Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na przestrzeni lat 1987-1990 jego dilerem był Izzy Stradlin- gitarzysta Guns N'Roses! Wszystko trzymane było w wielkim sekrecie, jednak Ja dotarłam do takich źródeł, do których mało kto ma dostęp. Ponadto Johnny D. w tamtych czasach bywał prawie na każdym koncercie Gunsów w LA!

Niezainteresowanych proszę o niekomentowanie!

Yoko_ono

Masz zgodę tatusia na ślub z Gryllsem :P

Lady_From_Burton_World

Co do tego postu, to czasem mi sie mozg zawiesza, przyzwyczajcie sie :)

A ja tez chce, zeby mnie Johnny kochal! Czy sa na to jakies szanse? :)

husky65

no wiesz. szanse jakieś tam zawsze som

Lady_From_Burton_World

A co was tak bulwersuje w tym ze Johny (ponoć) chodził na koncerty Guns'n'Roses??

lawa_3

Nie rozumiem o co chodziło autorowi tematu. O to że Depp chodził na koncerty Gunsów? no pewnie że chodził, przecież On sam podobna muzykę grywał - nie potrzebne tu żadne specjalne źródła są.

A kto obraża Gunsów ten chyba nie ma gustu muzycznego za grosz. Ludzie jakiej Wy muzyki słuchacie?

goslawa25

Prawdziwego POLSKIEGO rapu i dico polo, ziom.

Mada_gringo

A kto tu obraża Gunsów???

Muzyka? Queen, Beatlesi, Michael Jackson, Beyonce, Aguilera, Duffy, Danny Elfman, Nirvana... chyba jednak mam jakiś gust ;p.

Mada, twój komentarz jest rozwalający ;DDD.

Lady_From_Burton_World

Norweskie szanty! TO JEST TO!

Yoko_ono

Nie znasz się, teraz się słucha rosyjskiego techno ;P.

Lady_From_Burton_World

O ostatnio słyszałam jak Smerfy śpiewały "Umcyk, umcyk, czy z nasz ten kraj? To Stumilowy las, umcyk umcyk. Jakie smerfy taki rap, piwo to moje paliwo, a jak nie to się odpieprz, cholero. Umcyk umcyk." :) Rzeczywiście jakie smerfy taki rap, ale jak na początkujących, to dobrze im idzie :)

Tak, tak! Ruskie techno jest fajofskie! Aż mi sie przypomniały "Kanikuły....." ;p

goslawa25

a o gustach się nie dyskutuje.
soł stwierdzenie, że ktoś nie ma gustu muzycznego za grosz, bo nie słucha twojej muzyki, jest jak najbardziej gówniane.

mogę powiedzieć, że nie masz za grosz gustu muzycznego, jeśli nie słuchasz mansona. co wtedy?

Gehenn

no bo to bez sensu gadanie. każdy niech se słucha czego se chce!

radio. radio maryja.

gosia2326

Ja tam słucham wszystkiego.

Yoko_ono

no i gitara!

Gehenn

kurde w mordę jeża!

gosia2326

Ja wszystkiego nie słucham.

Nie słucham norweskich szant ;p
Rosyjskiego techno na dobrą sprawę też nie ;D.

Ale zgadzam się, że stwierdzenie "nie masz gustu bo słuchasz/nie słuchasz tego czy tamtego" jest głupie. Sama tak kiedyś myślałam, ale myliłam się...

Lady_From_Burton_World

nie nawidzę szantów. to najgorsza 'muzyka' jaka kiedykolwiek powstała!
ruskie techno.. hmmm sama nazwa aż mnie jakoś odtrąca ;P

to jest bardzo głupie.

też Wam się to zimno na mózg rzuca?? mi troszku tak ;S

gosia2326

Na mózg, na zdrowie, na wszystko!

gosia2326

Mój temat nie traci na popularności...

lawa_3

Traci... bo i tak rozmowa jest na inny temat.

Jak się tak zastanowić to nie słyszałam nigdy ruskiego techno.

lawa_3

nie twój temat tylko przy symbolicznej pomocy twojego tematu. jakbyś nie zauważył to już dawno skończyliśmy gadać o tych twoich 'źródłach', a gdzieś przecie musimy rozmawiać ;P

Paciuś! jak się cieszę, że mnie rozumiesz. dzisiaj idąc do szkoły było mi tak zimno, że przez pół miasta ciągnęłam szalik po błocie aż mi jakiś koleś uwagę zwrócił ;P o śpiewaniu na ulicy już nie wspomnę... ;DD

gosia2326

To piszcie sobie na gg! A nie zaśmiecacie jakąś ruską muza poważny temat! Pfuuuuu!

lawa_3

'poważny temat' o jaaa ;DDDD

gosia2326

Mogłaś tego tematu nie zakładać, wtedy nikt by go nie zaśmiecał, bo by go nie było ;P.

