Ledger i Depp zagrają razem w filmie:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niemożliwe a jednak oto dowód:
http://film.interia.pl/szukaj/news/skonczyli-film-heatha-ledgera,1073360
Wiemu. Tyle,że nie będzie im dane się poznać...ale mimo to dobrze,że ten film ukaże się w kinach jako jeden z ostatnich.Przed nami jeszcze I'm not there, TDK i wspomniany wyżej. Szkoda,że nie pokaże wiecej na co go stac. Szkoda mi chłopaka..
Na premierę trochę sobie poczekamy. Ja jak narazie z niecierplwością czekam na TDK.Strasznie jestem ciekawa jak wypadł w roli Jokera. Po zwiastunach widać,ż eposzlo mu fenomenalnie. Jak juz gdzieś to pisałam on nie tylko zagrał ale w pewnym sensie przeobraził się w grana postać. Jestem ciekawa końcowego efektu. Niech czas płynie szybciej!
To znaczy te 'czuje' nie chodziło konkretnie o mnie (ale także) tylko, ze ogolnie mozna sie tak poczuć...wiesz to wygląda tak jakby wszyscy 4 żyli, mieli pojawić sie na premierze etc...no ale cóż :(
wiem ;*
Dokładnie Cie rozumiem Anastazja...cieżko w to uwierzyć.Był takim miłym,sympatycznym i utalentowanym młodym chłopakie. Jedna chwila i go nie ma...tak poprostu...Nie był u mnie na pierwszym miejscu ulubionych ale na liście się znajdował. Ito na wysokiej pozycji. Szkoda,że odszedł tak szybko. Zdecydowanie za szybko.
Ks. Jan Twardowski miał rację wypowiadając słowa "Spieszmy się kochać ludzi,tak szybką odchodzą".
I znowu mi źle...niedługo minie 2 miesiące a ja ciągle mam w głowie obraz jego uśmiechnitej twarzy i jego niesamowite role. Jak pomyslę,że... to ciezko w to uwierzyć.