Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Gra

użytkownik usunięty

..ale nie taka zwykła ;]

No to zaczynamy ;)

Budzisz się naprzeciwko drzwi do swojej sypialni. Twój pokój jest doskonale czysty, choć jesteś pewny, że nie czyściłeś go wcześniej.

Zastanawiasz się:
– Zastanawiam się, kto mógł posprzątać mój pokój?

Rozglądając się wokół zauważasz awokado, szczotkę do zębów i wściekłe zwierzę. Szczotka do zębów i awokado podziwiają wschód słońca, zwierzątko zaś patrzy na ciebie i cichutko powarkuje.

Słyszysz jak sąsiad z naprzeciwka gra ci na nerwach, a korytarzem na piętrze przechodzi ludzkie pojęcie.
– To tylko sen! Prawda? – myślisz sobie. Zwierzę ociera się o twoją nogę...

CO ROBISZ???
<w linku poniżej są zasady gry i jej dalszy ciąg, czyli możliwości zachowania się w zaistniałej sytuacji>

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Gra:Gra

Grałam w to. Co bym nie zrobiła i tak kończyłam martwa...i to przez makarenę...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

ale ciii... nie psuj innym zabawy ;)

Hura! Pierwszy raz ktoś całkiem nieźle mnie skrytykował i wychodzę! Ale najpierw...

...proszę Cię nie mów (nie pisz), że tu występuje jakieś większe zjawisko hipokryzji, bo w każdym założonym temacie przez nowego użytkownika (topik typu: "Johnny Depp to mój ulubiony aktor"), rozpoczynają się bezsensowne kłótnie i spory. Bez nich byłoby całkiem nudno. Każdy pisze brednie i obraża kogo chce, ale kiedy większość użytkowników przemawia przeciwko jednemu (w tym przypadku gizmo666), to chyba jest coś nie tak z nim, prawda? (lecz w twoim przekonaniu z nami). Nie uważam też, że moje "mądre" wypowiedzi są kopią innych, bo sama nie czytałam tego tematu od początku, tylko od beznadziejnej przemowy^^ gizmo. I nie musisz mnie uświadamiać o mojej ubogości językowej, naprawdę wystarczy, że moja nauczycielka od języka polskiego robi to codziennie ;) (i wolę używać "kolokwializmu", choć nie jestem gwiazdą hip-hopu, niż "prostej gwary")...

...i wychodzę <trzaskając drzwiami i z "fochem" na twarzy>!

ulterior_dreamer

no tak, tak to jest jak się wypowiada w dwóch tematach jednocześnie. POMYŁKA!! Tu miało być:

"umarłam..."!

ulterior_dreamer

Też umarłam. A w ogóle przeżył KTOKOLWIEK?

mrs_robinson

ja miałam przez chwilę złudne wrażenie, że przeżyję (bo uznałam, że wygrałam w tibie;D) ale zaraz kazali mi się cofnąc w rozwoju i zostałam uśmiercona:)

użytkownik usunięty
Alice_in_Neverland

A ja doszłam do chomików, które chcą mnie zeżreć i nie mogę nic zrobić, bo brakuje stron ;]

O, właśnie.
Ja też.
Pieprzone chomiki.

Ale przynajmniej nie umarłam...
Utknęłam w jakimś świecie chomików z drutami zamiast nóg i w kotle.
Ale żyję!

Gehenn

Mogę poszpanować?
'Tak, tak wzrok cię nie myli! Twój wynik – 76%. Wygrałeś. Nie szpanuj mi tu z tego powodu, ale tak jest. Naprawdę! Jesteś mistrzunio. Po prostu master. Możesz już przestać walić tym dżojstikiem ze złości. Serio! To nie sen! Wygrałeś! Przeszedłeś tę grę!'
Czekam na oklaski ;)

KONTO_WYLACZONE

I tak właściwie, to chyba o czymś zapomniałam. A więc: Witam.