Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
alynka_xD

Winona, kolejny dowód na to, że masz dziewczyno talent:)

Majus_5

Nie powiem, piękne bo to mało powiedziane, wspaniałe też , fantastyczne - to by było kłamstwo...
To jest OSZAŁAMIAJĄCE!!!;)

Madame

Nie mogę pisać na gg coś mi się znowu zepsoło!! Ej wiecie co u mnie burza jest hahahaahah!!

Ulcia_6

tak o tydzien temu śnieg później słonko burza i deszcz i grad hahahaha!! ostro!! nie

Ulcia_6

a u mnie pada deszcz a ja jem sobie winogrona xD

ana89

u mnie lało przed chwilą, a teraz się uspokoiło;)
widzę, że tempo na fw troche się zmniejszyło...i to chyba dobrze;))
pozdr;PP

użytkownik usunięty
kamilakamila

Za to na gg nie wyrabiamy :P

Świetny wierszyk * Winona *. Dziewczyno, rządzisz! ;)

gg rulez xD
tak w ogóle to serio tu się cicho zrobiło, takie pustkowie...

ana89

Winonka piekny wiersz :)))) I ty smiesz zaprzeczac, ze masz talent? Oj nieladnie, nieladnie :P
Dayah, ja mam dzieki kochajacej mnie raz na rok rodzinie 3 czesci oryginalne ^^ A na imieniny moze wyciagne Sweeneya i Marzyciela... oj chcialoby sie... :D
Denerwuje mnie to czekanie na autograf, zwlaszcza jak nie mam zadnego potwierdzenia, ze mail w ogole dotarl :/ No ale ja jestem niecierpliwa ;) Najbardziej nie moge sie doczekac miny rodzicow jak powiedza mi, ze jest list do mnie z USA, a ja odpowiem "phie... to tylko od Johnnego Deppa" xD

Astartte

witam!! Winonka jak zwykle piękny wiersz, tez bym chciała mieć taki talent jak Ty :)

_LadyGirl_

Witam! Szara ja mam tak samo, nie mogę się doczekać tego listu. Codziennie latam do skrzynki jak głupia i wypatruje tego listonosza :/.
Dzięki za te miłe opinie na temat wiersza- zupełnie nieprawdziwe zresztą ;). Ale co mi tam, postawiłam sobie za cel zamęczać Was moimi głupimi wierszykami ;) i napisać coś o każdej postaci Johnnego która obejrzałam na ekranie.
P.S. Rzeczywiście pusto tu i jakoś...smutno. ;(

Lady_From_Burton_World

* miało być autografu nie listu ;)

Lady_From_Burton_World

A no jakos tak smutno :( Ale to pewnie chwilowa fascynacja gg :P Ja tu nie przestane pisac, zwlaszcza ze po 20 to zazwyczaj mnie nie ma i wiele konferencji mnie omija :P
Winonka, a o jakiej postaci nastepnej piszesz? A o jakiej ja moge? ^^ Tez chce! ;D
Ja jestem dzisiaj pograzona w zalobie, bo wlasnie mialam siedziec w kinie ogladajac Sweeneyego, ale jak widac nie siedze ;( Zawze musi sie cos zwalic >< Mam nadzzieje, ze za tydzien nie bedzie tak, ze beda grali dopiero o 20, bo i tak moze byc ;/ Juz graja raptem 3 tygodnie w CC i zabrali jedna godzine i teraz leci to tylko dwa razy o 17 i 20 >< What the fuck?! ><
A wczoraj mialam taki fajny humor ;( Nawet rzucilam Iglesiasowi (mojemu koledze xD) w twarz majtkamu z napisem "I <serduszko> Enrique" xD Nie bojcie sie chodzilo o scenke na drzwi otwarte xD Mialam byc fanka i wyobrazac sobie, ze on jest prawdziwy... mnie zabronilyly tylko inne fanki (moje kumele) wyobrazac sobie, ze to Johnny xD Ciekawe czego? Hm... xD

Astartte

ciekawe czemu wybrali enrike :P przecież on już się wypalił...

