http://www.cinema-city.pl/aktualnosci.php?nid=939
W Rybniku jest cała trylogia za jedyne 20 zł...
Myśle a raczej mam nadzieję ze w innych miastach też tak jest,no ale nie wiem:):)
Ja oglądałam wszystkie 3 częsci i mam je na kompie..nie był na zadnej w kinie...hmm wlasciwie to nie wiem..w kinie lepszy efekt..:)
ja widziałam tylko 1 część z 2 razy, ale nawet gdybym widziała to chyba poszłabym, bo w sumie za 20 zł opłaca się, a takie maratony są fajne w kinie. :) już kiedyś byłam na czymś podobnym tylko, że miałam różne filmy do wyboru i było świetnie :)
JA widziałam wszystkie części po kilka razy. I tak najbardziej podobaly mi sie 1 i 2.
CO do maratonu, to nigdy na takim czymś nie byłam. Nie wiem czy bym wysiedziała tyle godzin w kinie. Cinema City nie jest zbyt komfortowym kinem w porównaniu do Multikina.
w multikinie byłam na maratonie i świetnie było :) i jakoś dałam radę.
co do gliwic to ja chyba sama pójdę, bo nikt nie chce iść... :P
Z chęcią bym poszła, ale cinema city jest w innym mieście 30 km dalej więc na noc mi się nie chce jechać...
dana nie wiem do 7 ? :P
idzie wytrzymać :) ja idę już zdecydowałam :) ino pytam się czy ktoś też chce iść bo chce zająć dobre miejsce a nie wiem na ile osób mam brać xD
Maratony to zaje..... fajna sprawa :D:D:D:D ostatnio na trylogii Piratów byłam w grudniu :D:D:D:D miałam świetne miejsca bo kupiłam bilety 2 tygodnie wcześniej, bo później już ich w ogóle nie było :D pomimo, że grali trylogię na dwie duże sale.....