Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 718 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiecie czasem czy w jakichś gazetach nie będzie coś o Deppie? :* Przeczytałam już chyba wszystkie ciekawostki i wywiady w NeCie jakie były możliwe... :D Prosze Odpiszcie!!!
A tak wogule to mam jeszcze jedno pytanko, ale nie związane z Deppciem! Czy można jakoś zmienić nazwe profilu, bo ja nie mam już 13 lat i chciałabym to jakoś zmienić... :D Pzdr. i prosze o udzielenie pomocy... :D

Punky_3

Wszystko byle nie ,,Deppciem!!!''
Okej,w Bravo girl jest jakis wywiadzik za 2 tyg?a moze 1 w kazdym razie jest..
Kliknij u gory w swoj profil,cos tam o danych i edytuj swoje dane...pozdr

Bodysnatchers

Eee profil swoj,ustawienia,edytuj swoje dane...
Pozdrawiam!;p

Bodysnatchers

thx :* A czemu wam się tak to zdrobnie wszystkim nie podoba? No dobra to może być Depp... :D

Punky_3

No nie wiem mi sie jakos nie podoba...kojarzy mi sie z fankami zaca efrona co pisza np.
oo aaa moi drodzi fani!
nash koffany Zac trafil d szpitala...itd..
Ogolnie to mi sie nie podoba,oczywiscie to tylko moje zdanie:)

Bodysnatchers

Blee... Nie mów mi o Zacku (czy jakoś tak) bo zwymiotuję... No jeśli to zrobnienie ci się kojarzy z jego Fankami to już całkiem przestaje tak Deppa nazywać... :D Grr.:D
Ps. Pzdr. Wszystkim!

Punky_3

To jest normalny facet i nazywanie go "Deppciem" jest po prostu żałosne. Nie wiem skąd biorą się tacy ludzie? ;|

AsRaindropsFell

Z jednej strony normalny a z drugiej nie... :D Dobra sory, już go tak nie będe nazywać! Pzdr.
Ps. Fajna miniaturka... :D

AsRaindropsFell

Im no Good wreszcie dokładnie to zdefiniował/a ;))

kamilakamila

swoją drogą nie wiem, czy ktoś tu nie usiłuje zrobić sobie z Deppa gwiazdki typu Zac Efron czy coś <lol2>

AsRaindropsFell

bo mi się to właśnie w ten sposób kojarzy :)

a że mam fajną miniaturkę to dzięki i wiem. w końcu to logo wielkiego zespołu więc musi być fajna :)

AsRaindropsFell

Wielkiego zespołu no i w sumie troche związanego z Deppem. W końcu Richards grał ojca Jacka Sparrowa (Deppa) w Piraci z Karaibów : Na Krańcu Świata. A z tym Efronem nie przesadzaj bo w życiu bym nie chciała zrobić z Deppa takiego... (yh.. jak to coś można nazwać?)
Pzdr.

Punky_3

właśnie nie używajcie zwrotów typu: 'Deppcio' bo mi również kojarzy się z 'gorącymi 13 sto letnimi' fankami Zacka: mÓj KoChAnY ZaCk Je$t NaJbArDzIeJ sExY bleeee... ;)

strawberryfield

No dobra widze, że mnie tu nikt nie lubie, wręcz wszyscy mnie nienawidzą, więc znikam stąd. Nie będę wam głowy zawracać! Bye Bye...

Punky_3

o żal..................................................... :/

Punky_3

w gazecie Viva jest artukuł o Johnnym( nie długi, ale jest). Pisza o jego dawniejszych problemach uzywkami itp.

lawa_3

oo a możesz mi powiedzieć na której stronie albo w którym artykule? bo mam Vive ale nie wpadło mi jeszcze w oko nic o Johnny'm :)