Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Gdyby Johnny Depp nie był chłopakiem Vanessy , to kto by zwrócił na nią uwagę ? Kto by wiedział , że wogóle istnieje taka piosenkarka?

BRILLANTE

Ja bym wiedziała. I chyba pomyliły ci się fora...

BRILLANTE

Ja bym wiedziała.

Terpsy

Ja ogólnie nie słucham takiej muzyki i nie znam połowy piosenkarek nawet nieco popularniejszych.

Unphersie

Co to za jedna?

Nowoczesna_bielizna

Vanessa stała się sławna w 1986 roku, po nagraniu "Joe le taxi", a Johnny, z całym szacunkiem dla Niego rozpoczął na poważnie swoja karierę około 1990 roku, po występie w "Beksie", więc to ona była pierwsza znana i naprawdę nie potrzebowała Deppa do tego, by stać się osobą publiczną.

BRILLANTE

W Europie był wielki bum na nią lata świetlne przed tym jak poznała Dżonego, pół świata nuciło Żula w taxi z czego Francja najgłośniej. Potem dostała Cezara za rolę w Noce Blanche, modelowała dla Chanel i każda szanująca się nastolatka wiedziała kim jest Vanessa Paradis, a ty się pytasz czy ktoś by wiedział że ona istnieje? 0.o

_bateman

wydaje mi siię , że w Polsce nie byłaby tak znana jak jest teraz . pozatym jej kariera nie nabrała by takiego temapa

BRILLANTE

że co? Vanessa nie jest znana z tego, że jest partnerką Deppa, tylko dlatego, że jest piosenkarką..

BRILLANTE

Kochana Brilante chyba za krótko żyjesz jak wypisujesz takie bzdury. :)))

BRILLANTE

XDDD
I co z tego, że nie była znana w Polsce? To jakieś nowe centrum świata?
Chryyyste, masz taki mały mózg, dziecinko. I do tego jeszcze pusty.

Gehenn

To że w Polsce nie była popularna (i teraz też nie jest) nie znaczy, że nie była znana. Stwierdzenie, że nie była znana w Polsce i dlatego nie była znana na świecie to zupełnie jakbyś powiedziała, że Van nie jest znana na świecie, bo nie znają jej w twoim domu.

BRILLANTE

Ona była w Polsce znana! Moja mama mi mówiła, że ją znała jak ona zaczynała;p

Coco_Choco

W moim domu była znana, a jak z resztą Polski to nie wiem i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, czy Vanessę znali ludzie z kraju, w którym Doda i Feel są "gwiazdami" (spotkałam się tez z określeniem artyści, ale popełniłabym grzech i to ciężki nazywając ich tak).

BRILLANTE

jest i była jedną z najbardziej znanych francuskich piosenkarek. moi rodzice mają jej pierwszą płytę a właściwie kasetę, więc nie mów, że nikt nie wiedział o jej istnieniu

gosia2326

To fakt, we Francji na pewno jest bardzo znana, w Polsce na pewno dużo mniej ale nie można powiedzieć, że gdyby nie była partnerką Johnny'ego to nikt by o niej nie słyszał. Związek z tak bardzo znanym aktorem jak Johnny na pewno pomaga nieco w karierze, ale jednak to ona sama zapracowała na swój sukces :)

karaibka

to jest tylko moje zdanie , nie musicie się aż tak bardzo bulwersować. ale prawda jest taka , że gdyby nie to , że jest dziewczyną Johnnego pewnie nie zanałybyście jej...

BRILLANTE

A ja ją znam nie zależnie od...., więc to tez jest tylko twoje zdanie i z tym się zgadzam. :))) I się nie bulwersuje wcale a wcale .... tylko wyrażam swoje zdanie .:)))

BRILLANTE

ja tam się nie bulwersuję... wyrażam swoje zdanie :)

gosia2326

oops... trochę chyba dziwnie wyszło.

gosia2326

Tak nie wiedziałybyśmy. Masz nas, król jest nagi.

BRILLANTE

Nawet gdyby nie była jego dziewczyną to w radiu i tak by pszczali "Jo'le
taxi" i "Be my baby".

BRILLANTE

Powiem szczerze że nie słyszałam o niej jako o piosenkarce chociaż znałam jej piosenki. Pierwszy raz zobaczyłam ja w takim filmie gdzie grała czarownicę. Bardzo ją od wtedy polubiłam i na pewno nie przez Deppa bo nie interesuję się życiem prywatnym gwiazd. Ona ma w sobie ten urok. Uważam, idąc twoim tropem myślenia, że fani Vanessy poznali dzięki niej Deppa. przecież mogło tak być że ktoś o nim wcale nie słyszał lub tylko obiło mu się o uszy. Depp nie zawsze był przecież taką gwiazdą.

_aneta_

No niestety ale nie masz racji był bardzo popularny z racji tych durnych seriali i to z powodu swojego wyglądu a nie z tego jak grał . To się dopiero zmieniło po zagraniu u Tima .

MorganaBlackcat

ja tam lubię Vanesse Paradis , tak tylko głośno myślałam. Dziwi mnie tylko , że ludzie ją krytykują , że jest brzydka i tak dalej ...

BRILLANTE

Pewnie dlatego, że jej zazdroszczą. Ma co prawda, jak to ktoś kiedyś ujął "zabawne uzębienie", ale osobiście uważam, że jest światna, i jako piosenkarka, i z wyglądu.

BRILLANTE

jagby johnny nie był jej chłopakiem to z pewnościa zainteresowałby się mną jestem o wiele piękniejsza od vanessy mam piękne włosy, ciemne oczy wszystkie chłopaki mnie koooffają! no ale jak on ma żone to jego sprawa:/

tacyssup

Sądząc po poziomie twojej wypowiedzi, to by była pedofilia. :P

BRILLANTE

A ja znam dużo piosenek Vanessy Paradis i nie ma dla mnie znaczenia czy ona jest żoną tego całego Deppa czy nie! Brillant same mądre tematy zakładasz:)

tacyssup

tak tylko "myślę na głos" ale zgadzam się z waszymi wypowiedziami , że sama zapracowała na swoją karierę .

BRILLANTE

Ja nigdy wcześniej nie słyszałam o Vanessie. Dopiero jak zaczęłam interesować się Johnnym to dowiedziałam się że on z jest z nią. I nie wiedziałam ze to ona śpiewa piosenę "Joe le Taxi". Bardzo ładny utwór. Oczywiście nie twierdzę, że była nieznana, tylko że JA jej nie znałam.

BRILLANTE

Wspomnę jeszcze, że na początku lat 90. Vanessa była nazywana "nową Edith
Piaf".

Mada_gringo

Była, jest i będzie tylko jedna Edith..

paciek

Była tak nazywana? Nie no, przesadzili, Vanessie do Edith jest jednak daleko...

Lady_From_Burton_World

Powiem tylko tyle gdyby głupota i zazdrość umiały latać to ten kto założył taki temat nie potrzebowałby skrzydeł.

rrr_Angel

Porównanie Vanessy do Edith na pewno jest wygórowane, ale to w jakimś
stopniu pokazuje jaką była artystką przed związkiem z J.D

Mada_gringo

Tak się składa, że albumy nagrane przez Van przed związkiem z Deppem wcale nie były takie rewelacyjne, przynajmniej według mnie. Spośród jej płyt najbardziej lubię "Divine Idylle".

Lady_From_Burton_World

Możliwe ;]
Wiadomo jak to jest z takimi porównaniami, CNN nazwała Dodę "Królową
polskiej muzyki" ...