Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na przestrzeni lat 1987-1990 jego dilerem był Izzy Stradlin- gitarzysta Guns N'Roses! Wszystko trzymane było w wielkim sekrecie, jednak Ja dotarłam do takich źródeł, do których mało kto ma dostęp. Ponadto Johnny D. w tamtych czasach bywał prawie na każdym koncercie Gunsów w LA!

Niezainteresowanych proszę o niekomentowanie!

lawa_3

''A gdy nie potrafi się niczego sensownego wymyślić, używa się czyichś słów'' - Paciek

gosia2326

ulferior dremer: Tak dokładnie zabolała was.

Paciek: Bo nic sensownego nie potraficie.

gosia2326

"Co do tych zródeł to odnosze wrażenie że poprostu zazdrościsz innym dostępu do materiałów o których nie miałaś wczesniej pojęcia - pewnie stąd ta cała błazenada. Naprawdę autor tematu nakreślił ciekawy wątek z życia Deppa."

To, że Depp brał narkotyki nie jest żadną tajemnicą, a to od kogo je kupował nie jest dla mnie niczym ważnym. Poza tym w temacie Deppa obchodzą mnie jego role, nie to co brał i od kogo to miał.

Co do inteligencji- inteligentny człowiek potrafi rozmawiać i poważnie i niepoważnie. Do tego drugiego trzeba też posiadać poczucie humoru. Ale twoje zdanie o mnie naprawdę niewiele mnie obchodzi, każdy kto zna mnie osobiście wie, że jestem inteligentna.

Lady_From_Burton_World

Rozmowa na temat poważny i niepoważny ale z sensem od którego możnabybyło się wiele nauczyc a nie na poziomie przedszkolaka o - jak ktoś wcześniej słusznie powiedział, dupie Maryjanny.

Lady_From_Burton_World

"To, że Depp brał narkotyki nie jest żadną tajemnicą, a to od kogo je kupował nie jest dla mnie niczym ważnym. Poza tym w temacie Deppa obchodzą mnie jego role, nie to co brał i od kogo to miał."

Dla niektórych powiązania Gunsów z Deppem są mniej ważne niż Deppa z Gunsami(zafilozofowałam)... Mogłabym równie dobrze umieścić ten temat na profilu Guns N' Roses(gdyż filmweb takiż posiada), ale biorąc pod uwagę popularnosć ich forum a forum Deppa, nikogo mam nadzieje nie szokuje mój wybór...

lawa_3

Czyli rozmawianie o bzdurach źle o nas świadczy? Mamy się poczuć gorsi?
No ludzie drodzy. Gdybym chciała porozmawiać na poważne tematy to zapisałabym się na kółko filozoficzne. Dla mnie ( i chyba dla wiekszości) to forum jest bardziej dla ROZRYWKI, ZABAWY, ZABICIA CZASU "W TYM SMUTNYM JAK PIZDA KRAJU"

Jeśli chodzi o informacje na temat Gunsów - okej dobra, nie wiedziałam że Depp od nich brał i szczerze to mnie interesuje najmniej. Interesowało mnie źródło ponieważ miałam nadzieję, że będzie w nim parę ciekawszych informacji od tej, a takie z chęcią bym poznała.

Tak więc apeluję: koniec waśni, koniec kłótni.

Yoko_ono

ej panie einstein, co z tymi tajemniczymi źródłami? ;O

ulterior_dreamer

Trzeba było śledzić ów konwersację...

"Nie każdy kto sieje, zbiera; nie każdy kto wędruje, staje u celu; nie każdy kto szuka, znajduje"
Al Ghazali

lawa_3

"Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu."
Miranda Bailey
"Grey's Anatomy"

Lady_From_Burton_World

Bailey jest najfajniejsza z całej załogi "Chirurgów"! :D

Mada_gringo

Nareszcie ktoś na forum Deppa kto zna "Chirurgów" ;D.

Bailey ma świetne teksty ;DD, ale moją ulubiona postacią i tak pozostanie Meredith ;).

Lady_From_Burton_World

Ale teraz o beznadziejnej porze ich emitują.. Zawsze albo zapomne, albo nie zdąże :P

Mada_gringo

A mi ta pora bardzo odpowiada, zawsze jestem w domu ;)

Lady_From_Burton_World

Ja niby też, ale jak się moja cała rodzina (która zbytnio nie lubi
Chirurgów) w sobotnie popołudnie rzuci na tv, to ja sobie tylko mogę
pomarzyć obejrzeniu serialu :P
Plus wspomniana wcześniej skleroza :P

Mada_gringo

"Lubię placki."
Johnny Bravo