Musisz kupic papeterie w serduszka, wysmarowac ja brazowa plastelina, zrobic mala dziurke na srodku kartki, przelozyc nitke z igla i wbic sobie ja w oko. Potem musisz spakowac do koperty, przykleic znaczek na odwrocie koperty <tam gdzie nadawca>. W adresie wpisac : List do gwiazdy.
Pozdrawiam, mam nadzieje ze pomoglam.
Twoja odpowiedź Cyanide jest nie na miejscu. autorka tego tematu napisała go nie jako prowokację (mam nadzieję:)) ale po to, żeby się dowiedzieć jak wysłać list do Johnnyego (jak przypuszczam).
no więc dominisiap wejdź w podany link i tam masz wszystko wyjaśnione.
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mieć+autograf+Johnny'ego.html
Moj post jest jak najbardziej na miejscu. Bo gdyby autorka tematu miala troche oleju w glowie to zauwazylaby ze juz trzy tematy zostaly poswiecone na WYSYLANIE listu do Johnnego.
Ale przeprazam Cie niosaca ze soba pomoc wszedzie i o kazdej porze uzytkowniczko ze tak bardzo urazilam Twoja dobroczynna duszyczke.
może autroka tego tematu jest tu nowa i nie zauważyła żadnego tematu dotyczacego wysłania listu do Johnnego. bo w kontynuacjach autografu nic na ten temat nie pisze
Cyanide - masz jakiś problem dotyczący ludzi, którzy chcą komuś pomóc? Wiesz, nie wszyscy są tutaj, żeby się z kimś kłócić, ironizować lub krytykować, ewentualnie prowadzić kampanię na rzecz przerywania tematów, które ich denerwują. Zwykła ludzka życzliwość może istnieć także w internecie.
Zgadzam się z ewką04, znaalezienie tamtego pierwszego tematu nie jest takie proste, szczególnie jeśli jest się nowym.
Pozdrawiam
Wcale się nie dziwię, że dominisiap zapytała o autograf. Ja też po raz pierwszy zajrzałam na kontynuacje i nie znalazłam tam nic na temat Johnnego oraz adresu do niego, ale przeszukałam starsze tematy. Nie każdy zna Filmweb tak dobrze jak ty Cyanide i nowe osoby zazwyczaj proszą o pomoc. Według mnie Ewka zrobiła dobrze pomagając jej, patrząc na niektóre nowe tematy na tym forum ten założony przez dominisiap wydaje się bardzo sensowny. Ale chyba każdy "nowy" jest tu atakowany przez Cyanide, ja też miałam z nią kiedys kłótnię :((. Co tam- było minęło. Pozdrawiam wszystkie życzliwe osoby :))!
Oj jak ja sie teraz czuje be! BE LAMA!
<policzkuje sie>
A powaznie mowiac: umiecie czytac? Osobka ta dziwna nie spytala o AUTOGRAF, ANI TEZ O ADRES.
Przetworzcie sobie teraz ten fakt w glowie i wysuncie wnioski, chyba ze za wiele wymagam?
droga Cyanide. autorka tematu nie zapytała ani o autograf, ani o adres ale zapytała, jak wysłac list. po przeczytaniu jej tematu wnioski nasuwają się same. skoro chce wysłac list to potrzebny jej adres, nie??? my umiemy czytać, ty też. z tą różnicą, że ty masz najwidoczniej problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu... a moze zrozumiałaś że głupio się zachowujesz wobec autorki tematu i próbujesz sie teraz jakoś dalej bronić? marnie ci to idzie...
Buehehe
No to niezle!
Ja nie mam zadnych problemow ze zrozumieniem tekstu. Czy Ty sama nie wyczuwasz komizmu w tym co piszesz:
"ale zapytała, jak wysłac list."
Ale ze mna jest cos nie tak, albo swiat jest az tak GLUPI?Buehehehhehehhehheee.
Pozwól, że wytłumaczę, bo strasznie dosłownie wszystko bierzesz. Użytkowniczka pewnie przeczytała temat, w którym ktoś pisał, że dostał autograf od Deppa. Ten temat znajduje się w czołówce najnowszych, więc trudno go przeoczyć. Była ciekawa, skąd dana osoba (i inne, które jej odpowiedziały) wzięły adres, pod który ten list wysłały, wszak takie adresy zazwyczaj są dość chronione i "zwykli ludzie" nie mają do nich dostępu. Zapytała więc, "jak wysłać list", czyli skąd wziąć adres (a nie prosząc np. o opisanie samej procedury pisania listu czy cokolwiek inego). Dla mnie od początku było to oczywiste, ale najwyraźniej znalazła się osoba, która się musiała przyczepić.
Dzięki za pozdrowienia ewka04 (mojego nicka nie musisz odmieniać), również pozdrawiam :-)
JEJU!
Dzieki za wytlumaczenie, normalnie sama bym sie nie domyslila!
<co jest?>
Zalamuje rece <mlotem lamie kosci i wypija krew>.
do Cyanide. nie, nie wyczuwam w tym zadnego komizmu. dominisiap zapytała jak wysłać list a ja jej po prostu odpowiedziałam. nie wiem co w tym smiesznego. w tym wszystkim smieszą mnie jedynie twoje głupie posty
KROKODYL Z JALOWCEM- tyle mam do powiedzenia.
Dziewuszki nie wysilajcie sie juz, bo wam to za dobrze nie idzie ;*
BRUM BRUM.
chyba tobie, Cyanide nie idzie. masz głupie argumenty na swoją marną obronę i nadal nie widzisz jaka jesteś dla wszystkich niemiła.
Nie uwierze, ze nie rozumiesz moich ironicznych wypowiedzi, starasz mi sie naskoczyc, super fajoskimi odpowiedziami, ALE TAK OKLEPANYMI, TAK STEREOTYPOWYMI, ze nawet nie musze czytac, wystarczy ze zobacze Twoj nick i wiem co jest napisane- nudzi mnie to, co jest wynikiem braku jakiejkolwiek checi nawiazania dyskusji, a co za tym idzie przedstawienia dobrych argumentow.
Pozdro666