Lady_From_Burton_World

To piszcie sobie na gg! A nie zaśmiecacie jakąś ruską muza poważny temat! Pfuuuuu! hahaahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!hahaahahahahahahahhahahhaahahahha!!hahaahah ahahahahahhahahhaahahahha!!!!hahahahahah1!hahaahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!h ha!!!!hahahahahah1!hahaahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!hha!!!!hahahahahah1!haha ahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!

poważny temat?! hha!!!!hahahahahah1!hahaahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!hha!!!!hahahahahah1!hah aahahahahahahahhahahhaahahahha!!!!hha!!!!hahahahahah1!hahaahahahahahahahhahahhaa hahahha!!!!hahahaha!!hahahahhahahhaahahahha!!!!hahahaha!!hahahahhahahhaahahahha! !!!hahahaha!!hahahahahahahhahahahahaha1!!!!!!!!!!!!!!

wybaczcie, ale już nie mogłam się powstrzymać ^^

ulterior_dreamer

łelkom bak, ulterior :D

Gehenn

ha! a teraz wszyscy wstają i śpiewają.

ulterior_dreamer

Dzień-Do-Bry-Wie-Czór-Ulterior! ;DD

Czemu Cię nie było tak długo? Tyle ciekawych tematów, które przepadły w czeluściach forum... ;P

Lady_From_Burton_World

"Czemu Cię nie było tak długo?"
kurwy i chleb ze smalcem lub sex, drugs, rock and roll (jak kto woli).
"Tyle ciekawych tematów, które przepadły w czeluściach forum... ;P"
sranie w banie.

a tak na marginesie: o co chodzi z tymi zaproszeniami do **?! Czyżby z filmwebu tworzyła się cudowna nasza-klasa ^^?

gosia2326

Taaa.. a ja od 3 dni chory i w domu siedze :P

paciek

Madafaka.. to miało być pod postem Gosi ale oczywiście to FW :P

paciek

Paciuś proszę zaraź mnie (tak w miarę niegroźnie)! nie wiem jak ale zrób to ;P
też chcę siedzieć w domu !!!

paciek

Przykro mi, że nie umiecie rozpoznać ironii..
Swoją drogą musi Wam wszystkim niźle nudzić w tak piękny środowy wieczór...

lawa_3

analfabeci!

lawa_3

Lepiej książki poczytajcie!

lawa_3

Aż przykro patrzeć na dzisiejszo- tutejszą młodzież!!!

lawa_3

jak ci coś nie pasuje to zamknij oczy czy coś i już. ja tam nie wiem o co ci chodzi ale dobra każdy ma jakieś odpały.

a u mnie pada śnieg i jest już zupełnie biało! :DD

lawa_3

Analfabeci to z reguły osoby, które nie potrafią czytać i pisać, a skoro każdy z nas coś tu napisał nie może być analfabetą i mam głęboko i szeroko czy napiszesz teraz, że to była ironia, sarkazm, lub jeszcze coś innego, masz swój język to posługuj się nim poprawnie...

Dzisiejszo-tutejszą? A cóż to za nowy wytwór? I czy jak dziś minie to będziemy wczorajszo-tutejsi, czy może już wcale nas nie będzie?

Lady_From_Burton_World

Ooo widzę że ktoś tutaj prowadzi ze sobą rozmowy :D I znowu gadki o dzisiejszej młodzieży. Powszechnie wiadomo, że społeczeństwo jest coraz bardziej zdemoralizowane ale nie uogólniajmy tego do wszystkich młodych ludzi. No ale co mnie wzięło do konstruktywnych wypowiedzi? Chyba przez tą chorobę :D i właśnie Gosiu! Nie mam zamiaru nikogo zarażać. Uwierz mi, to nie jest przyjemne :P

paciek

nie to nie!!! ;P

idę spać, bo w przeciwieństwie do niektórych z tego forum (czyt. Paciek) muszę wstać o 6.00 żeby zdążyć do szkoły ;///

Paciuś, w sumie to Ci wybaczam bo robisz to dla naszego dobra ;))

dobranoc ;*** ;DDDD

gosia2326

Hihi <szczerzy się> :D ale na mnie też przyjdzie kiedyś czas ;) dobranoc :*

użytkownik usunięty
lawa_3

O Boże dopiero dzisiaj się dokopałam do tego niezmiernie intrygującego posta :P:P:P "tajne źródła" i te sprawy... dobrze, że jest rano, bo wieczorem bym już nie zasnęła z wrażeń, hahaha :)

O RETY RETY!
Trzeba coś zrobić z tym światem.
Czyńmy dobro, zabijajmy wieloryby - ratujmy plankton!

P.s Filmweb twierdzi, że jestem z Jeleniej Góry. Czadowo.

Yoko_ono

u mnie twierdzi, że jestem z olsztyna...

...i ma rację ;P

gosia2326

Wow...jestem z Warszawy...

Co prawda nie jestem, ale Fw twierdzi, że jestem, więc chyba jestem ;D.

Lady_From_Burton_World

I jak tam w stolicy?
Krowy wydojone, pole zaorane, kury jaja zniesły? :P:P

Yoko_ono

Yoko Yoko, gdzie ty żyjesz...

Krowy jaja zniesły, pole wydojone, kury zaorane.

Wszystko pomieszałaś ;D.

lawa_3

Ale fy macie naczepane f tyh muskah - trohe szacónqu dla aktora śmieciaże - ile fy macie lat????? rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzalr zal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,r zal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzalrzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rz al,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal,rzal

ridden

we are siachnięci.

Gehenn

Ohoho ile ja mam lat, to tyle nie ma odcinków "Mody na sukces" ;p, więc z szacunkiem do starszych, no! <groźny wyraz oczu>