Co do Michała, to na serio go znam, ale raczej nie zawita u nas długo;)
Chciałam trochę rozmowy urozmaicic, chociaz tego jednego dnia.
Bo nigdy zaden chłopak nie chciał z nami pogadac;]
aa rozumie babka :) ale on oferował co poniektórym osobom jakieś związki :P to było specjalnie? namówiłaś go :P?
Ogólnie chciał sobie z wami pogadac, bo też jest z filmwebu, więc się mniej więcej orientował.Ja tam w to tak nie ingerowałam.
Nie, nie
On na serio lubi Deppa, chociaz nie wiem co o was mysli. Nie pytałam...
Mnie on nie przeszkadzał.A wie ktoś może czy Kokainowy potentat. to nie przypadkiem Słodka Ramona(czy jakoś tak)?
dołączam się do pytania. tak w ogóle to niezła była rozmowa :P
a ten twój kolega co teraz o nas myśli :P?
tak w ogóle to dodaje cię do ulu :P o ile jeszcze cię tam nie ma ;)
haa ludzie chcą nas wyrzucić stąd....
Ja też Cię dodaję:) (jeśli Cię nie mam)
Chcą nas wyrzucic, ale im się nie uda...
nie ma co sie teraz tym martwić - jeszcze nie usuwają nas;P
NonaT, dzięki, że przetrzymałaś Morta w piwnicy, ale Wade dzisiaj całą noc nie spał i mi tez spać nie dał;P
a i co do wierszy: dziewczyny, jesteście niesamowite!!!!
cathi ok przez chwilę zachowywał sie jak Ichabod hak zobaczył pajaka ale zabił go łopatą ;) Staring Girl jak tam filmik?
A no mam nadzieje, że dzisiaj będzie premiera, ale nie do końca wiem co by tam jeszcze dać... no bo tak mam już urywki z sekretnego okna, piratów, beksy...
Może masz jakieś specjalne życzenia?:)
z From Hell :) kocham ten film, lub rozpustnika :) a jakie sa twoje ulubione filmy?
ooo i Arizona Dream :)
From Hell właśnie nie mam na kompie:/ ale może coś na youtube znajdę:)
o widzisz Rozpustnika już mam kawałek w tym, zapomniałam napisać:)
Moje ulubione hmm Sleepy Hollow, Edward Nozycoręki,Rozpustnik, Marzyciel, Sweeney Todd hmm Blow tez był fajny :D no i Piraci xD
Ale tak w zasadzie to zdecydowana większość filmów z nim mi sie podoba
o Co gryzie Gilberta też było fajne:)
to masz tak jak ja ja np cierpię jak mi ktoś karze wymienić najlepszy film z nim :) mi sie ich tak wiele podoba :) obejrzałam już 30 :) dziś obejrzę Charliego i fabrykę czekolady i będzie 31! yay! a Ty?
dokładnie, wymienić jeden ulubiony film z Deppem to dla mnie niewykonalne:)
Ile obejrzałam hmmm wiesz, że nie liczyłam ale na pewno będzie grubo ponad 20... zaraz z ciekawości to sprawdzę:)
fajny film ja oglądałam go bez napisów bo nie mogłam ich otworzyć aż sie dziwiłam bo zrozumiałam wszystko bez napisów ;) Film rewelacyjny :) (wiem wiem ja sie prawiek każdym filmem z nim zachwycam no ale jest dlaczego :))
Bo powiedziałam kierownikowi, że idę na angielski, który mam o 17.30 haha no ale on o tym nie wie:D:D ale najlepsze jest to, że w sumie to chyba i tak w ogóle nie pójdę bo mi sie nie chce;)
ha ha :) ja mam angielski o 16.30 :) i muszę iść bo mama mnie wydziedziczy :) no ale angielski akurat lubię :)
Oj ja angola bardzo lubię tyle, że muszę dojeżdżać a z racji tego że mam lenia w dupie to po robocie już mi się jej nie chce nigdzie ruszać xD
A to chodzisz na kurs? Może na Callana??:)
niee... na zwykły angielskie taki prywatny :) Do takiej szkoly to ja sie chyba nie nadaje :) stresowała bym sie :)
Mi się udało trafić na wersje z lektorem:) właśnie licytuję truposza i jak dobrze pójdzie to z 1 min będzie już mój hehe, właśnie tego filmu też nie widziałam.
