat jej się nie podoba :). To jak z Wentworthem Millerem- niby tylu dziewczynom sie podoba a mi coś w nim nie pasuje. Chociaż porównywać Johnnego i Wentyla to jak niebo i ziemia ;). A co do Johnnego- rzeczywiście aktor rewelacyjny!

Lady_From_Burton_World

Mi zawsze ludzie powtarzali że mam dziwny gust co do facetów...;D Najbrzydszy nie jest, ale widziałam ładniejszych;) Może poprostu za stary jak dla mnie?;D

_babe_with_Brain

Johnny Depp najlepszy aktor jakiego widziałem w każym filmie w każdej roli się odnajdzie super gośc. Obejrzałem z nim już sporo filmów i wszystkie są świetne nawet nieco zabawne jak np.Las Vegas Parano:)

BraVe_3

"wszystkie są świetne nawet nieco zabawne" ??? Brawo, cóż za głęboka analiza filmów (sporej ilości za jednym razem w dodatku) z udziałem aktora tego.
Głosuję za cenzusem wieku na Filmwebie. Ktoś jeszcze jest za?

karaiby

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii w taki sposób, w jaki mu sie to podoba. Nie zawsze trzeba wypisywać szereg argumentów. I nie uważam wcale tego cytatu za głupi lub dziecinny. Poprostu, krótko i na temat.

Lady_From_Burton_World

"Po prostu" pisze się oddzielnie. Ty nie uważasz, ja owszem. Czy twierdzę, że nie ma prawa? Ma, podobnie jak ja i Ty i nawet inni.
Nadal jednak twierdzę, że cenzus wieku nie byłby takim głupim pomysłem. I nie było to akurat ściśle związane z postem Rexia czy jak mu tam, ale tak ogólnie.

_babe_with_Brain

A wiesz, Karaiby, że jeśli się wymienia osoby, to siebie zawsze wymienia się na końcu? Taka zasada kultury osobistej...
Wiesz, czemu uczepiłam się takiego drobiazgu?
Bo ty robisz to samo z Blue Angel i Rexem. (przepraszam, jeśli się w nicku pomyliłam).
Ja również uważam, że jego wypowiedź nie jest na poziomie dziecinnym. Po prostu wyraził swoje zdanie w sposób prosty i jasny!
A co do ograniczenia wiekowego: niektórzy twierdzą, że dzieci na forach internetowych, portalach czy chatach powinny być jak najszybciej wyplenione. Starszacy w kółko wywyższają się za nie wiem co. Ale czasami niektóre 13latki popisują się większą inteligencją czy zdolnością prowadzenia normalnej rozmowy niż jakiś 18 latek.
Ograniczenia wiekowe są zbędne, bo taki ktoś poda błędną datę urodzenia i dalej będzie spamować! Różnica? Wypleniać powinno się tych, którzy wypowiadają się w sposób wulgarny, całkowicie bezsensowny, sprzeczny z regulaminem. Dlaczego cierpieć mają ci porządni, nie przeszkadzający nikomu? Nie rozumiem tego.

Pozdrawiam. :)

Claudes

?? Ja, ja, ja, ja.
Tak, zgadzam się- siebie wymienia się na końcu.
Proszę bardzo- czepianie się drobiazgów jest dużo ciekawsze niż "normalna rozmowa", jak ją nazywasz.
Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale generalnie 13-latki niewiele mają do napisania ciekawego (przynajmniej dla mnie). Też ubolewam nad faktem, że ograniczenia łatwo obejść.
Czy napisałam gdzieś, że nie powinno wypleniać się wulgaryzmów itd. ?
Mnie przeszkadzają wszyscy, których głupota jest wielka i którzy wypierają się jej. Nawet jeśli są porządni.

karaiby

O, i tutaj popieram. Mniej-więcej.
Zgadzam się, że na stosie powinno się spalić dzieciaki, które piszą byle co; pierwszą lepszą rzecz, która im wpadnie do głowy, robiąc przy tym po 2000 błędów w jednym zdaniu.
Ale uważam, że nie powinno się czepiać ludzi za nic. Moim zdaniem więcej jest zaśmiecających różne fora dzieciaków, które podostawały na komunię komputery i po prostu nie mają co z nimi robić. No bo czym może się popisać 8-11 latek? Z 13,14latkiem da się jeszcze pogadać. Oczywiście nie ze wszystkimi. Istnieją takie przypadki chodzące po ziemi, że naprawdę...Żal za tyłek ściska.

Ograniczenie wiekowe jest całkowicie bez sensu bo:
Po pierwsze - jak już stwierdziłyśmy "dzieci Neostrady" i tak podadzą fałszywy wiek;
Po drugie - to niesprawiedliwe względem tych porządnych. Nie można ludzi oceniać po innych, niezbyt elokwentnych w rozmowach. Obojętnie, czy przez internet czy w realnej konwersacji. Jeden poziom. Jest dość dużo nastolatków, którzy popiszą się czymś więcej niż samym: "Elo, co u ciebe slychac mala" (specjalnie napisane z błędami). Ostatnio miło mi się rozmawiało na GG z jakimś chłopakiem -ot, zwykła wymiana zdań. Myślałam, że ma te 16,17 lat. Zaglądam w katalog publiczny, a tam mi wyskakuje że ma 13 lat. Dla pewności, pytam się o rocznik. "'94". No zdębiałam po prostu. To zażartował, to wymieniliśmy się poglądami muzycznymi...

Claudes

No aktor spoko podobno mocno się wczuł w rolę Jacka Sparrowa