Majus_5

cholera czy ktoś widzi to co ja piszę do was na gg czy nie? bo znowu czuję się jak idiotka xD

ana89

Ej no naprawde nic nie widac xD Nie wiem co Ci sie dzieje :P

Astartte

shit why?
ja piszę do was cały czas i nic... xD ja nie wiem co się dzieję, czuję się jak przezroczysta...
a widać mój opis?

ana89

A ktoś z was wogóle pisze na konferencji?? bo mi sie tylko wyświatla to co ja pisze??? Annalaura opis widać

DEPPomanka

ej ja nie wiem, napiszcie coś do mnie błagam!
ja pisałam wcześniej i później nikt nie odpowiadał.

ana89

Ja napisałm do ciebie kilka razy,a le ja chyba też się stałam przezroczysta.. ;(

DEPPomanka

nic do mnie nie doszło xD
od mojej siory doszło ale to co ja jej napisałam nie doszło xD

ana89

Super to i u mnie nawala ;( zróbcie nową konferencje

DEPPomanka

zrobiłam! i nawet instalowałam od nowa gg i nic!

ana89

Ja do wszystkich wysłałam i nic ;(( Kurcze co by tu zrobić...

DEPPomanka

macie tą konferkę? czemu nikt nie pisze znowu xD co za zjeb z tego gg

ana89

Przepraszam za wtrącenie ,ale czy chciałybyście obejrzeć mój trzeci film z Deppem i Paradis w rolach głównych?.Już wysyła na youtube.Podam potem link jak chcecie:D

_Tanya_

ależ oczywiście :)

kryzy gg zażegnany xD

ana89

No pewnie :D
Ps A to wszystko dzieki mnie bo pokazalam publicznie na gg <dupa> xD

Astartte

powinnaś ją częściej pokazywać :P może dostaniemy więcej ulg na gg xD

ana89

Ech, całe wieki mnie nie było;P Ale się stęskniłam;) Przeczytałam Wasze cud - miód i orzeszki wiersze;D I jestem w jednym! Łuhuhuh!^^
A tak poza tym to o czym gawędziłyście, dziewczęta? Zdarzyło się coś zasługującego na uwagę podczas mojej jednodniowej nieobecności?;P

Peace;)

rozczochrany_leb

No to ja już uciekać, bo ja lecieć zobaczyć mój nowy domek:) PaPa Aniołki. ***DOBRANOC***

rozczochrany_leb

Aniołki!!! Głosować na naszego idola!!! Można jeszcze tylko dzisiaj!!!

http://www.nick.com/shows/specials/kca/

Lumi2

Annalaura pokazywac czy dawac ;>
Lebek! <jupi> Dawaj swoje gg bo sie czasmi dzieje :D A tu bedzie przybywac wierszykow Winonka ma plan obienia o postaciach granych przez Deppa ja tez napisze taki bo zimno i ciemno (do domu daleko i zbojcy w lesie xD) i ogolnie nudno jak na ta pore roku :/ to mam wene ^^

Astartte

O, czyżbym zauważyła pozytywną reakcję na mój powrót?;P I ja chyba też stworzę jakieś dziełko malutkie. Tak myślę, że hmmm...może o Roux? Albo o Samie? Sie zobaczy?;P

Peace;)

rozczochrany_leb

jasne, że cieszymy się :P
ja również z tego faktu, że mogę popatrzyć sobie na twarz aragorna :P

ana89

O proszę;D Widzę, że jakaś bratnia dusza;P

Peace;)

Astartte

Witam:) jak weszlam dzisiaj na forum to bylam zdziwiona, ze nie ma nastepnej kontynucji:D z jednej strony dobrze, ze juz nie ma tyle do nadrabiania a z drugiej troche sie tu nudno zrobilo:/
dostalam dzisiaj biografie Deppa!!!! ale jestem szczesliwa:))

PS juz zaglosowalam:)
pzdr.

Astartte

A co do tego gg...To skąd mogę wziąć Wasze numery? ;)

Peace;)

użytkownik usunięty
rozczochrany_leb

U Winony na blogu są :) I nam daj swój :)

Kuźwa, jestem okropnie głupia...Gdzie u Winony na blogu? Bo nie mogę, cholera, znaleźć.

Peace;)

Astartte

zagłosował oczywiście!
szara byle co :P byle coś dostałyśmy xD

użytkownik usunięty
ana89

Jak tu sie głosuje?

klikasz na vote ... czy jakoś tak...

użytkownik usunięty
Majus_5

A gadacie na konf?

obecnie nie, ja tylko z szarą osobno i z chorzowianką xD

ana89

Właściwie to o czym obecnie gadacie? Strasznie długo mnie nie było :P

użytkownik usunięty
L_M

Wiesz, ona chyba usunęła bo nieproszeni sobie brali ;) Ale moge Ci pisać.

Oj tak, proszę, pisz pisz pisz;D;*

Peace;)

co to oznacza, że nieproszeni? ktoś ma moje gg xD?

kto nie widział mojej historyjki to niech wejdzie na mojego bloga (chodzi o bloga na filmweb xD)