Po prostu nie można sie nie zachwycać, ja mam to samo, po obejrzeniu jakiegokolwiek filmu z Deppem jestem pod wrażeniem:D
On gra po prostu w dobrych filmach (no może się mu tam zdarzyło raz czy dwa zagrać w niezaciekawym filmie;) ale i tak jego gra w takowych filmach była na najwyższym poziomie:))
właśnie zastanawiam się nad kupnem truposza, warto?
jakie filmy polecacie na początku i gdzie mogę je nabyć?
a dzisiaj wieczór z johnnym znowu sweeney todd i don juan :{
No i jestem ^^ Widzicie te konferencje rozladowaly troche forum juz nie pedzimy z jedna kontynuacja dziennie, wiec nikt nas nie wyrzuci, nie zablokuje itd.
Moja czolowka ulubionych filmow z Johnnym to Marzyciel, Sweeney, Edward, Blow, Don Juan, Piraci, Rospustnik (zaraz sie skonczy na tym, ze wymienie wszystkie ;P) Latwiej mi wymienic te gorsze... Desperado 2... koniec ;P Ostatnio jak obejrzalam "Zone Astronauty" drugi raz to uznalam, ze fabula trzyma sie kupy, jeden fakt wynika z drugiego i mimo ze dla mnie s-f to dosc plytki gatunek filmowy, film moglby byc gorszy.
Mam tez nadzieje, ze Cathi wczoraj trzymala rece przy sobie i jezyk za zebami ;>
I dobrze, ze Winona zarzucila pomysl odchodzenia od nas ^^ Juz mialam do niej pisac protest-wiersz xD Mialam juz nawet poczatek xD
"Bede sie darla, bede plakala,
Zeby Winonka z nami zostala!" :D ;D
A ja obejrzalam 27 filmow i za jakis tydzien dorwe "Pluton", bo bedzie chyba z Przekrojem :)
konferki są boskie xD
nonaT i veine! moje kochane piratko ruchaczki xD
hmm muszę zastanowić się czy film czy biografia.
biografia Deppa jest ekstra :) możemy zrobic tak ... hmm... moge ponagrywac Ci wszystkie filmy jakie mam z Deppem i wysłac :) jacyś ja służę pomoca :)
nonaT. bo ja gadałam z tatą i wiesz co? powiedział, że idzie ino trzeba taką tubę mieć :)
to możemy wymienić się xD ja filmy, a ty plakat? w sensie, ze ja to dla ciebie a ty tamto dla mnie xD
*hyk* dzisiaj rumujemy się co nie? *hyk*
Ok to wymienimy sie adresami dzis i ja dosle Ci reszte kasy moze w kopercie moze nikt nie zawali co? :) to ja dzis kupię płyty :)) i w ciągu 2 dni postaram sie wysłac :)
nonaT. a ja chciałam mieć całą kolekcję oryginalnych filmów z johnnym xD ale chyba coś nie wyjdzie? xD
kurcze grogie mnie by rodzice pozabijali jak bym tyle jasy na to wydała jak bede miec kase to będe kupować oryginalne nawet te które oglądałam :)
good idea! też tak zrobię! na początku sprawdzę, które fajne i te fajniejsze kupię oryginalne xD
tak co miesiąc jeden film i może kiedyś będzie się miało te fajniejsze xD
O Szara dobrze, że przypomniałaś o Przekroju bo pewnie bym przegapiła:)
Czy Truposza warto to nie wiem bo nie widziałam:) dlatego kupuję a także temu, że to będzie kolejna pozycja do kolekcji filmów z Deppem;)
Większość filmów kupowałam na allegro:)
dobry!kilka dni mnie nie było bo poprostu nie miałam siły wtrącać się do rozmowy.coś ważnego mnie ominęło?
Witam dziewuszki ;) właśnie czytam wasza rozmowe i coś mnie tu korci czy wszystkie, aniołki kupują orginalne filmy z Depp'em?? Chyba jestem tutaj sama bo ja nie mam ani jednego orginalnego filmu :/ tylko wszystkie mam sciagane i nagrywane na płytki, orginałów nie kupuje bo ich nie lubie no cóz tak juz bywa buzka nie bede wam przerywac miłej pogawetki ;)