witam wszystkich jestem tu nowa i nie dawno bardzo polubilam aktora Johnnego Deppa i chcila bym poznac innych wspaniałych fanów Johnnego
jeszcze ja! jeszcze ja!!! co prawda rzadko się pojawiam, co oczywiście nie ma odzwierciedlenia w tym jak bardzo lubię Johnnyego Deppa xD
To ja się ostatnia dopisuję :D Myślę,że gdyby wszystkie jego fanki były w tym czasie na FW i przeczytały to ,co napisałaś to powstałoby z dziesięć str.Pozdrawiam:D
Ja tez dodam was wszystkich do ulubionych :) nom WESOŁYCH ŚWIĄT smacznego jaja i mokrego poniedzialku życzę wszystkim wam tutaj na tym forum
Pozdro :P
No to ja tak skromnie... [ http://www.filmweb.pl/topic/818424/Kontynuacja+po+raz...+sama+nie+wiem+kt%C3%B3r y%21.html ]
cię zaproszę do aniołków i rodzinki... (info na moim blogu)
Dziex wam wszystkim będe wieczorem !! Bo teraz ide na parepetówke :D:D !! Pozdro dla wszystkich wsaniałych ludzi i dziekuję :p jeszcze raz wesołych świat
Jeszcze ja!! jeszcze ja!! też jestem no powiedzmy, ze jeszcze nowa, i co najważniejsze jestem również fanką Deppa co chyba widać po nicku ;) dodaję do ulubionych ;)