Znalazłam taką fajną grę. POLEGA NA TYM: Ktoś zadaje jakieś pytanie, inna osoba odpowiada i zadaje pytanie i tak w kółko;)
Jak nazywa się zespół Johnny'ego, który saportował Iggy'ego Popa??
Chyba chodziło ,,do jakiej epoki powinien nalezec?"
Do epoki romantycznych buntowników.
Pytanie: Jego ulubiony owoc?
Jaki jest Jego rozmiar buta? Ile włosów w wąsach posiada Jack Sparrow? Jaka jest średnia godzina wstawania Deppa z łóżka? Ile dni bez przerwy nosił swoja zieloną koszulę, w marcu 1994r.?
Znalazłaś? A długo ją szukałaś?
litości dziewczyno i reszta tych pozostałych, dajcie sobie już siana z tymi grami bo to żenujące i nudne jest.
I nie chrzańcie mi zaraz, że jak mi sie nie podoba to mam tu nie wchodzić bo bede wchodzić specjalnie by wam to napisać, a to jest forum Johnny-ego i to, co wy tu bazgrolicie codziennie te same pierdoły jest strasznie irytujące i ZAŚMIECA TE FORUM!
Savvy?
No wiesz jak będziesz tu codziennie wchodzić to jeszcze ktoś pomyśli, że masz jakiś problem. No bo chce ci się tracić czas tylko po to, żeby komuś poubliżac?? Sorry, ale po to jest forum, a ja lubię te ,,głupie gry" zamiast INTELIGENTNYCH I WYWAżONYCH rozmów jakie to filmy z Johnnym są ambitne, a które nie są i na które warto zwrócić uwagę i nadużywać słowa ,,kreacja aktorska". Powiem, to choć niechętnie bo może to jakoś do ciebie dotrze, że przykro mi się zrobiło jak to napisałaś. Nie wiem jaki miałaś w tym cel, chyba żeby komuś z rana dojebać.
Nie, nie szukałam długo. Przypadkiem się na to natknęłam na forum Angeliny Jolie.
To ja zadam pytanie, bo trochę bałaganu sie tu zrobiło ;).W ilu filmach Johnny współpracował z Timem Burtonem?
P.S. Osoby pokroju Anastazji radzę ignorować ;) ;P
chmmm....niby całkiem proste pytanko ale nie jestem pewna ;]
Wydaje mi sie, że 3: jeden w Los Angeles, 2 we Francji (nie wiem gdzie dokładnie) a 3 to wyspa na Bahamach....:]]
no to...ile znanych partnerek miał Johnny ? :)
Żartowałam z tym wchodzeniem by co chwile pisac to samo bo do Was to i tak nie dotrze i Wam to spływa ;) Byłoby to więc jak grochem o ściane.
Noi chyba nie za bardzo wam ubliżyłam, nawet nie wiesz jak jestem w stanie komuś ubliżyć :) Ale wy nie zasługujecie na to więc lajt, nic aż takiego strasznego nie robicie ale dla mnie to jest serio głupie.
Wolisz 'głupie gry' od rozmów? Wporządku ze względu na wiek zostaje Ci to wybaczone. (czyżby mniej niż 16?)
Zrobiło Ci się przykro? Przepraszam.
Grajcie sobie, mój post i tak nic nie zmieni, ale wiem, że mnóstwo osób sadzi to samo co ja, no ale cóż. Was- 'fanek' Johnny'ego jest widocznie więcej (patrz inne posty)
Peace ;*
Kochana oczywiście, że też lubię rozmowy, ale dlaczego nie takie gry, one są przyjemne. Uuuu, wiesz co to ja już kończę tą rozmowę, bo wydajesz się baaaaaaardzo straszna. Chyba nie żartowałaś z tym ciągłym wchodzeniem, bo ciągle jesteś na tym forum...
ODPOWIEDZ: 4 partnerki